Nemamo mi problema sa skokom toliko.Ekipa je u top 10 po Def reb%.
I nije smisao da ta petorka napravi 40 pobjeda ove godine.
Nemate problema sa skokomNEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 feb 2021, 15:13Ne mijenjam ja nista, samo pisem cesto svoje zelje vs realnost.
I nije smisao da ta petorka napravi 40 pobjeda ove godine.![]()
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 feb 2021, 14:25Da se ja pitam, sutra bih gledao da trejdam trojku DDR-Gay-LMA.
Millsa bih ostavio.
Startao bih petorku Murray-White-Vassell-Keldon-Poeltl.Ova petorka bi cuda cinila defanzivno.
S klupe Mills i Lonnie.Za pocetak.
Gdje je ta statistika?? Da vidim. Protivnici protiv nas imaju SVEUKUPNO vise skokova, ali to nema veze sa off.skokom.Tu nam ne skacu puno(a to je ono sto je bitno), To. sto skacu ljudi dobro i u odbrani protiv nas, to nema veze.lumani je napisao/la: ↑02 feb 2021, 15:24Nemate problema sa skokomNEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 feb 2021, 15:13Ne mijenjam ja nista, samo pisem cesto svoje zelje vs realnost.
dopustite najvise skokova U ligi.
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:34Gdje je ta statistika?? Da vidim. Protivnici protiv nas imaju SVEUKUPNO vise skokova, ali to nema veze sa off.skokom.Tu nam ne skacu puno(a to je ono sto je bitno), To. sto skacu ljudi dobro i u odbrani protiv nas, to nema veze.lumani je napisao/la: ↑02 feb 2021, 15:24Nemate problema sa skokomNEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 feb 2021, 15:13Ne mijenjam ja nista, samo pisem cesto svoje zelje vs realnost.
dopustite najvise skokova U ligi.

To si upravu.Moralo bi biti mnogo vise tih poena, jer imamo poteskoca kad napadamo postavljenu odbranu.
Nijedan veci zakljucak ne izvodim nakon par tekmi.To je valjda jasno.Felixians4 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:48kad stvari gledaš realnim očima,puno je lakše ne doživljavati razočaranja. Mislim da nema pretjerane potrebe nakon svakog meča imati krajnje zaključke ovisno o izvedbi, roze ili crne.
P.S. Keldona na 4,Vassella na 3 odmah u startu karijere,pa to ti je maltene isto ko što sad forsiraš veterane samo su oni eto rookie i sophomore. Pragmatizam i kopiranje modernih tokova. Ti igrači moraju što više igrati s loptom,griješiti, biti van komfor zone ako želiš od njih izvući max. mogući napredak.
Naravno da nemam nista protiv ostanka DDRa na nekom ugovoru od 2 godine, ako na ljeto (koje je siromasno FAovima) ne budes mogao dovesti ikog, ne mozda boljeg od njega, vec boljeg igraca fitom za ekipu.Bilo bi onda nelogicno pustiti ga da ide za dz.Potpisom bi ga imao i kao trade chip (primjera radi S&T za Collinsa), jer je svoju vrijednost igrama ove sezone sigurno vratio.To se zove pametno poslovanje. Tako je GS iskoristio odlazak Duranta, pa doveo Russella, koji im se igracki uopste nije uklapao, ali su ga kasnije pretvorili u igraca koji im se vise uklapa (Wiggins) plus izvukli pik-Pametno poslovanje.Felixians4 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:26ali prije nekidan si pisao da ništa protiv ostanka demara nemaš jer ionako nema u fa ponude. stalno pišeš da protivnici eksploatiraju loše i spore def.veterane. OK, shvaćeno je i uglavnom jest tako pa šta ćeš sad,prihvatiš. ja se slažem sa gotovo svim u tom upisu. i eto,uzeo bih demara prvog za sixerse za ovogodišnji playoffs,vama i nama dobro.
Murraya i Walkera bih ja kao šestog i sedmog koristio i to i kad bih trejdao demara,lma i gaya.
White,Vassell,Keldon... Poeltl --- Dejounte,Walker,Mills + što dobiješ,tu tog PF(zašto ne markannen iako sada neće bit tako dostupan). John Collins nije moj tip, a i teško je skupit ga tradeom zbog s.capa pa da ga se ispita
Naravno da sam za potez sada, ali 99% od tradea nema nista sve dok je ekipa u borbi za PO/Play in, a tu ce biti gotovo sigurno.Felixians4 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 21:45da li is onda za trade sada do deadlinea ili čekanje fa? pa naravno da ćeš birati potpis nego ga pustiti samo.
Pa nek i ostane dejounte, al zajedno on i white u petorci,nije mi to preobećavajuće,a vi pucate naravno najviše. kakogod,ni nagodinu ciljevi se ne mijenjaju odveć,nije vam žurno,najbitnije je prirodni razvoj,ono vaše i čekanje prilike.
Pa nemamo izbora nego prihvatiti, ali kad ti je stalo do ekipe, onda je nekad tesko suzdrzati se i ne kritikovati.Felixians4 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 23:15ali eto,upravo wsh i bkn u tom kontekstu pate zbog beala,hardena i irvinga. da,ddr i lma nisu taj level i samo idu stariji i tromiji, no ako ih zadržavaš,šta ćeš nego prihvatiti to i nadati se da će više dati na drugoj strani. budete li se motali na 50 5 uz postepeno veće role keldona pa i murraya, puna šaka brade.
Znas kako...Uz sve sto je uradio DDR u ofanzivi, toliko su defanzivno sve zatvorili Murray-White i Poeltl.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.