Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Džanan Musa
Ljudi u BiH za 7 godina: "Polako ljudi, Musa je još mlad, ima vremena."
A on sa 20i kusur ne radi razliku ni protiv nekih 'Spora.
A on sa 20i kusur ne radi razliku ni protiv nekih 'Spora.
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Prvu utakmicu u turskom prvenstvu je bio dobar i ocekivao sam da ce veceras biti jos bolji, ali to ipak nije bio. Jos je rano donositi nekakve konacne sudove, ali jednostavno ne vidim neki preveliki napredak u njegovoj igri. Treba biti realan, ovi Efesovi protivnici u domacem prvenstu su smijesni i on tu mora pokazati raznovrsnost ako zeli nesto vise. Jos uvijek sve radi na isti fazon i nekako je puno toga isforsirano. I dalje on ima nevjerovatan prvi korak, i dalje je strasno eksplozivan na prodoru (uglavnom lijevo, mada je prosli mec imao i nekoliko desnih ulaza), i dalje vanserijski mijenja pravac kretanja i gotovo ga je nemoguce zaustaviti bez faula, ali sve to je i prije dosta dobro radio...
Cudno je malo kad je u tijelu krilnog centra zarobljen klasicni bek suter, plus se i ona kicma nikad do kraja nije ispravila. Kad daje pas saigracu nakon neuspjelog pokusaja da probije do kraja, imas utisak da uopste nije ni pomislio da bi protivnici mogli skupiti reket, pa to sve nekako izgleda nezgrapno i neprirodno. A, s druge strane, kad mu se sve otvori do kosa, ili kad ima potpuno otvoren sut, on kao nesto asistira saigracu koji je u 5x losijoj situaciji od njega. I on i Nurkic imaju isti problem: zamisle da ce uraditi nesto prilikom dobijanja lopte i kod njih apsolutno ne postoji mogucnost da se u medjuvremenu nesto promijeni. Samo sto to posebno dodje do izrazaja kod nekog ko je bek suter, a i Juka ima daleko bolje fizicke predispozicije i nekako nadomjesti tu nesposobnost da se prilagodi nepredvidjenoj situaciji. Kad vidim kako ovaj Micic inteligentno i smisleno igra...
Ma tako ej polako samo sabura, tek 22e godine, bice dobrih partija bice svega. Bice i autoput abd nekad.ramke0203 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 20:11koliko smo nezahvalan narod. Slavili smo ga i dizali u nebesa kad su uzeli zlato. Momak sad igra u Efesu, došao tek, prilagodjava se, a vi očekujete 30 ppg. Ohanite malo ba, Musa će izrasti u igrača, malo mu fali. Tek u maju puni 22 godine. Pogledajte malo koliko igra timski, nije sebičan, nije gladan. Da daje 60 poena i da sve sam završava rekli bi sebičan je, nema od njega igrača. Trolični ste svi koji ga hejtate...
Nadam se da ce zaigrati u kvalifikacijama sad za nas, dobro bi i njemu i nama došlo... a i kritičarima malo da se posere u usta! Polako!
Inace meni ej fascinantno kako neko ko je dogurao do NBA lige ne moze da se odvoji od zemlje pri sutu za 3.
kao i Teletovic jedno vrijemejapa je napisao/la: ↑31 jan 2021, 21:26Ma tako ej polako samo sabura, tek 22e godine, bice dobrih partija bice svega. Bice i autoput abd nekad.ramke0203 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 20:11koliko smo nezahvalan narod. Slavili smo ga i dizali u nebesa kad su uzeli zlato. Momak sad igra u Efesu, došao tek, prilagodjava se, a vi očekujete 30 ppg. Ohanite malo ba, Musa će izrasti u igrača, malo mu fali. Tek u maju puni 22 godine. Pogledajte malo koliko igra timski, nije sebičan, nije gladan. Da daje 60 poena i da sve sam završava rekli bi sebičan je, nema od njega igrača. Trolični ste svi koji ga hejtate...
