FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Treba sto prije da shvatimo da je budjet ogranicen i da ne mozemo nemilice trositi. Kao da Vinko ne bi zelio sve najbolje igrace u regionu. Naravno da bi zelio ali ima budjet za igrace i strucni stab, budjet za osoblje i ostalo sto je potrebno za funkcionisanje kluba i nasi se uklapaju u taj budjet.
Srecom taj budjet je veci od nasih konkurenata i zato imamo bolje igrace i ekipu od njih i stabilniji klub u odnosu na njih.
Meni je drago da bilo koga dovedu da barem Handzic ima konkurenciju i da mu vise nije Velkoski jedina konkurencija ako se to uopste moze tako gledati jer zna se gdje igra Krste
Srecom taj budjet je veci od nasih konkurenata i zato imamo bolje igrace i ekipu od njih i stabilniji klub u odnosu na njih.
Meni je drago da bilo koga dovedu da barem Handzic ima konkurenciju i da mu vise nije Velkoski jedina konkurencija ako se to uopste moze tako gledati jer zna se gdje igra Krste
Zadnja izmjena: Tatamata1946, dana/u 02 feb 2021, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Pa jel ti stvarno mislis fa mozmo dovesti igraca koji je igrao u PSV i bio standsrdsn, ili u Huesci ili Levanteu.
Pa Suljic mali ne zeli u Sarajevo da dodje a da dodje neko kvalitetniji i bolji.
Kako misliš "igrao" ?Aduka87 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:06Boze sacuvaj decko nije ni istrcao na teren vec ga popljuvali, sta mislite kako bi se osjecao kad bi citao kom vas strucnjaka ovoliko nabijanje pritiska ni Ronaldo ne bi izdrzao. Suludo je uporedjivat igrace iz nase lige sa njim, decko je igrao u Slovackoj, Spaniji, Holandiji, Austriji ligama koje su 1000x jace od nase. Daj malo sabura nek se dokaze, pa mu onda sudite a ne otici na TM i onda govrit kako ne valja...
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Rekoh cast pojedincima.zlo87 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:04E ne znam za vasajdohordas je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:01100% ne zasluzujemo ja sam to davno rekao
Nema, hajd da kazem bezobraznijih navijaca, od nas i nikome nije teze ugodit nego Pitarima, cast pojedincima.
Ja zasluzujem
Ma dzaba, trazit cemo za koji mjesec vase nikove i postove na temi, za sada, pljujte momka 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Najdraži bih bio kad bi nas sve on popljuvao, statistika ne obećava ali vidjećemo, sudit ćemo mu tek nakon što pokaže na terenu kakav je.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Ocigledno da jedno se prica drugo radi ...Na ovom forumu ljudi su do iznemoglosti branili rumenog klosara na pominjanje Seata i prevare jer neki ljudi su vec tad imali saznanja sta je uradio ali istina uvijek izadje na vidjelo i zna se ko uvijek zeli dobro klubu i ko se bori na terenu za njega a ko kao tetkice mahalaju ...Ovi iz Sanskog mosta ,Gorazda ,Breze imaju bolji izgleda uvid u klub...Pantelija je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:24Da ne buse da pljujem bez argumenata evo ih.
Prvo, momak nema uvezanu sezonu kontinuirane igre. Da ne kazem da nema sezonu gdje je pokazao svoj navodni potencijal. Zabijao. Nema.
Selio se iz kluba u klub i nigdje nije nista pokazao jer da jeste sigurno bi ga neko zadrzao bar godinu dvije.
Dalje, ima.25 godina i nije mlad. Mlad je igrac od 18 do 21 godine pa i 22. Sa 25 treba bar da imas jednu uspjesnu sezonu pa da kazes ima potencijal al se malo izgubio. Ovaj to nema.
Stranac je. Stranac kod nas mora biti duplo bolji, to ja mislim a to je i emir rekao tako. Kod nas se ocito jedno prica ddrugo radi. Ovaj nije za prvih 11, krle nije za prvih 11, brazilac na posudbi, ovaj povratnik na klupi zamjena za stopera. Dakle ne sa niau duplo bolji nego nisu za prvih 11 uopste. Strasno!
