Ti si za Ermedina reko da nema sta traziti u Freiburgu. Tvoje misjenje je pravo relevantno. A to ako ti je Emir nesto lose uradio, de s njim rijesi, opra kralju ovdje s njim. Covjek je iz naftalina izvadio Milicevica, doveo Susica, Oremusa. Pa uspio vec jednom produziti ugovore RAhmanovicu i Tataru. Njegovu sposobnost tesko ces dovesti u pitanje, a licno nezadovoljstvo rijesi licnoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 feb 2021, 18:09Nakon malo detaljnijeg istaživanja, ovaj Boris je veliki antitalenat. Više godina nego seniorskih utakmica.
Emir se doslovno piša po klubu.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Gledajte vi koga cete dovest, svi vas odbijaju kakav ste klub i gigant, i nešto ti nije jasno za nas... svi vas izbjegavaju u širokom luku... ne sanirajte se vi za nas dug i naše igrače i pojacanja gledajte da se pojacate koliko toliko jer ste loši zivotom, da je olimpic doveo bolje igrače nego i vi i ostali.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- feniksptica
- Kontakt:
Cudno je sto su najglasniji navijaci Zelje i Veleze i ovi neki padobranci. Prvi dovode samo iz drugih liga a drugi jos nemaju napadaca npr a nije im problem drugima pisat po tom pitanju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Do sutra će preći u milijarde
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lijep dan za pitare, pobijedili staru musteriju, doveli toliko ocekivanog napadaca. Najbolji igrac otisao za 600 hiljada km (neki bi rekli sica, samo giganti kojima je najveci transfer u zadnjih 30 godina 150 hiljada km) pet mjeseci prije isteka ugovora, a Susic ce, gledajuci igru danas protiv stare musterije, biti i vise nego top zamjena za istog.
Dogadja im se to da su trecu godinu zaredom prvi na tabeli i da obaraju svaki yebeni rekord ove, pitarskom spermom napunjene, nase lige ljepotice. Sto pitas burazeru?
Hvala ti Boze sto navijam za Sarajevo

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 18:14Ti si za Ermedina reko da nema sta traziti u Freiburgu. Tvoje misjenje je pravo relevantno. A to ako ti je Emir nesto lose uradio, de s njim rijesi, opra kralju ovdje s njim. Covjek je iz naftalina izvadio Milicevica, doveo Susica, Oremusa. Pa uspio vec jednom produziti ugovore RAhmanovicu i Tataru. Njegovu sposobnost tesko ces dovesti u pitanje, a licno nezadovoljstvo rijesi licnoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 feb 2021, 18:09Nakon malo detaljnijeg istaživanja, ovaj Boris je veliki antitalenat. Više godina nego seniorskih utakmica.
Emir se doslovno piša po klubu.
Čekaj, jel se ti sa mnom slažeš ili ne slažeš?Ovo pojacanje ? J.ebem i njega i Hadzica kad ga dovede.
Imas Vukusica ti se odlucis za ovoga..

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- feniksptica
- Kontakt:
Hhaha primejtio sam da pratis nas pdf al kako ti promace da ima par likova koji samo kritikuju i koji su maximalno negativni ( nesto ka ti tako ). Ovo je vise bilo da idem njima na mlin. Napisao sam gore u jednom odgovoru drugom cijenjenom forumasu da Tito ne zna kakav ce bit, takva nam je liga. Moze bit dobar moze i ne biti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Chapman1886
- Kontakt:
Fk sarajevo neće ni evropu izboriti na kraju sezone zahvaljujući amaterskim potezima uprave
Samo Sloboda | COYG
Valjda nekako kroz kup prođemo,kao četvrti.Chapman1886 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 18:27Fk sarajevo neće ni evropu izboriti na kraju sezone zahvaljujući amaterskim potezima uprave
- Chapman1886
- Kontakt:
Polufinale maksimalna prilikaamypitar je napisao/la: ↑02 feb 2021, 18:29Valjda nekako kroz kup prođemo,kao četvrti.Chapman1886 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 18:27Fk sarajevo neće ni evropu izboriti na kraju sezone zahvaljujući amaterskim potezima uprave
Samo Sloboda | COYG
- feniksptica
- Kontakt:
Sudbina Celika nam slijediChapman1886 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 18:27Fk sarajevo neće ni evropu izboriti na kraju sezone zahvaljujući amaterskim potezima uprave
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Chapman1886 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 18:29Polufinale maksimalna prilikaamypitar je napisao/la: ↑02 feb 2021, 18:29Valjda nekako kroz kup prođemo,kao četvrti.Chapman1886 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 18:27Fk sarajevo neće ni evropu izboriti na kraju sezone zahvaljujući amaterskim potezima uprave
Sreća Sloboda ispala , veče su nam šanse kao četvrti da se dokopamo Evrope.
Emir hadzic cini PLBiH interesantnijom i neizvjesnijom
Niko se vala ne provaljuje ko sarajevo.
Trese se gora a radjaju se MISEVI.
Misevi moji mali,..hahahaha
Trese se gora a radjaju se MISEVI.
Misevi moji mali,..hahahaha
- feniksptica
- Kontakt:
Ima napadaca kod vas il nema ko i kod nas ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ako smo mi misevi sa 3 uzastopne titule a moguce i duplom ove godine, vas ispod bi mogli jedino zvati amebe hahahahahahahahahaha
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma misevi ste vi malehni
Haj prodjite u grupu,.. napravite vise nesto
Kakva nasa liga i livade rosne,..goli racku je sve ovo.
Haj prodjite u grupu,.. napravite vise nesto
Kakva nasa liga i livade rosne,..goli racku je sve ovo.
-
- Kontakt:
Odakle Sarajevu dug od skoro milion maraka...Gledaj Sirokog jbt skoro trica...Zeljo vec 2.5 mil...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- feniksptica
- Kontakt:
Ako je goli racku sto ne osvojite vi ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.