Ja imam Duranta, Westbrooka, Lillarda i Kawhija
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Koševo Zapad
Imam osjećaj da ćemo Westbrooku **** sve 
- Shategabri
- Kontakt:
Kad je Lillard s druge strane, on ko onaj vo u areni kad vidi crveno
E sad....koji sam ja peh ovih dana, ne bi me čudilo da ostane na 15.
Ispoštovao je neki dan sa Netsima i Durantom, al tu sam se ranije ispadao, pa sitno išao..piččić
Koševo Zapad
Mislim da se taj bonus mora aktivirati nekim retardiranim uslovima (ako nisu oni standardni, 5 parova po 1,40+ kvote) pa tek onda s aktivnim igraš po spomenutim uslovima, helem računaj da ga i nema
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Izvinjavam se ekipi što je zbog mene pao zajednički listić. 
Posto ne pise aktivni bonus mislim da su oni katastrofalni uslovi da par puta moras okrenut to. I da aktiviras samo jedan dio bonusa uplatom nesto tako.
Koja gamad, tri cetvrtka daju bonus dobrodoslice, ja posavjetujem raju da se loguje oni to ukinu.
Bio je prije na 1XBet petkom bonus tipa koliko uplatis na racun toliko jos dobijes. Islo je do 100€.
Msm da se moralo 3x obrnut kvotom 1.8 ili tako nesto.
Msm da se moralo 3x obrnut kvotom 1.8 ili tako nesto.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Pa sad je na Wwinu isti taj bonus 100% koliko uplatis toliko dobijes. Ali je ovdje "caka" da npr ako uplatis na racun 100KM dobit ces jos 100KM. Medjutim kad iskoristis svojih 100KM koje si uplatio aktiviras tek jedan dio bonusa 10% cini mi se ma da nisam siguran. To je glupost cista. Bonus dobrodoslice je jedino sto vrijedi na WWinu, 5 parova najmanja kvota 1.4 pa izvoli.
Cudi me da Premier nesto slicno ne ukljuci ipak su oni najjaci, daju one bonuse od 50KM svaku noc al ja ga npr nikad nisam dobio a svaki dan bar jedan tiket odigram.
Takodjer me cudi da Formula nista ne radi kako bi se "podigla" malo.
Ali sve su te kladionice smijesne za ove svjetske tipa bet365, Tipico i sta ti ja znam vec to vi znate bolje dijasporasi
Cudi me da Premier nesto slicno ne ukljuci ipak su oni najjaci, daju one bonuse od 50KM svaku noc al ja ga npr nikad nisam dobio a svaki dan bar jedan tiket odigram.
Takodjer me cudi da Formula nista ne radi kako bi se "podigla" malo.
Ali sve su te kladionice smijesne za ove svjetske tipa bet365, Tipico i sta ti ja znam vec to vi znate bolje dijasporasi
Ko kaze da su ukinuli? Ko ti je kriv sto nemas nikog u Tesliću, Ugljeviku, Rogatici ili Loparama
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Orlando 6p, svih 6 dao Fournier

Ispravka Orlando 11p Fournier 9

Ispravka Orlando 14 Fournier 12
svaka cast ljudino
Ispravka Orlando 11p Fournier 9
Ispravka Orlando 14 Fournier 12
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Izvinjavam se Siakamu jer sam mu prekinuo dobar niz tekmi 
-
Westbrook 20 min prije kraja zabija 17. poen i više ne šutne nijednom. **** te košarka
Ma ne treba im. Ulažu 0 KM u marketing, ali su svejedno najjači u državi. Kada bi se pojavila neka ozbiljna kladionica (a dovoljno je samo prekopirati Bet365 npr) vjerovatno bi bilo nekih promjena na "tržištu". Meni je fakat sramotno da npr. samo Meridian ima nekakvu verziju cashouta.Cudi me da Premier nesto slicno ne ukljuci ipak su oni najjaci, daju one bonuse od 50KM svaku noc al ja ga npr nikad nisam dobio a svaki dan bar jedan tiket odigram.
-
Westbrook 20 min prije kraja zabija 17. poen i više ne šutne nijednom. **** te košarka
- akisarajevo92
- Kontakt:
najgori minus u mojoj "kladionicarskoj karijeri", kad te nece onda te bas nece, od promasenih penala do promasenih zicera

a samo par dana ranije je bila fina serija

Don't believe the hype.
Druze kako u minusu, a zeleni ti se ekrena pofino? Je li igras sigurice na vece uplate? Odmori par dana i onda opet napad. Sretno.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 04:28najgori minus u mojoj "kladionicarskoj karijeri", kad te nece onda te bas nece, od promasenih penala do promasenih zicera
⚽FK Garaže⚽
Hajde Gobert ljubi te brat. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Tu su vecinom singlovi osim dvije kombinacije sa dva para, a kvote od 1.40 do 1.80, minus oko hiljadu KM u prethodna tri dana, sve je pocelo sa Feyenoord - PSV u nedjelju a zavrsilo maloprije sa drugom meksickom ligom..FCB1986 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 05:05Druze kako u minusu, a zeleni ti se ekrena pofino? Je li igras sigurice na vece uplate? Odmori par dana i onda opet napad. Sretno.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 04:28najgori minus u mojoj "kladionicarskoj karijeri", kad te nece onda te bas nece, od promasenih penala do promasenih zicera
veceras Paris FC promasi penal, Dortmund promasi prazan gol, druga meksicka lik sa linije izbacuje loptu itd.
Da, moram odmoriti koji dan, ovako kad imas u mislima padove mozes sebi samo jos gore napraviti
Donekle mi je utjeha sto sam decembar i januar bio u solidnom plusu
Don't believe the hype.
- Shategabri
- Kontakt:
https://i.gyazo.com/acfbd19a698493ba8ca ... a3ccd2.png
https://i.gyazo.com/f7833dda9ac9e72fca9 ... f3ef3e.png
ali meni je ovo tužno
Vučević jad grana, Lillard grana i normalno noć za pamćenje FVV-a 
https://i.gyazo.com/f7833dda9ac9e72fca9 ... f3ef3e.png
ali meni je ovo tužno
- feniksptica
- Kontakt:
Ove italijane u23 igram stalno jer su rano i svaki put masim..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mars.

Pao je 1. set live i pukne mi film.
U drugom gubla 4-1 pa ubacila u brzinu vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.