Na kraju, ova prica vidjet cemo na terenu. Ok. A ko ga je to gledao na terenu? Ima slika 11 minuta i tribine? O cemu pricamo? Ko ga je to imao gdje i kad skautirati pa da kaze vala ima ovaj nekog slifa!
Nije ga gledao i nije ga mogao gledati. Ovo je smijesno. Ovo je glupost sto se radi i tacka.
Ako je neko godinu dana nesposoban dovesti napadaca,fino stavis u napad nekoga iz akademije, ili das pare nekome u albaniji da ti dovede napdaca od 19-20 godina jer hnl zivi od njih, pa ako ubodes dobro je.
Ja sam totalno razocaran jer je ovo vanrezonsk otez koji ma asltno nikakvog smisla ni potpore.
Ljudi moji, nije on nafatan na ulici. Da ga nisu provjeravali, sigurno ga nebi ni doveli, ako ga dovedu. Momku puna podrška, poslije ćemo da mu sudimo.
Ako nemas pare onda imas opciju skautinga po svojoj i okolnim ligama.
Imas ovdje nedima hadzica npr imas jos par mladih potencijala od 19-20 godina.
Onda imss trziste Albanije koje je strasno potentno odskle se snadbjeva cijeli hnl a fole igraju za 1000-2000 maraka ili eura.
Ovo je neki haverski dogovor jer pracenje i skauting nije.
A sto se tice cv. Pa jaci je onda u Crnickog.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
...udje..hazarder je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:42Zakunjo poslije utakmice kad ono hadžo doveo devetku. Mašalah koliki nam je, mog'o bi i Bekićeve centaršute hvatat'.![]()
Neke sa srećom pa bum videli do ljeta na čemu smo i mi i on. Prvo dat' priliku pa onda srat', zar ništa naučili nismo...![]()
Mili i Benjo nek' produže još i ja zadovoljan.

Sacekati da se nadovezu ovi dole masni na krmetnjaku nakon derbija
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- NisamInSajder
- Kontakt:
E moj Aduka, ovdje su neki pisali kako Fanimo nema mjesto u prvih 11 i kako je promasaj. A sad tuguju za njim. A isti Fanimo bio u West Hamu, pa sve nize i nize dok nije dosao u Mladost...Aduka87 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:06Boze sacuvaj decko nije ni istrcao na teren vec ga popljuvali, sta mislite kako bi se osjecao kad bi citao kom vas strucnjaka ovoliko nabijanje pritiska ni Ronaldo ne bi izdrzao. Suludo je uporedjivat igrace iz nase lige sa njim, decko je igrao u Slovackoj, Spaniji, Holandiji, Austriji ligama koje su 1000x jace od nase. Daj malo sabura nek se dokaze, pa mu onda sudite a ne otici na TM i onda govrit kako ne valja...
