FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Historicar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Historicar » 03 feb 2021, 16:29

Neki forumaši su se pitali zašto Hadžija ne pokuša pronači nekog napadača iz Afrike, čak su i ovdje kačili pojedine igrače sa Transfermarkta.Evo kako to radi manji klub od Sarajeva.

"'Prelazni rok još nije gotov za Vojvodinu.Nadaju se Lale da će dovesti još jednog kvalitetnog napadača, a sve karte su bacili na Emanuela Čabulu.
U pitanju je fudbaler iz Zambije, koji je zapao za oko treneru Nenadu Lalatoviću, a za kojeg su sve preporuke stigle i sa afričkog kontinenta.Iako u Vojvodini ne žele da potvrde imenom da se baš o tom igraču radi, nije neka velika tajna da se nadaju da će Čabula do kraja nedelje stići na Karađorđe".

Da su pregovori u završnoj fazi potvrdio je i sportski direktor Milan Kosanović za novosadski Dnevnik.

„Reč je o 22-ogodišnjem napadaču reprezentacije Zambije, koja je nastupala u četvrtfinalu Kupa afričkih nacija, gde je poražena od Maroka. U pitanju je zanimljiv igrač, koji se istakao na tom takmičenju odličnom realizacijom i procena je da bi jako dobro došao Vojvodini. Brz je i pokretljiv, baš onakav kakvog želi šef struke Nenad Lalatović, pa činimo sve kako bi potpisao ugovor sa Vojvodinom. Blizu smo realizacije i nadam se da ćemo za neki dan imati konkretne novosti za naše navijače“, rekao je Kosanović.
Emanuel Čabula je član Lusaka Dajnamosa u Zambiji, a za reprezentaciju je odigrao 20 utakmica i postigao deset golova.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 03 feb 2021, 16:31, ukupno mijenjano 2 puta.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 03 feb 2021, 16:29

Šta mislite raja za konkurente, ko bi mogao biti opasan u nastavku. Svi su mjenjali bas dosta igraca pogotovo Zrinjski i Listica, evo citam Sergej nije zadovoljan igrama Zrinjskog, pogotovo dns protiv Posusja, sta mislite ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 feb 2021, 16:33

Aduka87 je napisao/la:
03 feb 2021, 16:29
Šta mislite raja za konkurente, ko bi mogao biti opasan u nastavku. Svi su mjenjali bas dosta igraca pogotovo Zrinjski i Listica, evo citam Sergej nije zadovoljan igrama Zrinjskog, pogotovo dns protiv Posusja, sta mislite ?
Zrinjski se je dobro pogubio i mislim, da ce samo nastaviti agoniju svoju. Borac i Željezničar vidim nekako kao najozbiljnije.
Listica se opet skoro rasformirala
Velež tu i tamo toplo-hladno ali njima je borba za Evropu kapak. Ostali su daleko dosta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 03 feb 2021, 16:34

PAULUS1234 je napisao/la:
03 feb 2021, 16:04
Pocinjemsemalonervirati, mislim znam da radenes ne suplkiraju sigurno , al od svih jlubova osim Sirokog gdje rasulo,mi smo profali aj,š rec 8 vrhunski za nase uslove , niko ne zna kolko smo uteli, nejse , istekla je prrlazma srzona u vecini liiga , iz Sarajeva vjesti ima ko iz CCCR a 50tih . Nikog nismo prpduzili nikog nismo doveli nit koga ganjamo, vratili smo skart u klub -Šmaj Milamovic i Dzafic su fule ono samo take.Mustedanagic ako se naglo NE POPRAVI I ON SA OBZIROM DA JE PLACEN TRANSFER- juGLAVNOM AKO KONACNO NE POCNEMONES RADIT ZASICENJE CE SE OSJETIT ALO BA SA HARISOM UC U SEZONU. Bolje imje da rjese te ugpvpre ,prestanu gubit 4 1 taman da je stomi fudbal . Dovedite **** napadaxca i ako mozete nadjoze sljedesi piut kad kupite igraca ,da je lebel Eahmana , jer Mustedanagic KE MENI RADOVAC 2

