FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

JohnKeynes97
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la JohnKeynes97 » 03 feb 2021, 17:33

JavierBosnia je napisao/la:
03 feb 2021, 17:08
Od stare slave se ne zivi, ko je dobar bio prije 50 godina, a sad truba sta mu vrijedi? Da se nasladjuje drugima da imaju historiju postojanja, trofeje zadnje od prije 10 15 godina i da su nekad bili neko i nesto. TAko i navijaci Zelje kazu mi 100 god postojimo, mi smo igrali polufinale ovog onog, mi najvise titula ovako onako. Dzaba. Ne zivimo prije 10 20 godina, zivimo u sadasnjosti i bliskoj buducnosti, pa i HSV je bio gigant, ali ocito vise nije
Jbt kako mi je samo zap bilo kad je HSV ispao
PSPHM

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 03 feb 2021, 17:33

SarajevoJeBordo je napisao/la:
03 feb 2021, 11:52
ShofaII je napisao/la:
03 feb 2021, 11:29
Ovaj Cmiljanic MOZDA da 15 golova u nasoj ali nam nece biti od koristi u Evropi.
Ovdje su svi u pravu sto negoduju a argument ovih drugih je MOZDA i samo MOZDA.

Mi nismo trebali platiti odstetu za Zinedin te pare smo trebali uloziti u napadaca.
Sezonu prije nismo trebali seate i te pare smo trebali uloziti u napadaca.
Prosle sezone bi prosli Bate-a, ove sezone bi prosli Bresta i bili bi u grupama.
I mimo navedenog smo potrosila para na igrace koji nisu imali nikakav doprinos i znalo se da nece imati doprinos.

OK je meni Boris kao rezerva za nasu ligu ali mi je Nedim bolji od njega.
Zašto prozivaš ljude za "možda", a ovi tvoji navodi su činjenično labaviji od "možda"?
Drug i sam sam napisao MOZDA ce dati 15 golova.
Al realno ostaje to na mozda i ako druge prozivam onda i sam sebe prozivam.
Nisam protiv njegovog dolaska al realno tesko da ce nam donijeti nivo vise nego je to Handzic. A meni i Ahmetovic nije bio nesto u evropskim utakmicama.
Nama treba napadac za evrope i vidjeli smo i sami da to mora biti mnogo bolje i vise nego je potrebno za nasu ligu. Dvije godine gledamo da nam treba napadac i dvije godine nam tu treba prevaga za grupe jer nam se dvije godine otvarala prilika za to al nije imao ko zabit go.
Almeto mozda ovaj proigra i iznenadi nas sve ;)

E sad ovo drugo
Sigurno bi bolja opcija bio napadac od Seata i sigurno bi bolja opcija bio napadac od Zinedina. I ti mozes tjerat svoju pricu ali ce uvjek biti tako jer nam je napadac trebao a ovo dvoje nije bilo nuzno ni hitno.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

BegizSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la BegizSarajeva » 03 feb 2021, 17:35

MortemHz je napisao/la:
03 feb 2021, 17:10
Aduka87 je napisao/la:
03 feb 2021, 16:53
Po cemu je Vojvodina manji klub od nas maiku mu kad nisu ?
Pa otprilike po svemu :D
Na onoj vjecnoj listi ex-yu su za malo ispred nas.
Mi imamo puno veci broj navijaca i veci stadion, i srecu da nismo u istoj drzavi sa bg dvojcem.
I ako smo veci klub opcenito, nije to neka velika razlika da ih mozemo smatrati malim klubom u odnosu na nas.
#samokazem :bih:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 feb 2021, 17:37

ShofaII je napisao/la:
03 feb 2021, 17:33

Sigurno bi bolja opcija bio napadac od Seata i sigurno bi bolja opcija bio napadac od Zinedina. I ti mozes tjerat svoju pricu ali ce uvjek biti tako jer nam je napadac trebao a ovo dvoje nije bilo nuzno ni hitno.
Auta za igrace i staff je zelio NAM

ende.

