Da ti nema sda ne bi sad ovako mogao pisati, jer nas ne bi bilo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ma čim se on spominje neće ni doći.
Toliko halabuke i loših komentara se moglo pročitati, tako da očekujem, da od Borisa nema ništa.Sad sam čak siguran da ce nam Handzic biti prva opcija.
Ko je ovaj pacijent i koliko ima godina?

Jel ovo pantelija pisao komentar ?

Zadnja izmjena: Zip, dana/u 03 feb 2021, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
- PAULUS1234
- Kontakt:
Pocinjemsemalonervirati, mislim znam da radenes ne suplkiraju sigurno , al od svih jlubova osim Sirokog gdje rasulo,mi smo profali aj,š rec 8 vrhunski za nase uslove , niko ne zna kolko smo uteli, nejse , istekla je prrlazma srzona u vecini liiga , iz Sarajeva vjesti ima ko iz CCCR a 50tih . Nikog nismo prpduzili nikog nismo doveli nit koga ganjamo, vratili smo skart u klub -Šmaj Milamovic i Dzafic su fule ono samo take.Mustedanagic ako se naglo NE POPRAVI I ON SA OBZIROM DA JE PLACEN TRANSFER- juGLAVNOM AKO KONACNO NE POCNEMONES RADIT ZASICENJE CE SE OSJETIT ALO BA SA HARISOM UC U SEZONU. Bolje imje da rjese te ugpvpre ,prestanu gubit 4 1 taman da je stomi fudbal . Dovedite **** napadaxca i ako mozete nadjoze sljedesi piut kad kupite igraca ,da je lebel Eahmana , jer Mustedanagic KE MENI RADOVAC 2
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Prozva ti i neke forumaše

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Evo kapitalca, kaki slovenci pizde materne, zacepi hin usta legemdo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Oni ti ga puse Alene, Alene...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
PAULUS1234 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 16:04Pocinjemsemalonervirati, mislim znam da radenes ne suplkiraju sigurno , al od svih jlubova osim Sirokog gdje rasulo,mi smo profali aj,š rec 8 vrhunski za nase uslove , niko ne zna kolko smo uteli, nejse , istekla je prrlazma srzona u vecini liiga , iz Sarajeva vjesti ima ko iz CCCR a 50tih . Nikog nismo prpduzili nikog nismo doveli nit koga ganjamo, vratili smo skart u klub -Šmaj Milamovic i Dzafic su fule ono samo take.Mustedanagic ako se naglo NE POPRAVI I ON SA OBZIROM DA JE PLACEN TRANSFER- juGLAVNOM AKO KONACNO NE POCNEMONES RADIT ZASICENJE CE SE OSJETIT ALO BA SA HARISOM UC U SEZONU. Bolje imje da rjese te ugpvpre ,prestanu gubit 4 1 taman da je stomi fudbal . Dovedite **** napadaxca i ako mozete nadjoze sljedesi piut kad kupite igraca ,da je lebel Eahmana , jer Mustedanagic KE MENI RADOVAC 2

- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- RajaBa1983
- Kontakt:
Zip je napisao/la: ↑03 feb 2021, 16:07PAULUS1234 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 16:04Pocinjemsemalonervirati, mislim znam da radenes ne suplkiraju sigurno , al od svih jlubova osim Sirokog gdje rasulo,mi smo profali aj,š rec 8 vrhunski za nase uslove , niko ne zna kolko smo uteli, nejse , istekla je prrlazma srzona u vecini liiga , iz Sarajeva vjesti ima ko iz CCCR a 50tih . Nikog nismo prpduzili nikog nismo doveli nit koga ganjamo, vratili smo skart u klub -Šmaj Milamovic i Dzafic su fule ono samo take.Mustedanagic ako se naglo NE POPRAVI I ON SA OBZIROM DA JE PLACEN TRANSFER- juGLAVNOM AKO KONACNO NE POCNEMONES RADIT ZASICENJE CE SE OSJETIT ALO BA SA HARISOM UC U SEZONU. Bolje imje da rjese te ugpvpre ,prestanu gubit 4 1 taman da je stomi fudbal . Dovedite **** napadaxca i ako mozete nadjoze sljedesi piut kad kupite igraca ,da je lebel Eahmana , jer Mustedanagic KE MENI RADOVAC 2![]()

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Za ovo trebaš štampati i brošuru s' objašnjenjem.PAULUS1234 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 16:04Pocinjemsemalonervirati, mislim znam da radenes ne suplkiraju sigurno , al od svih jlubova osim Sirokog gdje rasulo,mi smo profali aj,š rec 8 vrhunski za nase uslove , niko ne zna kolko smo uteli, nejse , istekla je prrlazma srzona u vecini liiga , iz Sarajeva vjesti ima ko iz CCCR a 50tih . Nikog nismo prpduzili nikog nismo doveli nit koga ganjamo, vratili smo skart u klub -Šmaj Milamovic i Dzafic su fule ono samo take.Mustedanagic ako se naglo NE POPRAVI I ON SA OBZIROM DA JE PLACEN TRANSFER- juGLAVNOM AKO KONACNO NE POCNEMONES RADIT ZASICENJE CE SE OSJETIT ALO BA SA HARISOM UC U SEZONU. Bolje imje da rjese te ugpvpre ,prestanu gubit 4 1 taman da je stomi fudbal . Dovedite **** napadaxca i ako mozete nadjoze sljedesi piut kad kupite igraca ,da je lebel Eahmana , jer Mustedanagic KE MENI RADOVAC 2
Pivo, tučnjava i nogomet!
Hajmo picici novinarski, objavljujte za Alena, yebo đetica

