Emir_ZENICA je napisao/la:moj hodza sve lopovi,niko nista da posaljehodža je napisao/la:
![]()
evo ti dva od mene, da ne kažeš da ne šalje niko
EVANS T. (SAC-ATL)--17.5+...2
BOSH C. (MIA-MIL)--18.5+...2
milina
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Emir_ZENICA je napisao/la:moj hodza sve lopovi,niko nista da posaljehodža je napisao/la:
![]()
Sacramento-Atalanta 1 ?hodža je napisao/la:[
evo ti dva od mene, da ne kažeš da ne šalje niko
EVANS T. (SAC-ATL)--17.5+...2
BOSH C. (MIA-MIL)--18.5+...2
milina
Boš će razvaliti večerasmandraX je napisao/la:efendija, pratim te sa Evans-om...dok cu Bosh-a preskocit' a staviti Wade-a iL' LeBron-amozeL' Bryant ici over? iii sta misLis o hendikepu na Miami?
Miami h1mandraX je napisao/la:1:
kvota 9...maLo veći uLog![]()
2:
kvota 26.74...upLata 2 KM...![]()
P.S. Ako neko može u toku dana da postavi neki NBA tiket, neke "anaLizirane" parove...4-5 njih (igrači, hendikep, zbroj koševa itd itd) bio bih mu zahvaLan![]()
Sretno svima
Hodza sta mislis igrat Princa over 14.5..od 2004-05 covjek Lakersima daje 19.1 poen po tekmi..a izgleda da je u dobroj formi..sta mislis?ili igrat da ce Lakersi dobit manje od 13 razlike?hodža je napisao/la:Boš će razvaliti večerasmandraX je napisao/la:efendija, pratim te sa Evans-om...dok cu Bosh-a preskocit' a staviti Wade-a iL' LeBron-amozeL' Bryant ici over? iii sta misLis o hendikepu na Miami?
![]()
Za Brajanta još ništa ne znam...a i ne volim igrati ništa što ima veze sa Lejkersima prije plej-ofa...
Kod mene je hendikep 9,5, i mislim da bi to trebalo bez problema proći![]()
@ Emir
ma ne znam...dobra je Atlanta..vjeruj mi da ne znam ko bi mogao to uzeti, ali def. uzimam Evansa preko 17 jer je protiv Finiksa imao katastrofalnu noć sa samo 6 poena iz 12-13 šuteva...a dvije zaredom takav neće biti sigurno
u milleniumu 2,5 granica a na over kvota 1,7 naravno uzeoSPY je napisao/la:Sta misliite o žutim kartonima na Man. Utd vs. Stoke? 3,5 je granica. U premieru 1.90 kvota da će preko biti dok je u Derbyu 2.0 kv. Meni je stoke nekako nasilna ekipa koja pravi puno prekršaja, a sumnjam da će anderson to trpit, da će past brat bratu 4 žuta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.