Trebali smo i Borjana dovest ali nismo... Jbg, lako je bit general poslije bitke
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 03 feb 2021, 17:40

Đe napadač...

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 03 feb 2021, 17:40

Hoceli do maja doci ovaj dzetic Cmiljanic, inace crnogorci su veliki ne (radnici) pa ako je pjeske kreno nema ga do petrovdana najmanje :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 feb 2021, 17:43

BegizSarajeva je napisao/la:
03 feb 2021, 17:35
MortemHz je napisao/la:
Aduka87 je napisao/la:
Mi imamo puno veci broj navijaca i veci stadion, i srecu da nismo u istoj drzavi sa bg dvojcem.
I ako smo veci klub opcenito, nije to neka velika razlika da ih mozemo smatrati malim klubom u odnosu na nas.
Ne mogu bit veci od nas, nisu iz glavnog grada svoje drzave i opstine centar, to ti je jedini parametar kod Mortema ;)
1946~

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 03 feb 2021, 17:44

fera je napisao/la:
03 feb 2021, 11:39
ShofaII je napisao/la:
03 feb 2021, 11:29
Ovaj Cmiljanic MOZDA da 15 golova u nasoj ali nam nece biti od koristi u Evropi.
Ovdje su svi u pravu sto negoduju a argument ovih drugih je MOZDA i samo MOZDA.

Mi nismo trebali platiti odstetu za Zinedin te pare smo trebali uloziti u napadaca.
Sezonu prije nismo trebali seate i te pare smo trebali uloziti u napadaca.
Prosle sezone bi prosli Bate-a, ove sezone bi prosli Bresta i bili bi u grupama.
I mimo navedenog smo potrosila para na igrace koji nisu imali nikakav doprinos i znalo se da nece imati doprinos.

OK je meni Boris kao rezerva za nasu ligu ali mi je Nedim bolji od njega.
Jest brate tebi to tuđe izgleda kao MOZDA meni izgleda i tvoje i moje kao MOZDA jer se trudim biti realan.
Ne odnosi se ovo samo na tebe nego na 90% raje ovdje, nije mi jasno odakle vama svima toliko samopouzdanje da je ono sto pisete sto posto tacno i vecina je u to toliko sigurna da bi zivotom te svoje tvrdnje branila.
U europi ti nema garancije da ces proci da dovedes ne znam ti kakvo ime u napad.
Bez uvrede drug ali to necije MOZDA i vlastito SIGURNO je meni smijesno jer evo ovaj tvoj post iz mog ugla izgleda kao gomila pretpostavki.
I da se razumijemo ovo ti pise covjek koji nikog ne brani nego samo cekam da nesto vidim svojim ocima da bi komentarisao.
Dvije godine, sigurno, za redom u Evropi mi nemamo napadaca.
I sam kazem mozda ce proigrati, al realno dojadilo to mozda. Do kada cemo mi cekat to mozda da se desi. Desilo se jednom sa Tatarom sad to treba uzet kao pravilo da ce opet da se desi.

Guzina,
Milanovic,
Kruz,
Zinedin,
Letic,
Jukic,
Dzafic...
I sve je ovo bilo mozda ce proigrati il je bilo blize da sigurno nece.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 03 feb 2021, 17:46

Aduka87 je napisao/la:
Vojvodina je klub sa velikom tradacijom a ako nisu manji klub od nas nisu ni veci.
Ne da mi se istrazivati ali eto kazete da su dva puta prvaci Yuge kao i mi.
Novija historija, oni nemaju titule u svojoj drzavi a mi koliko vec trofeja... oni nisu nikad isli u grupe koliko znam, a a nismo ni mi.
Nisu ni neka zvucna imena igrala kod njih koliko znam, ono da je bas boom, stadion nemaju veci, bazu navijaca isto tako. Finansije isto tako.

Jedino ti izlazni transferi sto oni unovce bolje od nas, ali i to nek zahvale Zvezdi i Partizanu i njihovim OP jer su oni najvise digli popularnost i kvalitetu lige i stekli taj kredit i garanat za mlade igrace, do te mjere, da jedna Indjija moze prodat momak za 1 milion eura.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 03 feb 2021, 17:47

Denchi je napisao/la:
03 feb 2021, 17:37
ShofaII je napisao/la:

ende.