Nadam se da ce zaigrati u kvalifikacijama sad za nas, dobro bi i njemu i nama došlo... a i kritičarima malo da se posere u usta! Polako!
Inace meni ej fascinantno kako neko ko je dogurao do NBA lige ne moze da se odvoji od zemlje pri sutu za 3.
Losija verzija Emira Preldzica...
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nezahvalni,nerealni,ljubomorni i ko zna sta jos. Nije samo Dzanan u pitanju. Amel Tuka(srebro i bronza na SP) dodje povreda i pad forme i eto nije osvoio nista na Olimpijadi, nikad nije valjao. D.Dzumhur(2 ATP, ranking 23, M.Basic ATP i 74. ranking), pa hiljade prigovora. Ima toga jos L.Ceric, Dzeko, Pjanjic...ramke0203 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 20:11koliko smo nezahvalan narod. Slavili smo ga i dizali u nebesa kad su uzeli zlato. Momak sad igra u Efesu, došao tek, prilagodjava se, a vi očekujete 30 ppg. Ohanite malo ba, Musa će izrasti u igrača, malo mu fali. Tek u maju puni 22 godine. Pogledajte malo koliko igra timski, nije sebičan, nije gladan. Da daje 60 poena i da sve sam završava rekli bi sebičan je, nema od njega igrača. Trolični ste svi koji ga hejtate...
Sve ucinili u karijeri samo zahvaljujuci suhom (zlatnom) talentu i radu.
Koliko imamo teniskih terena, normalnih fudbalskih terena, normalnih uslova za rad timova i individualaca (teretane,strucne trenere ) u BiH.
Dzananu niko ne moze osporiti da je najzasluzniji sto nas je bilo 50 k. u Titovoj. Pitaju li se kriticari sta su oni uradili u zivotu. Gdje je u njima NBA kvalitet, ATP- titule, golovi u Njemackoj,Italiji ili Engleskoj. Sto kriticari i veliki poznavaoci igre ne dodzu na "stub srama" kao ovi nabrojani sportisti iz drage nam
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
50 hiljada ogranicenih likova da ne kazem neku tezu rijec je slavilo titulu prvaka Evrope u djecijem takmicenju. U 16 takmicenje je totalno nebitno takmicenje jer je vrlo cest slucaj da se ta djeca okrenu skoli jer shvate da nemaju sta traziti u ozbiljnoj kosarci prije svega zbog visine.
-
BIHpatriota
- Kontakt:
U16 prvnestva, meka i medina akceleranata, nije ni čudo što vise od pola ucesnika se prestane baviti kosarkom.
Sad si nas bas ubio argumentima u rangu onoga sto se na sportskom forumu prica o sportistima.Samozdravlje je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:05Nezahvalni,nerealni,ljubomorni i ko zna sta jos. Nije samo Dzanan u pitanju. Amel Tuka(srebro i bronza na SP) dodje povreda i pad forme i eto nije osvoio nista na Olimpijadi, nikad nije valjao. D.Dzumhur(2 ATP, ranking 23, M.Basic ATP i 74. ranking), pa hiljade prigovora. Ima toga jos L.Ceric, Dzeko, Pjanjic...ramke0203 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 20:11koliko smo nezahvalan narod. Slavili smo ga i dizali u nebesa kad su uzeli zlato. Momak sad igra u Efesu, došao tek, prilagodjava se, a vi očekujete 30 ppg. Ohanite malo ba, Musa će izrasti u igrača, malo mu fali. Tek u maju puni 22 godine. Pogledajte malo koliko igra timski, nije sebičan, nije gladan. Da daje 60 poena i da sve sam završava rekli bi sebičan je, nema od njega igrača. Trolični ste svi koji ga hejtate...
Sve ucinili u karijeri samo zahvaljujuci suhom (zlatnom) talentu i radu.
