FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 02 feb 2021, 19:28

A vi zaboravljate ili namjerno izostavljate to ko je bio na čelu Kluba kad su došli ti amateri? Ko je bio na čelu Kluba kad su došli Kramar, Simeunović, Cezar, Emerson, Altiparmakovski, Liivak, Četković, Protić, Krajišnik, Harba itd.? Tad je bio trojac Dino-Ibrak-Kusturica i za vrijeme njihove 'vladavine', prodefilovalo je more igrača, od terminskih igrača do onih dobrih. Eee Kramar ti došao, šta da pričamo dalje.. Znate koje su sad mogućnosti za to? Ravne nuli, još bi ga Sabrina na volej nabila nazad odakle je i došao.

Šišića ne svrstavam tu, kakvih god kvaliteta da je, doprinio je 5x više od ovih gore levata.

Tako da ne miješajte to. Za vrijeme ove Uprave, fulali su s Crničkim, Guzinom, koji mi ovako padaju na prvu. Letić je doveden iz dobre lige i svi smo mislili da će biti dobar, ali ni blizu na kraju. Tu treba još do kraja sezone sačekati Zinedina i Milanovića (želja Musemića).
Tako da, malo više povjerenja u ove ljude. Trubite o tome, onda prosipate šuplje.

I dalje mi je fascinantno da neko nekome sudi na osnovu CV-ja i statistike, i pored ranijih primjera iz prošlosti i toga što to ništa ne znači kod nas. Svaki put se ponavlja jedno te isto i opet se gura isto. Ne vjerujem majke mi..
I dosadni ste s tim što je stranac..
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 02 feb 2021, 19:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Indianac
Kontakt:

Post Postao/la Indianac » 02 feb 2021, 19:29

Jel on zamjena za Tatara ili spic?

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 02 feb 2021, 19:30

Indianac je napisao/la:
02 feb 2021, 19:29
Jel on zamjena za Tatara ili spic?
Trebo bi bit na klupi al vidjet cemo
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 02 feb 2021, 19:31

Pantelija je napisao/la:
02 feb 2021, 19:24
Da ne buse da pljujem bez argumenata evo ih.

Prvo, momak nema uvezanu sezonu kontinuirane igre. Da ne kazem da nema sezonu gdje je pokazao svoj navodni potencijal. Zabijao. Nema.
Selio se iz kluba u klub i nigdje nije nista pokazao jer da jeste sigurno bi ga neko zadrzao bar godinu dvije.

Dalje, ima.25 godina i nije mlad. Mlad je igrac od 18 do 21 godine pa i 22. Sa 25 treba bar da imas jednu uspjesnu sezonu pa da kazes ima potencijal al se malo izgubio. Ovaj to nema.

Stranac je. Stranac kod nas mora biti duplo bolji, to ja mislim a to je i emir rekao tako. Kod nas se ocito jedno prica ddrugo radi. Ovaj nije za prvih 11, krle nije za prvih 11, brazilac na posudbi, ovaj povratnik na klupi zamjena za stopera. Dakle ne sa niau duplo bolji nego nisu za prvih 11 uopste. Strasno!

Na kraju, ova prica vidjet cemo na terenu. Ok. A ko ga je to gledao na terenu? Ima slika 11 minuta i tribine? O cemu pricamo? Ko ga je to imao gdje i kad skautirati pa da kaze vala ima ovaj nekog slifa!
Nije ga gledao i nije ga mogao gledati. Ovo je smijesno. Ovo je glupost sto se radi i tacka.

Ako je neko godinu dana nesposoban dovesti napadaca,fino stavis u napad nekoga iz akademije, ili das pare nekome u albaniji da ti dovede napdaca od 19-20 godina jer hnl zivi od njih, pa ako ubodes dobro je.

