Slusam izjavu trenera Levskog neki Slavisa im trener, kaze dogovorili se sa nama da nece biti grube igre kao rece Sarajevo to nije ispostovalo, doda na kraju to je fudbal.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Slusam izjavu trenera Levskog neki Slavisa im trener, kaze dogovorili se sa nama da nece biti grube igre kao rece Sarajevo to nije ispostovalo, doda na kraju to je fudbal.
I ja također, opasno pametan momak, nadam se da ce uspjeti u nas.Ahmoveliki je napisao/la: ↑03 feb 2021, 01:47Hvala Denchi sto postavi ovaj podcast... sad se bas nadam da ce momak doci! Strasno inteligentan i kulturan, svidja mi se sto je dosta prosao, svjestan je on gdje dolazi! Mislim da bi mogao napraviti pravu stvar kod nas![]()
Iskreno, prvi smo se danas poceli klepat, a ovi logicno onda uzvratili.
Sta kaze u kafani sam bio dva puta heheAhmoveliki je napisao/la: ↑03 feb 2021, 01:47Hvala Denchi sto postavi ovaj podcast... sad se bas nadam da ce momak doci! Strasno inteligentan i kulturan, svidja mi se sto je dosta prosao, svjestan je on gdje dolazi! Mislim da bi mogao napraviti pravu stvar kod nas![]()
I to mu je punozagor1987 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 02:34Sta kaze u kafani sam bio dva puta heheAhmoveliki je napisao/la: ↑03 feb 2021, 01:47Hvala Denchi sto postavi ovaj podcast... sad se bas nadam da ce momak doci! Strasno inteligentan i kulturan, svidja mi se sto je dosta prosao, svjestan je on gdje dolazi! Mislim da bi mogao napraviti pravu stvar kod nas![]()
tkz. Mediatrening je nesto sto svi igraci prodju u Akademiji PSV-a i na engleskom i holandskom, jako je bitno za mladog igraca da ga novinari ne navuku da nesto lupi,a kod njih je press i novinari dosta jaci da ne govorimo englezi itd.AlfredNobel je napisao/la: ↑03 feb 2021, 02:14Vidi se da je elokventan i pametan, rijetkost vidjeti igrača da ne zamuckuje kad priča. Neki dan gledam onaj Q&A s Zinedinom, mene stid bilo kad vidim da ne zna dvije kako treba sastaviti.
pa ti meni ondaNisamInSajder je napisao/la: ↑03 feb 2021, 00:05Moze neko u pp objasniti tacno sta je to bilo sa doticnim bivsim precjednikom?
Bomba u svlačionici, a nije kvalitet. Hoćemo samo Beqiraja!
Denchi je napisao/la: ↑03 feb 2021, 07:34tkz. Mediatrening je nesto sto svi igraci prodju u Akademiji PSV-a i na engleskom i holandskom, jako je bitno za mladog igraca da ga novinari ne navuku da nesto lupi,a kod njih je press i novinari dosta jaci da ne govorimo englezi itd.AlfredNobel je napisao/la: ↑03 feb 2021, 02:14Vidi se da je elokventan i pametan, rijetkost vidjeti igrača da ne zamuckuje kad priča. Neki dan gledam onaj Q&A s Zinedinom, mene stid bilo kad vidim da ne zna dvije kako treba sastaviti.
Zna li se na koliko potpisuje da li je ovo standardno 1+1 ?OsmaDolazi je napisao/la: ↑03 feb 2021, 08:58Danas bi trebao djetić potpisati. Dogovoreno je sve kako ja znam.
A jbg brate, u svijetu 3-4 ekipe imaju klupu jednako kvalitetnu kao i prvi tim. Ovako na prvu mi samo City pada na pamet, igram Fantasy pa znam kakav je Guardiola ped.er sa rotacijama, al može mu se jer ima klupu kao i prvi tim, na svakoj poziciji dva ekstra kvalitetna igrača.hase73 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 09:20Kako los tajming juce za ovu najavu dolaska crnogorca...![]()
Niko ne komentarise odlicnu tekmu. Tino fantastican, nemoguce mu oduzeti loptu.
Odbrana Pidro-Dupe-Mili-Oremus (posebno Mirko) savrsena , nisu bugari kako treba pogledali na nas gol.
Ofanzivno sjajno drugo poluvrijeme, nakon sto je Benjo usao, nisu znali odakle napadamo.
Potpuna kontrola sredine terena, na moemente smo im krili loptu po 2-3 minuta...
Kao sto sam vec pisao u subotu, ovih pocetnih 12-13 iz prosle godine, sa lakocom uzimaju titulu sa +15 bodova... Ono od subote, otprilike rang Olimpika...
Sve u svemu, spektakularna pojacanj bi bila dobrodosla - al nisu neophodna.
Mozda je bolje cuvati pare pa se pojacati kako treba pred evropu?
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Aduka87, Amazon [Bot], Amcho1, Amidzaa, Antikloc, benko21, boki86, broj6, Cwirek, EastMadness, ErosViverosViv, GradKamena2, Hajdeee, Haksss, meecko, mnon46, MSOZ101, N3R3D, NazorUso, NebeskaSila96, OsmanhodzicBuco, Proximic, Rajvosa4ever, sekac, skoJaa, Tarapi, Vanja8, vedinjo98, voltron30 i 362 gosta.