Na sta su to licili West, Griffin, zaboravio si jednog Chandlera i Arizu napisati. Svi su ovi igraci poslije igranja sa CP3 itekako nastavili imati dobre karijere, zna se sta je West bio u onim Pacersima, sta je Chandler znacio Dallasu, Griffin i dalje nastavio biti all star igrac pa cak i odigrao najbolju svoju sezonu u Detroitu, koliko je Ariza bio bitan igrac u Rocketsima. Koliko god je CP3 znao dici ekipu, toliko je i znao chokeatiBuffonGigi je napisao/la: ↑03 feb 2021, 15:45Mozemo se mi raspravljati o tome ko je letva a ko nije, medjutim realnost je ovakva...pogledas sta su pomenuti igraci napravili prije i poslije Paula. Na sta su kasnije licili Griffin, D.Jordan, David West i slicni. Lik je bukvalno svaku ekipu u koju je dosao dignuo na nivo vise. Stvari koje on radi, transformacije koje pruza ekipama, ja sam od kako pratim kosarku vidio samo jos od Lebrona Jamesa i Jasona Kidda.Felixians4 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 14:42
buffon gigi - letve gallinari,shai,schroder,adams,dort? Booker,Ayton,crowder,bridges... nemoj zajebavat. Slično ko i za lillarda vrijedi i za paula
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Klaunovi rekose da ce imat 25% tricu lol
Steph sinoc 1/3 skokova od citavog gswa imao, 6"3 lik pa koliko su jadni.
Trebaju pokusati trejdat draya dok jos uvijek ima neku vrijednost
Dray,wiseman i minesotin pik za beala
Panja oubre za centra trejdat i vec je to ekipa za 5 mjesto na zapadu
Steph sinoc 1/3 skokova od citavog gswa imao, 6"3 lik pa koliko su jadni.
Trebaju pokusati trejdat draya dok jos uvijek ima neku vrijednost
Dray,wiseman i minesotin pik za beala
Panja oubre za centra trejdat i vec je to ekipa za 5 mjesto na zapadu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Donnie Darko
- Kontakt:
da, Draymond aka Mr. Triple single
ako se ne varam samo 3x ove sezone dvocifren
ako se ne varam samo 3x ove sezone dvocifren
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Brzi research pokazuje da je dva puta imao dvocifren broj poena, dva puta dvocifren broj asistencija, i jednom dvocifren broj skokova
Ima duplo više turnovera nego ukradenih i blokada zajedno.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma draymond danas vrijedi samo kao motivator i nista drugo. Ispod radara je prosao ovakav kolosalni raspad lika koji jedva ima 30 godina, a vec traje neko vrijeme
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Očekivano je bilo da se raspadne relativno brzo obzirom koliku je potrošnju imao igrajući smallball peticu sa svojim fizikalijama koje su u najboljem slučaju prosječne i kakvim je intenzitetom igrao.
I on je bio bolju u finalima od Stephanie.
Sta kao ne valja mu ekipa sada. Smrc, smrc.
Sta kao ne valja mu ekipa sada. Smrc, smrc.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ma gdje ce se raspasti nakon 5 sezona ozbiljne kosarke. Smijesno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Realno .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ma kakav motivator, lik ubija u pojam saigrače derajući se na njih nakon svojih izgubljenih lopti.BosniaBoston je napisao/la: ↑03 feb 2021, 19:32Ma draymond danas vrijedi samo kao motivator i nista drugo. Ispod radara je prosao ovakav kolosalni raspad lika koji jedva ima 30 godina, a vec traje neko vrijeme
Sinoć baca nemoguć pas u tribine Lee-u i dere se na njega kao da ga ne prati.
Nedavno je dobio i tehničku derajući se na Wisemana.
- OldFashioned
- Kontakt:
"Harden igra odbranu"
Eh sad sam definitivno pročitao sve što jedan forum može ponuditi.
Eh sad sam definitivno pročitao sve što jedan forum može ponuditi.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Svakog igraca koji je popisao Jamesa u finalima (pogotovo ovog sto je vise od jednog puta) putopisac Goat bi volio vidjeti u kineskom radnom logoru, nazalost posto to nije moguce ostaje forumsko proljevanje zuci i pisanje nebuloza.
Ko mu rece 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Popiso ga sa 2 najbolja sutera i dva dpoy igraca
Dok je igrao u oklahomi james ga silovo 20-3 h2h,plus ono izivljavanje u finalu 2012 kad su saigraci bili izjednaceni.
23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.