FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Kemo88
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kemo88 » 03 feb 2021, 11:39

ShofaII je napisao/la:
03 feb 2021, 11:29
Ovaj Cmiljanic MOZDA da 15 golova u nasoj ali nam nece biti od koristi u Evropi.
Ovdje su svi u pravu sto negoduju a argument ovih drugih je MOZDA i samo MOZDA.

Mi nismo trebali platiti odstetu za Zinedin te pare smo trebali uloziti u napadaca.
Sezonu prije nismo trebali seate i te pare smo trebali uloziti u napadaca.
Prosle sezone bi prosli Bate-a, ove sezone bi prosli Bresta i bili bi u grupama.
I mimo navedenog smo potrosila para na igrace koji nisu imali nikakav doprinos i znalo se da nece imati doprinos.

OK je meni Boris kao rezerva za nasu ligu ali mi je Nedim bolji od njega.
Ja bih samo dodao da je Nedim vjerovatno jeftinija opcija, te igrač koji nam u budućnosti može donijeti novac. Igrač je koji poznaje našu ligu, između ostalog već se dokazao u Mladosti. Po meni jedan od najopasnijih napadača u ligi

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 03 feb 2021, 11:43

@Rule_hz je neki dan napisao R.B. i odmah uredio post i napisao "Nista danas"...

Znači nista bez Rićmonda Boaćija ne priznajemo :kafa: :mrgreen:

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 03 feb 2021, 11:46

Joj kad frajer na kraju i ne potpise...

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 feb 2021, 11:47

Bilo bi najsmjesnije, kada bi na kraju danas pao potpis, ali skroz drugog spica :lol:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 feb 2021, 11:48

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
03 feb 2021, 11:47
Bilo bi najsmjesnije, kada bi na kraju danas pao potpis, ali skroz drugog spica :lol:
Kad bi Hamza potpisao smijao bi se bar 2 dana :mrgreen:
You are someone else I am still right here

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 03 feb 2021, 11:49

Damir Kasum je novi predsjednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo. To je odlučeno na današnjoj vanrednoj sjednici Skupštine bordo kluba.

Kasum je i dosada bio u klupskom UO, gdje je naslijedio Emu Alagiću, koja se povukla prije godinu dana.

Izabrani su i novi članovi Upravnog odbora, ove funkcije od danas će obavljati Hajrudin Kapetanović i Elvis Lemeš.

Predsjedniku Skupštine FK Sarajevo Valentinu Ilievskom produžen je mandat.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 03 feb 2021, 11:50

Uprava da povjerenje Handžiću i pojača ugovor, a on poludi na proljeće u špicu, ko Dupovac na štoperu jesenas. :mrgreen:

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 03 feb 2021, 11:50

'ta cu razlikovati, ja sam seljak 🙄 nepismen, al se ne raspravljam sam sa sobom 😂
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 03 feb 2021, 11:52

ShofaII je napisao/la:
Ovaj Cmiljanic MOZDA da 15 golova u nasoj ali nam nece biti od koristi u Evropi.
Ovdje su svi u pravu sto negoduju a argument ovih drugih je MOZDA i samo MOZDA.

Mi nismo trebali platiti odstetu za Zinedin te pare smo trebali uloziti u napadaca.
Sezonu prije nismo trebali seate i te pare smo trebali uloziti u napadaca.
Prosle sezone bi prosli Bate-a, ove sezone bi prosli Bresta i bili bi u grupama.
I mimo navedenog smo potrosila para na igrace koji nisu imali nikakav doprinos i znalo se da nece imati doprinos.

OK je meni Boris kao rezerva za nasu ligu ali mi je Nedim bolji od njega.
Zašto prozivaš ljude za "možda", a ovi tvoji navodi su činjenično labaviji od "možda"?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 03 feb 2021, 11:55

skoroalen je napisao/la:
03 feb 2021, 11:09
Zoran28 je napisao/la:
03 feb 2021, 10:56
SiJux i Historicar svrsavaju na lika koji je igrao u B timu neke ekipe iz Madzarske :bow: :bow: :bow:

slika
Al ima statistiku, znaš ti šta to znači? Sjeti se strašnog Cezara, bog statistike, gol po utakmici, hiljade i hiljade golova...
Ovaj je Roque Santa Cruz u odnosu na imena kakva bi nama Historicar doveo i kakva su mu zanimljiva.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 feb 2021, 11:55

Mi pitari uvjek trazimo dlaku u jajetu da bi mogli sovat nekom u ipravi ss ili igracu. Nikad nikakve ljuskosti i rijetko ko ovde moze normalno argumentovano diskutovat. I ako je kontra arugument ista izlizana fraza..

Zidan dosad profuljena skupa investicija, ako bude i u nastavku kao dosad igrao bacene pare..

Krste se drzi jer ako ga selektor pozove da ide na evropsko prvenstvo dobicemo neku lovu

Harisa i ahmeta istrpit do ljetta kad im ugovor istice

Rojetko malo koji igrac da je dosao kod nas da ga mi nismo popisali cudo

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 03 feb 2021, 11:55

Damir Kasum novi predsjednik

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 feb 2021, 11:56

@SJB čudi me pa nije prizivao Dženisa nakon onog slobodnjaka juče. :rol: :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 03 feb 2021, 11:57

skoroalen je napisao/la:
Ovaj Vlado Georgijev je napadač ranga Dženisa Beganovića jbt, u ispodprosječnoj srpskoj ekipi ima prosječnu statistiku (ako je već statistika bitna, je l'). Ovom đetiću se zamjeri što se nije nametnuo u PSVu i Levanteu, a ovaj nije u mađarskoj ligi dan te yebo.

