I šta hoćeš time da kažeš? Jedan od najtalentovanijih igrača iz ove lige ikad, kod nas pokazao klasu i sa 90 kila i stomakom k'o trudnica, prodao se u Mamićev Dinamo, dobio par poziva za reprezentaciju... Haj da si rekao Crnički, Modić, Sead Hajrović il tako nekog idiota, al Said...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sijux ce hos malo i sam sebi replicirati hahaha Malo brani dolazak ovoga, malo ga kudi.
Malo je misljenja da ce Tatar i Milicevic produziti, malo da nece. Sve to u 17 minuta hahahah
Malo je misljenja da ce Tatar i Milicevic produziti, malo da nece. Sve to u 17 minuta hahahah
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Ovoj forumskoj družini da predstave Sanela Trebinjca rekli bi teren je mjerilo, vjerujemo sš, ne zaslužujemo ovakav klub ako smo protiv Trebinjca...
Hodžić i Ramić za pola godine pune 18 a na svojim pozicijama su imali najbolje igrače ekipe. Nije ni bilo očekivano da Faruk igra umjesto Tine ili Pejovića (Đokanović se jedva izborio za mjesto), niti da Ramić uskoči umjesto Rahmanovića, Tatara ili Fanima u tu liniju.feniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:04Djokanovic je redovno igrao mislim i kod Husrefa, a ova dvojica nisu bas nesto dobila sansu u ligiDenchi je napisao/la: ↑02 feb 2021, 21:58F.Hodzic, Ramic i onaj jos jedan mali, Djokanovic je dobio dosta minuta i spomenuti Salcinfeniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 21:34Osim Salcina, koga je od omladinaca Vinko probao i ubacio u sluzbenim utakmicama a da nije prije Vinka nastupao ?
Sahinovic je takodjer igrao u Kupu.skoroalen je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:08Hodžić i Ramić za pola godine pune 18 a na svojim pozicijama su imali najbolje igrače ekipe. Nije ni bilo očekivano da Faruk igra umjesto Tine ili Pejovića (Đokanović se jedva izborio za mjesto), niti da Ramić uskoči umjesto Rahmanovića, Tatara ili Fanima u tu liniju.feniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:04Djokanovic je redovno igrao mislim i kod Husrefa, a ova dvojica nisu bas nesto dobila sansu u ligi
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ma joj, eto nezadovoljni ovim malim hajde, eto rekli ste, i sad ce vas ovi drugi cekat na noz ha mali zabije il predribla nekog, a vi njih ako se ozljedi il nesto tako....
Originalni ste u pm
A sto ne bi podrzali momka ono da vidimo sta ce se desit, jer to jos nikad nismo.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Mislio sam na ovo sto su pojedini navalili "igrao za PSV,igrao za PSV" pa majku mu igrao kad je imao 17 god,sad ima 25 god,kakve to veze ima,mogao je do sad konobar postati..skoroalen je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:05I šta hoćeš time da kažeš? Jedan od najtalentovanijih igrača iz ove lige ikad, kod nas pokazao klasu i sa 90 kila i stomakom k'o trudnica, prodao se u Mamićev Dinamo, dobio par poziva za reprezentaciju... Haj da si rekao Crnički, Modić, Sead Hajrović il tako nekog idiota, al Said...
- ElCartel11
- Kontakt:
Psv tek tako dovodi svakog u klub kako da ne.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma treba odmah yebati majke, uciniti maximalno da se igrac ne osjeca ugodno, odmah vrsiti pritisak, psovsti mu na svaki dodir...
Ybga, nije u Real Madridu igrao 100+ utakmica i nike dao 30+ golova...
-
- Kontakt:
Ko je i gdje rekao da smo ovog htjeli uopste kao prvi pik?????
Pa moras imati u ovom poslu 4-5 opcija..
Ne bulaznite svega vam na svijetu.
Djeca nam se smiju,a dusmani raduju..cccc
Pa moras imati u ovom poslu 4-5 opcija..
Ne bulaznite svega vam na svijetu.
Djeca nam se smiju,a dusmani raduju..cccc
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Jesam te docekao, jer ti ne znas sta se desava u klubu i kakvi su nasi planovi, kao sto ne znam ni ja niti bilo ko ovdje kod nas.hordasDoboj je napisao/la: ↑02 feb 2021, 21:50Neki dan sam ja napisao da su se trebali ugovori Tataru i Milicevicu zavrsiti do 31.12 a napadac ako je ove kvalitete do februara ipak se znalo 7 mjeseci da nam treba, pa ste me Aduka87 i ti docekali saajdohordas je napisao/la: ↑02 feb 2021, 21:33Ja ne branim nikog a pogotovo ne slijepo ili na bilo koji nacin... ja samo hocu da kazem da niko od nas ne moze znati kakav ce ovaj momak biti, star nije, potencijala ima... sta ako kod nas eksplodira ?hordasDoboj je napisao/la: ↑02 feb 2021, 21:20
Niste se sa mnom tad prepirali, tad sam vas ja cak prizivao da se vratite. Ne smetate mi ni sad. Ja vas sad samo pozivam da ne budete slijepi pored ociju, zar su ovo odluke kluba za kojeg imate zelju da napreduje?