- hordasDoboj
- Kontakt:
Zinedina ocekujem u sljedecoj pripremnoj 90'
Jel ima neko jos od igraca osim Fanima, Salcina da nisu igrali nikako a s ekipom su?
Jel ima neko jos od igraca osim Fanima, Salcina da nisu igrali nikako a s ekipom su?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
U Umagu koliko znam Kanuric i Sahinovic da jos nisu igrali ostali su svi naravno Fanimo i Đani još nisuhordasDoboj je napisao/la: ↑03 feb 2021, 16:14Zinedina ocekujem u sljedecoj pripremnoj 90'
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sve receno,konkretno i direktno...PAULUS1234 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 16:04Pocinjemsemalonervirati, mislim znam da radenes ne suplkiraju sigurno , al od svih jlubova osim Sirokog gdje rasulo,mi smo profali aj,š rec 8 vrhunski za nase uslove , niko ne zna kolko smo uteli, nejse , istekla je prrlazma srzona u vecini liiga , iz Sarajeva vjesti ima ko iz CCCR a 50tih . Nikog nismo prpduzili nikog nismo doveli nit koga ganjamo, vratili smo skart u klub -Šmaj Milamovic i Dzafic su fule ono samo take.Mustedanagic ako se naglo NE POPRAVI I ON SA OBZIROM DA JE PLACEN TRANSFER- juGLAVNOM AKO KONACNO NE POCNEMONES RADIT ZASICENJE CE SE OSJETIT ALO BA SA HARISOM UC U SEZONU. Bolje imje da rjese te ugpvpre ,prestanu gubit 4 1 taman da je stomi fudbal . Dovedite **** napadaxca i ako mozete nadjoze sljedesi piut kad kupite igraca ,da je lebel Eahmana , jer Mustedanagic KE MENI RADOVAC 2
Potpisujem svaku napisanu rijec...

Vanja8 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 16:24Sve receno,konkretno i direktno...PAULUS1234 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 16:04Pocinjemsemalonervirati, mislim znam da radenes ne suplkiraju sigurno , al od svih jlubova osim Sirokog gdje rasulo,mi smo profali aj,š rec 8 vrhunski za nase uslove , niko ne zna kolko smo uteli, nejse , istekla je prrlazma srzona u vecini liiga , iz Sarajeva vjesti ima ko iz CCCR a 50tih . Nikog nismo prpduzili nikog nismo doveli nit koga ganjamo, vratili smo skart u klub -Šmaj Milamovic i Dzafic su fule ono samo take.Mustedanagic ako se naglo NE POPRAVI I ON SA OBZIROM DA JE PLACEN TRANSFER- juGLAVNOM AKO KONACNO NE POCNEMONES RADIT ZASICENJE CE SE OSJETIT ALO BA SA HARISOM UC U SEZONU. Bolje imje da rjese te ugpvpre ,prestanu gubit 4 1 taman da je stomi fudbal . Dovedite **** napadaxca i ako mozete nadjoze sljedesi piut kad kupite igraca ,da je lebel Eahmana , jer Mustedanagic KE MENI RADOVAC 2
Potpisujem svaku napisanu rijec...![]()

Odaberi opciju ,,Otkrij jezik"Zip je napisao/la: ↑03 feb 2021, 16:07PAULUS1234 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 16:04Pocinjemsemalonervirati, mislim znam da radenes ne suplkiraju sigurno , al od svih jlubova osim Sirokog gdje rasulo,mi smo profali aj,š rec 8 vrhunski za nase uslove , niko ne zna kolko smo uteli, nejse , istekla je prrlazma srzona u vecini liiga , iz Sarajeva vjesti ima ko iz CCCR a 50tih . Nikog nismo prpduzili nikog nismo doveli nit koga ganjamo, vratili smo skart u klub -Šmaj Milamovic i Dzafic su fule ono samo take.Mustedanagic ako se naglo NE POPRAVI I ON SA OBZIROM DA JE PLACEN TRANSFER- juGLAVNOM AKO KONACNO NE POCNEMONES RADIT ZASICENJE CE SE OSJETIT ALO BA SA HARISOM UC U SEZONU. Bolje imje da rjese te ugpvpre ,prestanu gubit 4 1 taman da je stomi fudbal . Dovedite **** napadaxca i ako mozete nadjoze sljedesi piut kad kupite igraca ,da je lebel Eahmana , jer Mustedanagic KE MENI RADOVAC 2![]()
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], benko21, BijeliBordo1946, boki86, deda, ErosViverosViv, FranckRibery, Google Adsense [Bot], Hamagara, hazarder, James1987, laznokrilo, maroon46, meecko, mire971, mnon46, MokraKifla, Mostarska, MSOZ101, N3R3D, Napapijri, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, PapakIzSa, sekac, Tarapi, Vanja8 i 339 gostiju.