Trebali smo i Borjana dovest ali nismo... Jbg, lako je bit general poslije bitke
Pa kad ih je Nam zelio sto ih je sad vratio nazad.
I nije ovo general poslije bitke brate.
Nego se ovdje radi da ljudi garantuju da ce Boris proigrati kod nas a argument im je Tatar. Pa nije svaki igrac Tatar jbt.
Znaci ovo se sad desava a ja sam pomenuo to da bude jasno da se i prije desavalo.
Edit:
A ti citiras ovaj moj dio koji se odnosi na repliku meni,
Gdje lik hladno kaze da ce ovaj Boris biti sigurniji pogodak nego sto su ovi fule.

A gdje sada ono tvoje da je bekic bolje rjesenje od Irfana a Irfan a kakav je ovaj u odnosu na Irfana.
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 03 feb 2021, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 03 feb 2021, 17:51

:wtf:
ShofaII je napisao/la:
03 feb 2021, 17:47
Denchi je napisao/la:
03 feb 2021, 17:37
ShofaII je napisao/la:

ende.

Pa kad ih je Nam zelio sto ih je sad vratio nazad.
I nije ovo general poslije bitke brate.
Nego se ovdje radi da ljudi garantuju da ce Boris proigrati kod nas a argument im je Tatar. Pa nije svaki igrac Tatar jbt.
Znaci ovo se sad desava a ja sam pomenuo to da bude jasno da se i prije desavalo.
Zavalio nas "najbolji predsjednik po forumskom puku" pola miliona ..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2021, 17:52

BegizSarajeva je napisao/la:
03 feb 2021, 17:35
MortemHz je napisao/la:
Aduka87 je napisao/la:
Da, samo što je ta lista bila po bodovima ako se ne varam, u Jugoslaviji smo bili na istom levelu.Pposlije rata imamo mnogo više trofeja a europski uspjesi su nam podjednaki s tim da smo mi rangirani bolje.
Nisam ja nigdje i nikad napisao da su mali klub u odnosu na nas, Vojvodina je dobar klub i imaju veliku historiju iza sebe.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 03 feb 2021, 17:53

PAULUS1234 je napisao/la:
03 feb 2021, 16:04
Pocinjemsemalonervirati, mislim znam da radenes ne suplkiraju sigurno , al od svih jlubova osim Sirokog gdje rasulo,mi smo profali aj,š rec 8 vrhunski za nase uslove , niko ne zna kolko smo uteli, nejse , istekla je prrlazma srzona u vecini liiga , iz Sarajeva vjesti ima ko iz CCCR a 50tih . Nikog nismo prpduzili nikog nismo doveli nit koga ganjamo, vratili smo skart u klub -Šmaj Milamovic i Dzafic su fule ono samo take.Mustedanagic ako se naglo NE POPRAVI I ON SA OBZIROM DA JE PLACEN TRANSFER- juGLAVNOM AKO KONACNO NE POCNEMONES RADIT ZASICENJE CE SE OSJETIT ALO BA SA HARISOM UC U SEZONU. Bolje imje da rjese te ugpvpre ,prestanu gubit 4 1 taman da je stomi fudbal . Dovedite **** napadaxca i ako mozete nadjoze sljedesi piut kad kupite igraca ,da je lebel Eahmana , jer Mustedanagic KE MENI RADOVAC 2
Počinjem se malo nervirati, mislim znam da rade nešto, ne šupljiraju sigurno, ali od svih klubova osim Širokog gdje je rasulo, mi smo prodali hajmo reći 8 vrhunskih za naše uslove. Niko ne zna koliko smo uzeli, nejse, istekla je prelazna sezona¹ u većini liga. Iz Sarajeva ima vijesti kao iz SSSR-a 50tih godina. Nikome nismo produžili ugovor, nikoga nismo doveli niti koga tražimo. Vratili smo škart u klub. Milanović i Džafić su fule samo takve, a i Mustedanagić je fula ako se ne popravi, s obzirom da je plaćeno obeštećenje za njega. Uglavnom, ako konačno ne počnemo nešto raditi osjetit' će se zasićenje. "Halo ba, sa Harisom ući u sezonu..."
Bolje im je da riješe te ugovore, prestanu gubiti 4:1 taman da je stolni fudbal.
Dovedite ***** napadača i ako možete sljedeći put kad kupite igrača neka bude level Rahmana, jer Mustedanagić je meni Radovac 2.