Ne mozemo se mi uvijek praviti pametni i pljuvati sve zivo jer vidimo tamo neke brojke.
Nek momak dodje i nek odigra koju tekmu, da vidimo na cemu smo, yebavat cemo majke svi kolektivno ako ne bude to to. A titulu mi ionako necemo zijanit 99%.
Najsvjeziji primjer je Tatar toliko spomenuti. Pa ja sam prvi bio nezadovoljan i pljuvao njegovo dovodjenje a gledaj sta danas taj momak znaciza nas klub i nasu igru.
Nadam se da si razumio moj stav i moje razmisljanje...i "najjaci su", strasnim argumentima u najmanju ruku.
I tako svakog ko napise i najmanju primjedbu za rad nekog u klubu.
Vidi nemam ja problem s ovim igracem, i ja smatram da je do sad Emir radio dobar posao, ali jel se moze dat primjedba evo sad svi kosu cupamo hoce li potpisat Mili i Tatar, a moglo se rijesiti i znat da li se na njih racuna ili ne.
Takodjer ovaj đetić, totalno nelogicno, cekao si do februara i dovedes nekog u najmanju ruku sumnjive kvalitete, pa kao bit ce zamjena, a momak stranac, hoces ga uvodit sa tribine?
Na kraju reci cu ono sto sam rekao i Zipu, podrzat cu ga i ja ako/kad dodje, ali da se moglo ranije (za ovaj kvalitet igraca) ili bolje prosudit cemo u Maju. Bezveze se uslo u rizik.
Sta ako je ovaj momak zamjena za Hareta, a ako mi cekamo neciji istek ugovora da ga dovedenmo sebi, ili sta ako cekamo taj prijelazni rok da bi nekog mogli dovest na posudbu nekog ???
Meni je glupost komentarisati nesto u sto nisam upucen, negativno komentarisati bez ikakvih naznaka, kao sto si ti taj dan pisao.
Sta ako mi bas sad cekamo taj prijelazni da platimo obestecenje za nekog... isto tako evo i za ovog momka, to sam ti vec objasnio moj stav i moje razmisljanje.
A za produzenje ugovora ne znam sta da ti kazem, ne mozes tu kriviti Hadziju ako momci jednostavno nece da produze ugovor.
To je sve opet ako ako... jer opet kazem mi ne znamo sta se desava u klubu. Mozda je i do Hadzije a mozda i nije... zato je bolje komentarisat rezervisano nego nesto na slijepo braniti ili jos gore na slijepo pljuvati kao sto ovdje radi 70% foruma kad god ima priliku a nemaju uopste nikakve podloge za takvo nesto.
Ne bih bas rekao da je igrao Andrej redovno kod Husrefa, mozda na beku?feniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:04Djokanovic je redovno igrao mislim i kod Husrefa, a ova dvojica nisu bas nesto dobila sansu u ligi
Rekao bih da je igrao Stanojevic i Adukor, pa cak i Rahman i Gavric jedno vrijeme pomaknuti nazad...e sad ima cak i legenda koja kaze da je i Mustafic tu bio???
Ali eto, ne da mi se googlat i vadit
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa da u ovim godinama igra u PSVu ne bi nikad došao ni blizu BiH. Očito je da jedino možemo dovodit igrače koji su nekad imali talenat da ih može dovest ekipa poput PSVa, Pescare, Werdera itd.Sanchez1987 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:11Mislio sam na ovo sto su pojedini navalili "igrao za PSV,igrao za PSV" pa majku mu igrao kad je imao 17 god,sad ima 25 god,kakve to veze ima,mogao je do sad konobar postati..skoroalen je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:05I šta hoćeš time da kažeš? Jedan od najtalentovanijih igrača iz ove lige ikad, kod nas pokazao klasu i sa 90 kila i stomakom k'o trudnica, prodao se u Mamićev Dinamo, dobio par poziva za reprezentaciju... Haj da si rekao Crnički, Modić, Sead Hajrović il tako nekog idiota, al Said...
