Rule brate ti si najveci optimist kojeg znam
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj crnogorac treba nama da plati da igra a ne mi njemu 
Kontao sam da je sidraš neki na ovu visinu,ali ovo sto gledam sve mimo toga,bas se iznenadih da nije trom niti spor cak naprotiv.I sto sam primjetio da igra i puca podjednako sa obje noge sto je veliki plus za napadaca
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
Ovo pojacanje ? J.ebem i njega i Hadzica kad ga dovede.
Imas Vukusica ti se odlucis za ovoga..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vjeruj mi dat sada platu Benji, Hrvoju i Mirku, od uštede para klet ćemo se u ovog momka strasan će biti!
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 02 feb 2021, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Zna momak nogom igrat sto je velika prednost za tako visokog igraca, mora da je Hadzija vidio da nema kuveta od Krleta i Jukica na krilu a treba nam visine za prekide haha
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Haman 8 klubova do sad promjenio u karijeri,a 16 golova, malo cudna statistika ,al da bude na dobro..hordasDoboj je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:09Samo 16 golova u karijeriDa je mladji 2-3 godine bilo bi odlicno, ovako sretno Borisu odmah mu je prednost sto ce na mala vrata..
Ako je istina naravno, nisam vidio da je zvanično.
-
Historicar
- Kontakt:
Bravo Pantelija.Sramota nakon svih onih imena koja su se spominjala, da nekakvog Cmiljanića dovedemo, koji je dao 9 golova za 9 godina.Kunem ti se ja bi prije Nusmia Fajića doveo nego ovoga.
On nema nas pasos to je odmah dokaz da Emir 100% stoji iza igraca. i to treba da bude nama dobar znak.
Super lik i draže mi je što smo doveli nekog ovako mlađeg pa da ga možemo kasnije prodati.
ISTINA ZA VEDRANA!
vala izmedju nas i Steaue i ja bih Rumune izabrao, da se ne lazemofeniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:18Ovo pojacanje ? J.ebem i njega i Hadzica kad ga dovede.
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne znam, nisam oduševljen, smatram da nije kvalitet za nas tj. da bi trebali dovesti nekoga sa boljom statistikom, ovaj jedva zabija.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- RajaBa1983
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:06Historicar je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:05Ovo je sigurno neka greška, momak nije dao ni 10 golova od 2012 kada je počeo seniorsku karijeru.Nadam se da mi se pričinjava, ja ne mogu da vjerujem da ovog dovodimo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Al dobar je za svlacionice.
Ima napucene usne
Ima napucene usne
- ElCartel11
- Kontakt:
Joj prezimena tebra otkud Cmiljanic, mogao je lijepo biti Smiljanic.
Ovako neki lik ako muca pola sata ce mu prezime izgovarati.
Ovako neki lik ako muca pola sata ce mu prezime izgovarati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma to mi i jest najveci upitnik, jer ako se odmah ne dokaze saljes ga na tribinu, ili ce radi njega na tribinu ici Krle i Adukor ili neka druga dva stranca iz ekipe.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Yebo me prica pustimo momka da vidimo kako ce igrati. Nije ovo termin pa ono dovest cu jarana nije los moze igrati i dodavati loptu.
Zelimo neki iskorak, zvucnije ime, posebno toliko vapimo za napadacem a dobijemo lika koji je dao 16 golova u karijeri.
Zelimo neki iskorak, zvucnije ime, posebno toliko vapimo za napadacem a dobijemo lika koji je dao 16 golova u karijeri.
E Jbg bolje mi je da produži ugovor Tataru, Milicevicu i Oremusu sa ovim momkom nego bez njih trojice da na nekom mega pojacanja ostanem bez okosnice
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.