FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne vidim zasto nismo dali prednost i sansu Dervisagicu. Ne moze me niko ubijediti i nema tog argumenta da ovaj igra prije naseg dijeta..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jel zasarao Kovacevic ugovor sa Zvezdom.. A i jos drzimo na klupi trenera u ostavci

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- feniksptica
- Kontakt:
Ima l neko ko brani djelo i lik novog pojacanja.. da objasni zasto on prije Dervisagica ??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zapelo je to sto nam je Rumeni yebo majku i izbio 300 milja iz budjeta, za te pare smo mogli možda i Vukusica zaganjati a ne palamduti o ovom momku i molit Boga da se pokaže iako su šanse za to minimalneZip je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:43Danas su ih u koloni iz Butmira prevukli u Rajlovac, u Skodi se suti o tome. Ugovori su prekinuti. Lojalni su prema gazdi. Sad sta je tu bilo, ne znam ti 100% reci tako.Inijesta je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:38Pa za razliku od Beciraja ili ovih drugih spiceva koji su nama realniji Irfan i slicni a koji zabiju bar 10 po sezoni, ovaj u 8 sezona zabio 16 znaci ima neke šanse u promilima da zabije bar 2
Dabogda sto se mene tiče zabio 30, samo ja licno sam očekivao boljeg igrača s obzirom da nam samo ta jedna pozicija škripi
Nego kad si već javio, znaš li ti šta bi sa onim Rumenim i Seatima ?
Znam da je bila dobra prica oko ovoga, gdje je zapelo nzm.
Mozda je opet bosnjo pokazao u cemu je najbolji.
A pitam te ovo jer dosta vas ovdje je osulo paljbu po nama koji smo govorili za to i branilo rumenog životom , nadam se da se neće na kraju pokazati i za ovakve igrače da su dio tala a moguće je ...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
A vala i ova uprava, dali ostavke i opet nesto glume.NisamInSajder je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:50Jel zasarao Kovacevic ugovor sa Zvezdom.. A i jos drzimo na klupi trenera u ostavci![]()
![]()
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
O tome pisem. Al neki da dovedu drvo i stave ga rekli bi" tako treba".feniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:46Ne vidim zasto nismo dali prednost i sansu Dervisagicu. Ne moze me niko ubijediti i nema tog argumenta da ovaj igra prije naseg dijeta..
Cuj nece niko u ligu a ko je do sad igrao ?
Benko susic? Budale? Onaj u zrinjskom? Da ne nabrsjam dalje odlicne igrace. Najlakse je reci nece niko pa dovesti menagersku provalu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Ocekivali smo svi vise budimo iskreni. Svako ko je razuman nije ocekivao normalno igraca ranga Ibisevica, ali nekog ko je recimo u zrelim fudbalskim godinama ima par utakmica u ligama 5 i opcenito neko evropsko iskustvo.
Ali eto ako dodje i ovaj sigurno nije neka krampa, jer ga nije dzabe PSV doveo tad.
Ali eto ako dodje i ovaj sigurno nije neka krampa, jer ga nije dzabe PSV doveo tad.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Jel mislis da sa svakim juniorom mozemo ubost da bude kvalitet kao Pidro i Andrej ?feniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:46Ne vidim zasto nismo dali prednost i sansu Dervisagicu. Ne moze me niko ubijediti i nema tog argumenta da ovaj igra prije naseg dijeta..
Dervisagicu treba jos godina posudbe negdje da osjeti seniorski fudbal. Momak ni u Rudaru nije Bog zna sta pokazao.
Ne trudi se, isto ovako je bilo ljetos nakon Doboj Kaknja i Tuzle, sa istim osobama smo se svađali, samo tad tema nije bila pojačanja nego Jela i Vinko i tempiranje forme. A hvala Bogu, ide sezona, mnogi će se sjetit ovih postova za koji mjesec.ajdohordas je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:43Al sto si tvrdoglav covjece ? Ti vidis statistiku i znas 100% da ce biti promasaj ? Mozes li samo pustit kraju i dat podrsku momku ako dodje ?