slika
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 feb 2021, 16:38

Vanja8 je napisao/la:
03 feb 2021, 16:24
Pocinjemsemalonervirati, mislim znam da radenes ne suplkiraju sigurno , al od svih jlubova osim Sirokog gdje rasulo,mi smo profali aj,š rec 8 vrhunski za nase uslove , niko ne zna kolko smo uteli, nejse , istekla je prrlazma srzona u vecini liiga , iz Sarajeva vjesti ima ko iz CCCR a 50tih . Nikog nismo prpduzili nikog nismo doveli nit koga ganjamo, vratili smo skart u klub -Šmaj Milamovic i Dzafic su fule ono samo take.Mustedanagic ako se naglo NE POPRAVI I ON SA OBZIROM DA JE PLACEN TRANSFER- juGLAVNOM AKO KONACNO NE POCNEMONES RADIT ZASICENJE CE SE OSJETIT ALO BA SA HARISOM UC U SEZONU. Bolje imje da rjese te ugpvpre ,prestanu gubit 4 1 taman da je stomi fudbal . Dovedite **** napadaxca i ako mozete nadjoze sljedesi piut kad kupite igraca ,da je lebel Eahmana , jer Mustedanagic KE MENI RADOVAC 2
Sve receno,konkretno i direktno...
Potpisujem svaku napisanu rijec... :salut:
i svaki broj
You are someone else I am still right here

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 03 feb 2021, 16:41

ElCartel11 je napisao/la:
03 feb 2021, 16:33
Aduka87 je napisao/la:
Zrinjski se je dobro pogubio i mislim, da ce samo nastaviti agoniju svoju. Borac i Željezničar vidim nekako kao najozbiljnije.
Velež tu i tamo toplo-hladno ali njima je borba za Evropu kapak. Ostali su daleko dosta.
I ja tako mislim, napravili bi odlicnu stvar kad bi dobili sad derbi, jer zeljescar ima jako mali roster igraca, pola od toga veterani, nece moci izdrazat ovaj pakleni ritam koji slijedi, jos naravno ako dodamo KUP. Borac je zadrzao kostur ekipe plus poptisao Coric takodjer bi mogli biti opasni.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 03 feb 2021, 16:45

BordoSarajevo je napisao/la:
03 feb 2021, 16:05
skoroalen je napisao/la:
03 feb 2021, 15:49
holyman je napisao/la:
03 feb 2021, 15:25
Kako za pristup internetu tako i za izbore. Nema logike da svaki kiklop ima pravo glasa i da se glas doktora nauka i glas neke oyebine iz premiera isto računaju
Za izbore samo treba dobnu granicu uvest. Nas izyebaše penzioneri koji samo znaju za SDA.
Prozva ti i neke forumaše :urnebes:
A vi to protiv sda jel..
Hos im to ti nesto brko jel
NEMA NAZAD

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 03 feb 2021, 16:45

Historicar je napisao/la:
Neki forumaši su se pitali zašto Hadžija ne pokuša pronači nekog napadača iz Afrike, čak su i ovdje kačili pojedine igrače sa Transfermarkta.Evo kako to radi manji klub od Sarajeva.

"'Prelazni rok još nije gotov za Vojvodinu.Nadaju se Lale da će dovesti još jednog kvalitetnog napadača, a sve karte su bacili na Emanuela Čabulu.
U pitanju je fudbaler iz Zambije, koji je zapao za oko treneru Nenadu Lalatoviću, a za kojeg su sve preporuke stigle i sa afričkog kontinenta.Iako u Vojvodini ne žele da potvrde imenom da se baš o tom igraču radi, nije neka velika tajna da se nadaju da će Čabula do kraja nedelje stići na Karađorđe".

Da su pregovori u završnoj fazi potvrdio je i sportski direktor Milan Kosanović za novosadski Dnevnik.

„Reč je o 22-ogodišnjem napadaču reprezentacije Zambije, koja je nastupala u četvrtfinalu Kupa afričkih nacija, gde je poražena od Maroka. U pitanju je zanimljiv igrač, koji se istakao na tom takmičenju odličnom realizacijom i procena je da bi jako dobro došao Vojvodini. Brz je i pokretljiv, baš onakav kakvog želi šef struke Nenad Lalatović, pa činimo sve kako bi potpisao ugovor sa Vojvodinom. Blizu smo realizacije i nadam se da ćemo za neki dan imati konkretne novosti za naše navijače“, rekao je Kosanović.
Emanuel Čabula je član Lusaka Dajnamosa u Zambiji, a za reprezentaciju je odigrao 20 utakmica i postigao deset golova.
Ta mala Vojvodina bi pobjedila Sarajeva 7 od 10 puta utakmicu da igraju
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 03 feb 2021, 16:47