Koliko imamo teniskih terena, normalnih fudbalskih terena, normalnih uslova za rad timova i individualaca (teretane,strucne trenere ) u BiH.
Dzananu niko ne moze osporiti da je najzasluzniji sto nas je bilo 50 k. u Titovoj. Pitaju li se kriticari sta su oni uradili u zivotu. Gdje je u njima NBA kvalitet, ATP- titule, golovi u Njemackoj,Italiji ili Engleskoj. Sto kriticari i veliki poznavaoci igre ne dodzu na "stub srama" kao ovi nabrojani sportisti iz drage nam![]()
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
- Felixians4
- Kontakt:
niste nikakva iznimka. To vam vrijedi za bilo šta,bilo gdje. I kad si najbolji na svijetu u jako bitnoj djelatnosti, veliki broj,ogroman broj hejtera imaš. Degutantno je okrenuti se igdje i slušati,čitati,gledati komentare. Bilo je tog uvijek, ali sad SVI imaju potrebu konstantno laprdati. Medijima to odgovara,samo da je klikova i pizdarija. Osobno sam ovisan o internetu,al bilo bi najbolja stvar za mentalitet ljudi da ga kolektivno nestane par godina, nek ga Rusija isključi i da čitavo gospodarstvo ode u k. Bilo bi hrpa samoubojstava i svakakvih reperkusija, no nakon tog bi svijet imao šansu,novu i zadnju...
Znam da ćete me isprdati i za ovaj post kao di je ovaj luđak skrenuo,o čemu piše, ali čvrsto stojim pri ovim riječima.
Znam da ćete me isprdati i za ovaj post kao di je ovaj luđak skrenuo,o čemu piše, ali čvrsto stojim pri ovim riječima.
Pa to ti je tako. U prošlosti je dosta lakše bilo biti sportista i imati loše partije. Nemaš twittera da te proziva pola svijeta zbog lošeg pasa, reddit komentara, fb komentara. Milion televizijskih kanala gdje te analiziraju.Felixians4 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:24niste nikakva iznimka. To vam vrijedi za bilo šta,bilo gdje. I kad si najbolji na svijetu u jako bitnoj djelatnosti, veliki broj,ogroman broj hejtera imaš. Degutantno je okrenuti se igdje i slušati,čitati,gledati komentare. Bilo je tog uvijek, ali sad SVI imaju potrebu konstantno laprdati. Medijima to odgovara,samo da je klikova i pizdarija. Osobno sam ovisan o internetu,al bilo bi najbolja stvar za mentalitet ljudi da ga kolektivno nestane par godina, nek ga Rusija isključi i da čitavo gospodarstvo ode u k. Bilo bi hrpa samoubojstava i svakakvih reperkusija, no nakon tog bi svijet imao šansu,novu i zadnju...
Yebe ti 40.000 ljudi mater na stadionu, novine ne čitaš i zdravo, a sad gdje god da se okreneš se priča o tebi. Al' to što se priča znači i da zarađuješ više para, da si financijski siguran za naredne tri generacije. Ne mozeš imati sve. Al' to je široka tema.
Al' evo Musa je sam sebi kriv za komentare ovdje. Niko ga ne bi prozivao ovoliko da se nije **** bez razloga i pričao gluposti kako je NBA sad njegova, kako će ovo, kako će ono, a na kraju ga najgora momčad lige otjerala. Na kraju ode u Efes, umjesto da šuti, radi i dokazuje se on se opet **** i priča kako ne igra NBA 2K jer igra u NBA ligi. Ako ćeš pričati kako ćeš ovo uspjeti, kako ćeš ono okej i svaka čast što vjeruješ u sebe, al' kad to ne bude tako imaj muda i reci onda da si zajebao i da nisi uspio.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Chapman1886
- Kontakt:
Kk koš sejo bukva 2023 stižu velike stvari...