Ti smatras da je cisti promasaj i okej, ali zasto se ubjedjujes sa ostalim forumasima i zasto nameces nekom svoje misljenje ?
Ja mislim da ce biti okej momak, i cak sta vise i odlican pa te ne ubjedjujem u to, jer ja imam svoje misljenje i ti svoje.
Ali ti si ivdje spreman zivotom braniti svoj stav da je on cisti promasaj a momak ni sletio nije u Sarajevo.
Boze sacuvaj kako ste naopaki, do neki dan je bilo, daj nam Bekica samo da Hare nije u napadu.
Levante i Huesca i PSV nisu Rudar iz Kaknja ili SimmBau pa da ga menadzeri poput Husare uguraju tu. Znaci nesto su vidjeli u njemu.
Mi nikad pameti doci sto se tice komentarisanja tih pojacanja, sve sto smo ikad komentarisali bilo je kontra od toga, osim Benke i Jajala.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Je l mislis da sa svakim pojacanjem mozemo ubost. Ako cemo ubadati radije bi da bude nase dijete i domaci igrac.ajdohordas je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:52Jel mislis da sa svakim juniorom mozemo ubost da bude kvalitet kao Pidro i Andrej ?feniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:46Ne vidim zasto nismo dali prednost i sansu Dervisagicu. Ne moze me niko ubijediti i nema tog argumenta da ovaj igra prije naseg dijeta..
Dervisagicu treba jos godina posudbe negdje da osjeti seniorski fudbal. Momak ni u Rudaru nije Bog zna sta pokazao.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nije vam ovo master liga debili, pustite ljude da rade svoj posao, nakon gomilu dobrih stvari vi im i dalje ne vjerujete i svoje stavove temeljite na onome sto pise na transfermarktu i 2 highlightsa na yt. Neznalice obicne
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ima neki podcast bas sam gledao gdje objasnjava svoju cjelu karijeru i kako je dosao iz c.gore u psv, eto slucajnosti to je bilo kad nas je zeta izbacila i oni igrali dvomec sa psv-om, pa su dosli i skauti i pogledali usput ostale interesantne igrace u c.gori, on igrao za buducnost....znaci vjerovali su u njega, v.nistelrooy ga trenirao, a ima i na kanalu psv-a, gdje ga Darije Kalezic hvali na sva usta, Marcel Brands ga je doveo, mislim da je lik sad sportski evertona....
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 02 feb 2021, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
On voli Sarajevo pravi je hordas emir hadzic jedan je od nas!
Ja, i?Inijesta je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:50Zapelo je to sto nam je Rumeni yebo majku i izbio 300 milja iz budjeta, za te pare smo mogli možda i Vukusica zaganjati a ne palamduti o ovom momku i molit Boga da se pokaže iako su šanse za to minimalneZip je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:43Danas su ih u koloni iz Butmira prevukli u Rajlovac, u Skodi se suti o tome. Ugovori su prekinuti. Lojalni su prema gazdi. Sad sta je tu bilo, ne znam ti 100% reci tako.Inijesta je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:38
Pa za razliku od Beciraja ili ovih drugih spiceva koji su nama realniji Irfan i slicni a koji zabiju bar 10 po sezoni, ovaj u 8 sezona zabio 16 znaci ima neke šanse u promilima da zabije bar 2
Dabogda sto se mene tiče zabio 30, samo ja licno sam očekivao boljeg igrača s obzirom da nam samo ta jedna pozicija škripi
Nego kad si već javio, znaš li ti šta bi sa onim Rumenim i Seatima ?
Znam da je bila dobra prica oko ovoga, gdje je zapelo nzm.
Mozda je opet bosnjo pokazao u cemu je najbolji.
A pitam te ovo jer dosta vas ovdje je osulo paljbu po nama koji smo govorili za to i branilo rumenog životom , nadam se da se neće na kraju pokazati i za ovakve igrače da su dio tala a moguće je ...
Ja sam branio pricu oko Seata, sta sad? I sad mislim da je to bila dobra prica.
Nisam ja upravljao njima pa da znam ko je sta radio.