Ja sam totalno razocaran jer je ovo vanrezonsk otez koji ma asltno nikakvog smisla ni potpore.
Meni je samo suhveli što je stranac, dakle puniš to mjesto s nekim nepoznatim, da ima naše papire pa onda je druga priča. Ne znam šta da kažem. Sačekamo kraj prelaznog roka pa ćemo vidjeti, tek je počelo i bit će tu svega još sigurno. Možda u našoj ligi i proradi jer kao što sam rekao jaki smo i bez pojačanja ali za Evropu sam skeptičan
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 feb 2021, 19:33

NisamInSajder je napisao/la:
02 feb 2021, 19:26
Znaci potpuni transfer? Nije pozajmica, jer je pod ugovorom sa Slovanom. Solidan CV, sigurno je da zna nesto,dokaz je to i da je bio u PSV mladom timu. Takodjer, i klubovi u kojima je bio Huseca, Levante, Slovan, Admira. Nit cu da ga hvalim, nit da kudim. Na kraju sezone sumirati utiske, pa cak i poslije. Ovo je nasa realnost, a sa imenima kao sto su Matavz, Bezjak, Vukusic moze se samo stupiti u kontakt, da se pita kakve su ambicije tog igraca i evenutalna zelja za dolaskom u Sarajevo. No, Cmiljanic ce uz Susica sigurno biti najvece ime lige, kada bude neko iz Europe gledao nasu ligu.

Takodjer da dodam, Cmiljanic eventualnim dobrim partijama moze sebi obezbjediti mjesto u reprezentaciji Crne Gore, sto je plus i za klub, jer ce imati još jednog A reprezentativca.
Jesil ozbiljan brate?
Crnički igro sa Mullerom i Lewandovskim protiv PSGa i Real Madrida.
Ikande se dodavo sa Ronaldinjon na treningu Milana.
Livaak direktno iz Napolija nam došo.
Onaj Modić što je konama dolazio je lafo igrač Milana bio godinama.

Pa vidi kako su se pokazali kod nas.

Najveće ime lige? Sad bi ti mogo nabrojat 30 igrača iz lige koji imaju bolji CV od njeg.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 02 feb 2021, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 02 feb 2021, 19:35

Joj prenosa mati mila. Jedva cekam pisanje od izvjesnog Cmiljanica 🤩🤩🤩
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 feb 2021, 19:37

Total : utakmica 69
Golova : 48
asist: 9
Zutih k: 10 - -
Minuta: 4.835
NEDIM HADZIC 21 GODINA

Total : utakmica: 115
Golova : 16
Asistencija: 6
Zutih: 10
Crveni :1
Minuta 4.720

Cmiljanic 25 godina

Pametnom i isaret dovoljan
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 02 feb 2021, 19:37

Cmilji
:opaopa:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Indianac
Kontakt:

Post Postao/la Indianac » 02 feb 2021, 19:38

Fino se qurciti ali nesto je truhlo u drzavi danskoj. Prvo dugovi se gomilaju, pa se najbolji igrac prodaje za bagatelu pa cekas februar da dovedes igraca koji u karijeri ima vise klubova nego utakmica. Tukne mi to malo.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 02 feb 2021, 19:39

Cek jel vi fakat mislite da bi Levante, Huesca i PSV dovodili nekog iz Crne Gore, a da taj nije kvalitetan i da nije pokazivao potencijal. :rol:

Kakvu je to karijeru imao Tatar, najnoviji dokaz. Shvatite da je nasa liga losa i da ovakvima igracima kao sto je Cmiljanic (mislim koji imaju kvalitetu, ali zbog raznih razloga nisu uspjeli pokazati kvalitet u mnogo VECIM ligama od nase), plus isto govorno podrucje sto utjece mnogo mnogo u igre igraca.

Sto se tice mjesta stranca, mozes ih dovesti 10,ali ce 5 igrati tako da to nista ne znaci. I Zvezda i Partizan su imali po nekoliko vise stranaca, rotirali su, a u Europi su svi igrali i donosili prevagu, zbog cega su i dovedeni.

Ponavljam, mislim da bi Velkoski trebao dobiti napokon nase drzavljanstvo, vec je 5 godina tu, a ima i par godina iz prvog mandata, ako se racuna to vec.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Tarpi1234
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi1234 » 02 feb 2021, 19:39

Ovo je ala Crnicki,Altiparmakovski I ovi menadjerski talovi

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 feb 2021, 19:39

Zoran28 je napisao/la:
02 feb 2021, 19:35
Februar: "maiku vam ebem ko je ovaj amater bjezi slino nisi ti za nas."
Maj: "povedi nas smiljo braca naš hebi ih dok ne crknu lave naš."