https://****.com - [url=https://****.com/girl/monika-reed-125.html]Monika Reed[/url] [url=https://****.com/girl/baby-riley-56.html]Baby Riley[/url] [url=https://****.com/girl/miso-lexii-27.html]Miso Lexii[/url] [url=https://****.com/girl/melissa-109.html]Melissa[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-vip-93.html]Ali Cruz VIP[/url] - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com] Hidden Dating Profile [/url]
- Felixians4
- Kontakt:
pistonsi su pogriješili što su ga se riješili,no za nj je bolje ovako. Pa dobro,generalno je tako, a sad da li je kriv,jest, ali ja gledam an to da je momak vidljivo nezreo(isto ko i hezonja) i ljudi em imali nerealna očekivanja kao i on sam ako vjeruje u sve što priča, em vole se naslađivati tuđim neuspjesima i tako. Solidno je krenuo u Efesu inače,vidim i da ga po društvenim mrežama klub pomalo hajpuje, sve mu je pripremljeno i sad nema alibija,šansu će idealnu dobiti samo treba rada,discipline,strpljenja i motivacije
Jel pokazao išta vrijedno ostajanja u Pistonsima ili u NBAu? I da je ostao sjedio bi na klupi tamo jer nema trenutno kvalitet za NBA. Valjda ljudi koji rade u košarci čitav život znaju procijeniti šta on može ili ne može.
Al' najlakše je reći da su drugi pogriješili, a da je Musa zlatan i nikad greške nije napravio.
Al' najlakše je reći da su drugi pogriješili, a da je Musa zlatan i nikad greške nije napravio.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Felixians4
- Kontakt:
vjerojatno nije. ne bi do deadlinea, nakon toga ako i kad se riješe rosea,griffina,ellingtona, bilo bi prilike, mogli su samo dobiti s njime i od njega. Jer potencijal ima, ima desetke gorih po rosterima među 15-16. a mogao je u g league što vjerojatno i bi da nema top agenta koji uvijek radi najbolje za pulene i njihove karijere.
Naravno da znaju,a znaju i pogriješiti masu puta. Musa je milijun greški uradio,on je glavni krivac što zasad nije uspio u nba.
Naravno da znaju,a znaju i pogriješiti masu puta. Musa je milijun greški uradio,on je glavni krivac što zasad nije uspio u nba.
Felixians4 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 23:20vjerojatno nije. ne bi do deadlinea, nakon toga ako i kad se riješe rosea,griffina,ellingtona, bilo bi prilike, mogli su samo dobiti s njime i od njega. Jer potencijal ima, ima desetke gorih po rosterima među 15-16. a mogao je u g league što vjerojatno i bi da nema top agenta koji uvijek radi najbolje za pulene i njihove karijere.
Mysterious🥷
Da je ovo, da je ono.Felixians4 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 23:20vjerojatno nije. ne bi do deadlinea, nakon toga ako i kad se riješe rosea,griffina,ellingtona, bilo bi prilike, mogli su samo dobiti s njime i od njega. Jer potencijal ima, ima desetke gorih po rosterima među 15-16. a mogao je u g league što vjerojatno i bi da nema top agenta koji uvijek radi najbolje za pulene i njihove karijere.
Da sam ja ljepši ganjao bih bolje trebe.
- Felixians4
- Kontakt:
šta da je ovo,da je ono? došao premlad,prezelen, nespreman psihofizčki i nije dobio DOVOLJNO prilike da griješi,to sam već objasnio da bi bolje prošao u franšizi koja je ili vrh ili dno,ovako ni na nebu ni na zemlji je ostao. Dakle, Detroit tankira i apsilutno je mogao/trebao zadržati džanana za sitan ugovor.
Felixians4 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:24Osobno sam ovisan o internetu,al bilo bi najbolja stvar za mentalitet ljudi da ga kolektivno nestane par godina, nek ga Rusija isključi i da čitavo gospodarstvo ode u k. Bilo bi hrpa samoubojstava i svakakvih reperkusija, no nakon tog bi svijet imao šansu,novu i zadnju...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.