Nisu to neki, vec uvijek isti, cisto da se zna.Pantelija je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:51O tome pisem. Al neki da dovedu drvo i stave ga rekli bi" tako treba".feniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:46Ne vidim zasto nismo dali prednost i sansu Dervisagicu. Ne moze me niko ubijediti i nema tog argumenta da ovaj igra prije naseg dijeta..
Benko susic? Budale? Onaj u zrinjskom? Da ne nabrsjam dalje odlicne igrace. Najlakse je reci nece niko pa dovesti menagersku provalu
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Koje glupo poredjenje...feniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:54Je l mislis da sa svakim pojacanjem mozemo ubost. Ako cemo ubadati radije bi da bude nase dijete i domaci igrac.ajdohordas je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:52Jel mislis da sa svakim juniorom mozemo ubost da bude kvalitet kao Pidro i Andrej ?feniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:46Ne vidim zasto nismo dali prednost i sansu Dervisagicu. Ne moze me niko ubijediti i nema tog argumenta da ovaj igra prije naseg dijeta..
Pa sto onda dovodimo pojacanja uopste jer ni za jednog igraca ne mozes garantovat da ce opravdat ocekivanja... Onda cemo ugasit prvi tim nek igraju juniori i vozdra.
Koji to klub na svijetu igra samo sa svojom djecom ?
Pantelija je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:51O tome pisem. Al neki da dovedu drvo i stave ga rekli bi" tako treba".feniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:46Ne vidim zasto nismo dali prednost i sansu Dervisagicu. Ne moze me niko ubijediti i nema tog argumenta da ovaj igra prije naseg dijeta..

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa neće nam se više dešavati slučaj Sarić, Duljević, Adukor, Lazić, Tatar (?), Miličević (?)... UPSSSSSSPeppermintSA je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:43I šta si ti dobio time sto si ga sjebo? Apsolutno ništa. Samo si sebi odmogao - plaćaš frajera od kojeg nemaš ama baš ništa.skoroalen je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:44Zato što tako najbolje syebeš igrača ako neće da produži. Kako znaš da mu nisu na ljeto dali novi ugovor? Da nije obećao da će na zimu produžit ako XYZ stvari budu posložene? I sad kad je došlo vrijeme, on neće? Staviš ga na tribinu pa nek razvija karijeru ako može, koji će ozbiljan klub uzet igrača koji nema utakmice u nogama od novembra do juna. Vidimo dokle su Lazić i Adukor dogurali, Adukor se vratio podvijenog repa a Lazić od decembra 2019. odigrao tri takmičarske utakmice. A ima 26 godina, još mlad, al ko će ga uzet? Samo neka amaterska liga koja može to istrpit.PeppermintSA je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:22To slanje na tribine mi je potpuno suludo. Eto, pošalješ ga na tribine i šta? Opet će te napustiti na kraju sezone bez obeštećenja. Mi ove sezone naprosto moramo uzeti titulu. Prevelika je lova u opticaju od Evrope. Jeste li ikad čuli da neki veliki klub, koji barata ogromnim ciframa i očekuje ogromne cifre na konto obeštećenja, najboljeg igrača pošalje na tribine? Pregovori oko novog ugovora se započnu na vakat, ako igrač ne želi potpisati ugovor onda ga prodaš. Ako ga ne prodaš, ****. Odlazi bez obeštećenja. Ali sto bi ga slao na tribine? Makar izvuci korist od njega dok je to. Poslao ga na tribine ili ne, opet ga moraš plaćati. Igranjem će makar otplatiti pare.
Ne ide nama ovo sa kaznama tribina, svake zime ista priča, ne pije vode, guli ga dok je ugovor važeći pa ga počasti sa 2 kondiciona dan pred istek ugovora i nabij ga nogom u guzicu

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, benko21, bhfanatic14, Burberry46, ErosViverosViv, HordasDolacMalta, James1987, JavierBosnia, JayCatwright, johntravolta123, NazorUso, NeSamSafetee, Posejdon, rimljanin90, ronaldo99, sarajevo19461987, Sazg, Seipronto, VolimoSarajevo i 193 gosta.