Očekujem i neke lijepe profilne.. :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 02 feb 2021, 19:40

AlfredNobel je napisao/la:
02 feb 2021, 19:39
Zoran28 je napisao/la:
02 feb 2021, 19:35
Februar: "maiku vam ebem ko je ovaj amater bjezi slino nisi ti za nas."
Maj: "povedi nas smiljo braca naš hebi ih dok ne crknu lave naš."

Očekujem i neke lijepe profilne.. :kafa:
Joj, Alfreedee sve si rekao :D
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 02 feb 2021, 19:41

Joj zamisli ludarije ovaj bude doveden kao krilo, a špic potpiše za koji dan 🤣🤣🤣
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 02 feb 2021, 19:42

Zakunjo poslije utakmice kad ono hadžo doveo devetku. Mašalah koliki nam je, mog'o bi i Bekićeve centaršute hvatat'. :mrgreen:
Neke sa srećom pa bum videli do ljeta na čemu smo i mi i on. Prvo dat' priliku pa onda srat', zar ništa naučili nismo... :crazy:
Mili i Benjo nek' produže još i ja zadovoljan.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 feb 2021, 19:43

NisamInSajder je napisao/la:
02 feb 2021, 19:39
Cek jel vi fakat mislite da bi Levante, Huesca i PSV dovodili nekog iz Crne Gore, a da taj nije kvalitetan i da nije pokazivao potencijal. :rol:

Kakvu je to karijeru imao Tatar, najnoviji dokaz. Shvatite da je nasa liga losa i da ovakvima igracima kao sto je Cmiljanic (mislim koji imaju kvalitetu, ali zbog raznih razloga nisu uspjeli pokazati kvalitet u mnogo VECIM ligama od nase), plus isto govorno podrucje sto utjece mnogo mnogo u igre igraca.

Sto se tice mjesta stranca, mozes ih dovesti 10,ali ce 5 igrati tako da to nista ne znaci. I Zvezda i Partizan su imali po nekoliko vise stranaca, rotirali su, a u Europi su svi igrali i donosili prevagu, zbog cega su i dovedeni.

Ponavljam, mislim da bi Velkoski trebao dobiti napokon nase drzavljanstvo, vec je 5 godina tu, a ima i par godina iz prvog mandata, ako se racuna to vec.
Tatar. Tatar taatar tatara

Sto ne kazes cruz,milanovic, guzina, gavric, altiparmskovski itd?
Jel nam 4 stranca griiju klupu ?

Unaci pogodid jednom sa tatarom i 10 fula nema veze al tatarrree
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 02 feb 2021, 19:43

Međutim, kako saznajemo od izvora bliskih popularnom Vedatoru, razlog njegovog boravka u Sarajevu ne nudi nikakvu intrigantnu pozadinu. Ibišević je, naime, stigao u domovinu kako bi se odmorio te uživao u društvu prijatelja i članova porodice.

slika
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 02 feb 2021, 19:44

Ja jos cekam da Jukic i Zinedin urade to sto govorite da ce ovaj decko cudnog prezimena
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 02 feb 2021, 19:45

Pantelija je napisao/la:
02 feb 2021, 19:37
Total : utakmica 69
Golova : 48
asist: 9
Zutih k: 10 - -
Minuta: 4.835
NEDIM HADZIC 21 GODINA

Total : utakmica: 115
Golova : 16
Asistencija: 6
Zutih: 10
Crveni :1
Minuta 4.720

Cmiljanic 25 godina

Pametnom i isaret dovoljan
Od toga 30 tekmi i 37 golova za u19...
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 02 feb 2021, 19:46

Zundo je napisao/la:
02 feb 2021, 19:43
Međutim, kako saznajemo od izvora bliskih popularnom Vedatoru, razlog njegovog boravka u Sarajevu ne nudi nikakvu intrigantnu pozadinu. Ibišević je, naime, stigao u domovinu kako bi se odmorio te uživao u društvu prijatelja i članova porodice.

slika
:mrgreen:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, boki86, bvsic, casual033, Google [Bot], Grk1234, laznokrilo, mosarajvosa83, Sazg i 119 gostiju.