Al mi pitari smo generalno gov.na koja se vole pokrvit oko nečeg nego hljeba se najest. Evo činjenice:
1. Čovjek još nije ni potpisao
2. Ne znamo gdje se planira koristit, eto u ovoj jednoj tekmi za Slovan ove sezone je igrao na krilu. Možda se pravi podloga za odlazak Tatara, kao što su u zadnjem prelaznom roku došla dva AMFa, kao što je sad došao i ovaj Kanurić na gol. Očito da se dovode igrači na pozicijama gdje očekujemo odlaske, da ne bismo krpili poziciju nekim lijevim.
3. Niko nije rekao da je za nas prelazni rok gotov, da je ovo zadnji igrač koji je došao.
4. Ne znamo ni pod kojim je uslovima doveden ni šta mu je obećano, možda se planira koristit kao drugi napadač, možda za prvog dođe bolji, a Hareta bacimo u ćošak jer i njemu ugovor ističe na ljeto, bolje uigravat ljude koji će tu bit i iduće sezone.

Ne znamo apsolutno ništa oko ovog transfera al već smo se podijelili i napljuvali upravu, Emira, Vinka i momka koji ni opremu još nije zadužio.
To bi znacilo da bi morali dovesti napadaca s nasim papirima (Nedim, Hamza, neko treci?) jer bi ovaj bio 7. stranac u rosteru i mislim da je to neki maximum.

Kad bi takav rasplet bio, mogao bih rec da sam zadovoljan, posebno zato sto sam i jucer pisao da cemo morati imati produktivnija krila jer su Rahman i Tino razliciti tipovi igraca.

Sretno novom UO :salut:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 03 feb 2021, 11:59

fera je napisao/la:
03 feb 2021, 11:48
Kad bi Hamza potpisao smijao bi se bar 2 dana :mrgreen:
Po statistici ne bih imao nista protiv da dodje Hamza. Nadavao se golova zadnje tri sezone... Nek dodju obojica hhaaha
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 feb 2021, 12:00

Ljudi budite svjesni da je ocigledno da nama fali napadac i budite svjesni da je prelazni rok zavrsen u svijetu. Spremite se na placene clanke gdje se promovisu nekakvi menadzerski igraci, ne vjerujte svemu sto citate ;)

Koliko se sjecam prosle godine, nista se nije znalo, dok klub ne objavi na svojoj stranici. Tako da sve dok klub ne objavi, nema potrebe da se komentarisu medijske spekulacije, bar ne u ovom kontekstu u kojem mi vodimo rasprave.
1946~

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 03 feb 2021, 12:07

ODRŽANA VANREDNA SKUPŠTINA, IMENOVANI NOVI ČLANOVI UPRAVNOG ODBORA

Danas je održana vanredna Skupština Fudbalskog kluba Sarajevo. Prva tačka dnevnog reda bila je razrješenje trenutnog Upravnog odbora, te je usvojena ostavka predsjednika Senada Jahića.

Ovim putem FK Sarajevo se zahvaljuje dosadašnjim članovima Upravnog odbora na zajednički ostvarenim rezultatima i sportskim uspjesima.

Uz saglasnost većinskog imaoca glasačkih prava imenovani su i novi članovi Upravnog odbora do aprila 2022. godine. Novi predsjednik Upravnog odbora je dosadašnji član Damir Kasum. Od imenovanja do sada, Kasum je aktivno radio u formiranju fondacije FK Sarajevo koja bi djelovala u okvirima društveno odgovornog rada.

Hajrudin Kapetanović i Elvir Lemeš novi su članovi Upravnog odbora FK Sarajevo. Kapetanović je predsjednik Udruženja Bordo prijatelji, po struci advokat, a u proteklom periodu bio je dio pregovaračkog tima FK Sarajevo u vezi sa zakupom Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović Hase”.

Lemeš proteklih devet godina obnaša funkciju direktora Stanogradnja doo u Sarajevo, a bio je i generalani direktor Senigora.

Na današnjoj sjednici izglasano je i produženje mandata predsjednika Skupštine Valentina Ilievskog naredne četiri godine.
Sarajevo ljubavi moja.

BijeliBordo1946
Kontakt:

Post Postao/la BijeliBordo1946 » 03 feb 2021, 12:11

Lemeš proteklih devet godina obnaša funkciju direktora Stanogradnja doo u Sarajevo, a bio je i generalani direktor Senigora.
Znaju li ovi stadnione renovirat ? :mrgreen:

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 03 feb 2021, 12:11

ThrillerHz je napisao/la:
03 feb 2021, 12:00
Ljudi budite svjesni da je ocigledno da nama fali napadac i budite svjesni da je prelazni rok zavrsen u svijetu. Spremite se na placene clanke gdje se promovisu nekakvi menadzerski igraci, ne vjerujte svemu sto citate ;)

Koliko se sjecam prosle godine, nista se nije znalo, dok klub ne objavi na svojoj stranici. Tako da sve dok klub ne objavi, nema potrebe da se komentarisu medijske spekulacije, bar ne u ovom kontekstu u kojem mi vodimo rasprave.
Klub nije objavio za Kanurica, a momak je vec branio. Da li to znaci da je na probi kod nas?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 feb 2021, 12:12

Napapijri je napisao/la:
03 feb 2021, 12:11
ThrillerHz je napisao/la:
03 feb 2021, 12:00

Klub nije objavio za Kanurica, a momak je vec branio. Da li to znaci da je na probi kod nas?
To mi je i dalje enigma ogromna. Bog zna
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: StarmoCity i 26 gostiju.