Jedan Seat vrijednosti ko nov Golf 7, uzeo ih Jahić momački

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne bih se slozio, nemate nikakvu.PappiPapp je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:00Pa eto osvojicemo.
Mi smo Rodjeni prkosni i ponosni.
Ne trebaju nam titule unaprijed dogovorene a jos manje korona titule.
Na vrhu
Tino ima 30.000 mjesecno nettoSviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:03Juve@
Gdje sam ja napisao koliko bi Sarajevo trebalo imati duga.
Ocigledno ne razumijes, pa cemo prekinuti raspravu na vrijeme.
TSS ti prima cirka 10 000 km platu druze te bajke "ko neciji cijeli tim "ostavi za predskolsko.
Sloboda koja skoro najmanje izdvaja za plate mjesecno trosi izmedju 35-40 000 na plate. Pa Tino u zivotu nije imao toliku mjesecnu platu.
Nakon šlaufa, rasprave sa samim sobom sa različitih profila, "sirotinje u Antaliji" i sl, tebe stvarno nemam srca podyebavat, grehota je. Opusti se, budi spokojan.feniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 21:08
I mi cemo vas kad budete prvi. Budite bez brige neko vrijeme. I aBd da napadaca dovedete, ako ne bude ima stubova viska, postavite jednog na teren.
Bitno je priznati gresku. Jedan jedini profil i nema potrebe za vise. A ne vidim gdje u Hrv za 380 KM mozes otici 9 dana. Mozda su se neki nasli uvrijedjeni, ali porediti Hrv i Tursku cjenovno je stvarno degutantno.Baader je napisao/la: ↑02 feb 2021, 21:16Nakon šlaufa, rasprave sa samim sobom sa različitih profila, "sirotinje u Antaliji" i sl, tebe stvarno nemam srca podyebavat, grehota je. Opusti se, budi spokojan.feniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 21:08
I mi cemo vas kad budete prvi. Budite bez brige neko vrijeme. I aBd da napadaca dovedete, ako ne bude ima stubova viska, postavite jednog na teren.
Ovo je inače najsmiješniji kolektiv na forumu.
i mi se slatko smijemo kad vidimo tabelu i titule u zadnjim godinamaSSR je napisao/la: ↑02 feb 2021, 21:22Porez na bruto platu, nece kao Matavža hoce nekog kvalitetnijeg od njega pa na kraju dovedu nekog anonimusa zato što je Ćelavac u talu, idu u
Hrvatsku jer je skuplje i nece u Tursku jer je jeftinija, imaju 800k duga jer kao redovno sve placaju pa je to zbog toga, zaista je dug spisak izvala kod
kona, uvijek se slatko nasmijem![]()
Ovo nije realno sta ti pricas, grob te ne **** nmzs sa 380 maraka doci u Mostar 10 dana i preziviti, o cemu ti pricas ovo je za nepovjerovati.feniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 21:19Bitno je priznati gresku. Jedan jedini profil i nema potrebe za vise. A ne vidim gdje u Hrv za 380 KM mozes otici 9 dana. Mozda su se neki nasli uvrijedjeni, ali porediti Hrv i Tursku cjenovno je stvarno degutantno.Baader je napisao/la: ↑02 feb 2021, 21:16Nakon šlaufa, rasprave sa samim sobom sa različitih profila, "sirotinje u Antaliji" i sl, tebe stvarno nemam srca podyebavat, grehota je. Opusti se, budi spokojan.feniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 21:08
Zajebi sve i podjebavanje i provociranje ali ne valja ti ovo bgm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.