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ma od ovog momka su standardniji i vise pokazali svi navedeni igrači koji su za nas realni( Irfan, Obrad, Catakovic, Nedim Hadzic) a p90% foruma nije bilo za to da neko od njih dodje ko prvi spic( osim Hamze) , i sad me neko ubjedzuje da je ovaj lik skautiran, planski doveden i da nije imo prilike da pokaže potencijal
Sve ok nek je njemu sa srećom i Dabogda zabio 30 golova do Maja, Al ovo je ispod svakog nivoa
Sve ok nek je njemu sa srećom i Dabogda zabio 30 golova do Maja, Al ovo je ispod svakog nivoa
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Kaze se "kuca se od temelja gradi" neki ovdje psuju Handzetu sve redom,pa onda poslije slijepo brane Celu koji je istog Handzeta doveo,isto kao da je on sam sebe doveo u Sarajevo,evo sad opet pljuvanje igraca koji nije jos ni potpisao,a dobar onaj sto ga nasao 20 dana pred derbi,i tako u krug, neko kaze dobar je ovaj do ljeta,pa ako nista dovesti boljeg za evrope,i onda opet dodju igraci 10 dana do 1 pretkola LP itd itd,ma sve je to ok samo nemoj da mi ko u Kakanj dira bacit cu bombu 

I Tatar je imo strasnu statistiku kad je dolazio iz 2. HNL
Inace je statistika u drugim ligama mjerilo za nasu PL koja je dva nivoa niza od Slovacke lige

Inace je statistika u drugim ligama mjerilo za nasu PL koja je dva nivoa niza od Slovacke lige
"Tatar u jednoj sezoni u Gorici dao golova kao ovaj u desetogodisnjoj karijeri. Ali eto, mozda bude Tatar. Samo sto su mu, statisticki gledano, vece sanse da bude Kramar, Parmakovski, nego Tatar." SZ
Tatar je u 50 utakmica u 2 hnl i ao 25 golova!!!! 3x vise nego ovaj sa 25 (bez u19 i u21)
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 02 feb 2021, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Gdje ba igrao po Spanish,Holandiji,Austria.. mkzda je gledao i trenirao al igrao Nije,I golove zabijao nije,vecinu golova sto je I postigao su iz juniora psv a..pogledajte klubove poslije juniora,nigdje se duze nije zadrzao I ode besplatno uvijek..NisamInSajder je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:14E moj Aduka, ovdje su neki pisali kako Fanimo nema mjesto u prvih 11 i kako je promasaj. A sad tuguju za njim. A isti Fanimo bio u West Hamu, pa sve nize i nize dok nije dosao u Mladost...Aduka87 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:06Boze sacuvaj decko nije ni istrcao na teren vec ga popljuvali, sta mislite kako bi se osjecao kad bi citao kom vas strucnjaka ovoliko nabijanje pritiska ni Ronaldo ne bi izdrzao. Suludo je uporedjivat igrace iz nase lige sa njim, decko je igrao u Slovackoj, Spaniji, Holandiji, Austriji ligama koje su 1000x jace od nase. Daj malo sabura nek se dokaze, pa mu onda sudite a ne otici na TM i onda govrit kako ne valja...
De bolan, ti kao ds zivis u Njemackoj.Pantelija je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:12Ako nemas pare onda imas opciju skautinga po svojoj i okolnim ligama.
Imas ovdje nedima hadzica npr imas jos par mladih potencijala od 19-20 godina.
Onda imss trziste Albanije koje je strasno potentno odskle se snadbjeva cijeli hnl a fole igraju za 1000-2000 maraka ili eura.
Ovo je neki haverski dogovor jer pracenje i skauting nije.
A sto se tice cv. Pa jaci je onda u Crnickog.
Pa ovde kad bi spomenuo igraca iz Albanije, proteste bi ljudi pravili opet...
Da se objavi da dodje neki iz mase druge lige, pa sta mislis sta bi se ovde pisalo.
Ovog igrava niko nije ni cuo ni vidio kako igra, al et izgleda vec je proglasen necijim, propalim igracem...
Nisam vala nista drugo ni ocekivao, ko god da je dosao. Da su Ronalda potpisali, ovde bi ljudi rekli pa ima 37 godina...
Tako, sta god da pisete jedini mjerilo je teren.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ja se jos uvijek nadam da je ovo neka navlakusa 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- feniksptica
- Kontakt:
Ako je u takvim klubovima bio..sto barem ne osta u Slovanckoj ako ga branite toliko..Tu je mogo s tim CVjem igrat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, alacious, amypitar, Arhitekt, atomskaNavika, bhfanatic14, boki86, bvsic, Dave, Ferroviere1987, Hajdeee, Hamagara, HeavyBassBlues, insimadop, James1987, johntravolta123, Lokomotifa, mnon46, N3R3D, OzmoodPinglewood, Posejdon, propoklopac, Pushko92, Rodman i 201 gost.