Prosjecan komentar na zvanicnoj facebook stranici
NEMA NAZAD

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 03 feb 2021, 16:53

Po cemu je Vojvodina manji klub od nas maiku mu kad nisu ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 03 feb 2021, 16:58

Aduka87 je napisao/la:
03 feb 2021, 16:41
ElCartel11 je napisao/la:
03 feb 2021, 16:33
Aduka87 je napisao/la:
I ja tako mislim, napravili bi odlicnu stvar kad bi dobili sad derbi, jer zeljescar ima jako mali roster igraca, pola od toga veterani, nece moci izdrazat ovaj pakleni ritam koji slijedi, jos naravno ako dodamo KUP. Borac je zadrzao kostur ekipe plus poptisao Coric takodjer bi mogli biti opasni.
Sto se tice konkurencije siroki ce zahvaljujuci bodovima iz prve sezone ostati u ligi cak mozda i da svjesno zrtvuju proljetni dio zbog finansija a sevap bi bio da ispadnu. Svinjski je pun nekih sumnjivih polovnjaka i nedokazanih mladjih igraca, velez pa ne znam koga mogu preskociti da dohvate evropu, borac ce i zavrsiti ovako 2 ili treci, dimitrijevici moraju napasti na derbiju da pokusaju da nas dobiju. Ako nas dobiju nafurace se i naloziti a ako izgube nece ni evrope zakaciti i to im je kljuc u bravu. A najlogicnije je da ce Vinko ici na X da zadrzi prednost i je dimitrijevicima kraj. Oni derbi Moraju dobiti a dobice k...

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 03 feb 2021, 16:59

Aduka87 je napisao/la:
03 feb 2021, 16:53
Ovdje je i Osijek manji klub...
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 feb 2021, 17:01

Pa Sarajevo je za njih gigant po trofejima. A o rezultatima trenutnim je istina. Bolji su od nas po svim parametrima.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 03 feb 2021, 17:03

NisamInSajder je napisao/la:
03 feb 2021, 16:59
Aduka87 je napisao/la:
Ovdje je i Osijek manji klub...
Ma ja govorim sa aspekta stare yuge, Osijek je bio nista spesl, dok Vojvodina je bila 2x prvak juge kao mi.. Mi smo sa Vojvodinom tu u 5 deka, samo sto smo mi dominatni u svojoj ligi, 5 puta prvaci dok oni meda ne mogu, tj pored CZ..
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 feb 2021, 17:06

Pa za mene je Sarajevo najbolji klub na svijetu, emotivno... Nikakav Real ni Man ne mogu primirisati Sarajevo..

A ako cemo realno, daleko smo mi i od Srbije a pogotovo od Hrv.
Nas trenutni rang je sa ekipama iz CG, Makedonije, Albanije, nazalost.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 03 feb 2021, 17:08

Od stare slave se ne zivi, ko je dobar bio prije 50 godina, a sad truba sta mu vrijedi? Da se nasladjuje drugima da imaju historiju postojanja, trofeje zadnje od prije 10 15 godina i da su nekad bili neko i nesto. TAko i navijaci Zelje kazu mi 100 god postojimo, mi smo igrali polufinale ovog onog, mi najvise titula ovako onako. Dzaba. Ne zivimo prije 10 20 godina, zivimo u sadasnjosti i bliskoj buducnosti, pa i HSV je bio gigant, ali ocito vise nije
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 03 feb 2021, 17:09

Zip je napisao/la:
03 feb 2021, 17:06
Pa za mene je Sarajevo najbolji klub na svijetu, emotivno... Nikakav Real ni Man ne mogu primirisati Sarajevo..

A ako cemo realno, daleko smo mi i od Srbije a pogotovo od Hrv.
Nas trenutni rang je sa ekipama iz CG, Makedonije, Albanije, nazalost.
Za dlaku smo ipak ispred tih zemalja, ali generalno si u pravu, cak ne vidim da cemo se u skorije vrijeme i pribliziti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2021, 17:10

Aduka87 je napisao/la:
Pa otprilike po svemu :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OzmoodPinglewood
Kontakt:

Post Postao/la OzmoodPinglewood » 03 feb 2021, 17:25

Zip je napisao/la:
03 feb 2021, 16:07
slika
:rol: :rol: :rol:
SARAJEVO SIAMO NOI

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 03 feb 2021, 17:26

Nemušti jezik
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bosnas_, Sazg i 40 gostiju.