Problem su insajderi koji su najavili bombe tipa Ibišević, Matavž i slične. Neko pročita info i to se odmah uzme kao referenca, pa poslije se pljuje naš realan domet kakav je ovaj đetić.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Jedno su zelje jedno je stvarnost ..Prije da se slikate kada dodjete pored tog sebilja kao da ste na ekskurziji...skoroalen je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:21Eh ti iz navedenih općina ti se pos.eru na vrh sebilja.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:11Ocigledno da jedno se prica drugo radi ...Na ovom forumu ljudi su do iznemoglosti branili rumenog klosara na pominjanje Seata i prevare jer neki ljudi su vec tad imali saznanja sta je uradio ali istina uvijek izadje na vidjelo i zna se ko uvijek zeli dobro klubu i ko se bori na terenu za njega a ko kao tetkice mahalaju ...Ovi iz Sanskog mosta ,Gorazda ,Breze imaju bolji izgleda uvid u klub...Pantelija je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:24Da ne buse da pljujem bez argumenata evo ih.
Prvo, momak nema uvezanu sezonu kontinuirane igre. Da ne kazem da nema sezonu gdje je pokazao svoj navodni potencijal. Zabijao. Nema.
Selio se iz kluba u klub i nigdje nije nista pokazao jer da jeste sigurno bi ga neko zadrzao bar godinu dvije.
Dalje, ima.25 godina i nije mlad. Mlad je igrac od 18 do 21 godine pa i 22. Sa 25 treba bar da imas jednu uspjesnu sezonu pa da kazes ima potencijal al se malo izgubio. Ovaj to nema.
Stranac je. Stranac kod nas mora biti duplo bolji, to ja mislim a to je i emir rekao tako. Kod nas se ocito jedno prica ddrugo radi. Ovaj nije za prvih 11, krle nije za prvih 11, brazilac na posudbi, ovaj povratnik na klupi zamjena za stopera. Dakle ne sa niau duplo bolji nego nisu za prvih 11 uopste. Strasno!
Na kraju, ova prica vidjet cemo na terenu. Ok. A ko ga je to gledao na terenu? Ima slika 11 minuta i tribine? O cemu pricamo? Ko ga je to imao gdje i kad skautirati pa da kaze vala ima ovaj nekog slifa!
Nije ga gledao i nije ga mogao gledati. Ovo je smijesno. Ovo je glupost sto se radi i tacka.
Ako je neko godinu dana nesposoban dovesti napadaca,fino stavis u napad nekoga iz akademije, ili das pare nekome u albaniji da ti dovede napdaca od 19-20 godina jer hnl zivi od njih, pa ako ubodes dobro je.
Ja sam totalno razocaran jer je ovo vanrezonsk otez koji ma asltno nikakvog smisla ni potpore.
-
- Kontakt:
Pa normalno da ne dovodi,al je ovaj tad imao 17 god,sad ima 25 znas koja je to razlika? I plus nije nista pokazao tamo,pa cak ni u slovackoj na kraju nije opstao,i sta sad ti hoces da kazes? Do malo prije kritikujes ovaj potez
- feniksptica
- Kontakt:
Stvarno greota da ne dodje koliko smo ispisali o njemu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ja bih ga prvi podrzao da ima BH pasoš i da je mlađi 2-3 godine. Ovako stranac sa 25 godina i mizernim brojem minuta u profesionalnom fudbalu reći da treba vidjeti šta će biti je uzimanje "mačka u vreći".Denchi je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:10Ma joj, eto nezadovoljni ovim malim hajde, eto rekli ste, i sad ce vas ovi drugi cekat na noz ha mali zabije il predribla nekog, a vi njih ako se ozljedi il nesto tako....
Originalni ste u pm
A sto ne bi podrzali momka ono da vidimo sta ce se desit, jer to jos nikad nismo.....
@Zip Ne tražimo igrača Real Madrida, ne idi u krajnost. Za ovoliko mjeseci traganja za napadačem tražim samo iole provjereno ime u BH OKVIRIMA, a ne igrača sa gore navedenim karakteristikama.
Ma neće ni doćifeniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:18Stvarno greota da ne dodje koliko smo ispisali o njemu.
Prije bi Nedima pokusao dovesti nazad nego ovog stranca, i ako mi bas nije omiljen. Bolje ustedjeti novac i dati na produzetke ugovora ili cekati ljeto nego bacati pare na daj sta das pa se mozda posreci
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Evo ja ćuDenchi je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:16Ne bih bas rekao da je igrao Andrej redovno kod Husrefa, mozda na beku?feniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:04Djokanovic je redovno igrao mislim i kod Husrefa, a ova dvojica nisu bas nesto dobila sansu u ligi
Rekao bih da je igrao Stanojevic i Adukor, pa cak i Rahman i Gavric jedno vrijeme pomaknuti nazad...e sad ima cak i legenda koja kaze da je i Mustafic tu bio???
Ali eto, ne da mi se googlat i vadit

Kod Husrefa je igrao u 23 utakmice, ukupno 1492 minute. Najviše na DM.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, BarbareZeljin, benko21, budzak, fera, JavierBosnia, Lavcina, MokraKifla, muhamedhulk, PapakIzSa, Rule_hz, sarajevo19461987, Seipronto, sekac, ŠTA_JE i 162 gosta.