¹prelazna sezona - transfer period, transfer rok

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 feb 2021, 17:55

Treba ovog Sahitija iz šibenika dovest
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 feb 2021, 17:58

Treba Hadziju smjeniti sa mjesta SD. Nekako smo ga kao klub prerasli i treba nam jaci tu covjek.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 03 feb 2021, 17:59

Hadziju je trebalo poslje ljeta smijeniti, a sad ga treba krivicno goniti.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2021, 18:00

ElCartel11 je napisao/la:
03 feb 2021, 17:58
Treba Hadziju smjeniti sa mjesta SD. Nekako smo ga kao klub prerasli i treba nam jaci tu covjek.
svi nekidu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 03 feb 2021, 18:05

Jel poDpiso onaj!?

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 03 feb 2021, 18:07

Haver ! je napisao/la:
03 feb 2021, 17:53
Pocinjemsemalonervirati, mislim znam da radenes ne suplkiraju sigurno , al od svih jlubova osim Sirokog gdje rasulo,mi smo profali aj,š rec 8 vrhunski za nase uslove , niko ne zna kolko smo uteli, nejse , istekla je prrlazma srzona u vecini liiga , iz Sarajeva vjesti ima ko iz CCCR a 50tih . Nikog nismo prpduzili nikog nismo doveli nit koga ganjamo, vratili smo skart u klub -Šmaj Milamovic i Dzafic su fule ono samo take.Mustedanagic ako se naglo NE POPRAVI I ON SA OBZIROM DA JE PLACEN TRANSFER- juGLAVNOM AKO KONACNO NE POCNEMONES RADIT ZASICENJE CE SE OSJETIT ALO BA SA HARISOM UC U SEZONU. Bolje imje da rjese te ugpvpre ,prestanu gubit 4 1 taman da je stomi fudbal . Dovedite **** napadaxca i ako mozete nadjoze sljedesi piut kad kupite igraca ,da je lebel Eahmana , jer Mustedanagic KE MENI RADOVAC 2
Počinjem se malo nervirati, mislim znam da rade nešto, ne šupljiraju sigurno, ali od svih klubova osim Širokog gdje je rasulo, mi smo prodali hajmo reći 8 vrhunskih za naše uslove. Niko ne zna koliko smo uzeli, nejse, istekla je prelazna sezona¹ u većini liga. Iz Sarajeva ima vijesti kao iz SSSR-a 50tih godina. Nikome nismo produžili ugovor, nikoga nismo doveli niti koga tražimo. Vratili smo škart u klub. Milanović i Džafić su fule samo takve, a i Mustedanagić je fula ako se ne popravi, s obzirom da je plaćeno obeštećenje za njega. Uglavnom, ako konačno ne počnemo nešto raditi osjetit' će se zasićenje. "Halo ba, sa Harisom ući u sezonu..."
Bolje im je da riješe te ugovore, prestanu gubiti 4:1 taman da je stolni fudbal.
Dovedite ***** napadača i ako možete sljedeći put kad kupite igrača neka bude level Rahmana, jer Mustedanagić je meni Radovac 2.

Svaka čast za prevod :salut:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Farci
Kontakt:

Post Postao/la Farci » 03 feb 2021, 18:08

Haver ! je napisao/la:
03 feb 2021, 17:53

Ziv bio junace ! :bih: :salut: :salut:
Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, bvsic, crnehorde, Hajdeee, kosevodom, Proximic, Vanja8, vedinjo98 i 61 gost.