Sta him rade u srcu Rijeke
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo Borac
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel Šabanović otišo na posudbu u Mladost DK?
Gdje ono ide Dizdarević?
Gdje ono ide Dizdarević?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Obojica su u MDKBordoSarajevo je napisao/la: ↑03 feb 2021, 18:25Jel Šabanović otišo na posudbu u Mladost DK?
Gdje ono ide Dizdarević?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
https://www.worldfootball.net/player_su ... u-diabate/
Da su naši pametni da Prate afrički kup nacija.. uvidjeli bi da ima strašnih igrača... Ovaj je meni zapeo za oko ušao u produzetcima... strasan mali tek mu 20 godina
Da su naši pametni da Prate afrički kup nacija.. uvidjeli bi da ima strašnih igrača... Ovaj je meni zapeo za oko ušao u produzetcima... strasan mali tek mu 20 godina
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pojma nemam ni da ih je vratio, mozda jer je korona pa svakako ne bi trebali hodati igraci...svejedno sigurno je opet i to odlucio NAMShofaII je napisao/la: ↑03 feb 2021, 17:47
Pa kad ih je Nam zelio sto ih je sad vratio nazad.
I nije ovo general poslije bitke brate.
Nego se ovdje radi da ljudi garantuju da ce Boris proigrati kod nas a argument im je Tatar. Pa nije svaki igrac Tatar jbt.
Znaci ovo se sad desava a ja sam pomenuo to da bude jasno da se i prije desavalo.
Edit:
A ti citiras ovaj moj dio koji se odnosi na repliku meni,
Gdje lik hladno kaze da ce ovaj Boris biti sigurniji pogodak nego sto su ovi fule.
A gdje sada ono tvoje da je bekic bolje rjesenje od Irfana a Irfan a kakav je ovaj u odnosu na Irfana.
Ne moze niko garantovat ni za jednog igraca kakav ce biti i kako ce se snaci, neovisno od cv-a, ali recimo moze povecati sanse, zato sam i postavio onaj podcast da se malo vidi kako momak razmislja kakva mu je glava i slika o samom njemu i njegovoj karijeri....
On ima jako dobro baratanje loptom i pokretljivost za svoju visinu i generalno takvih igraca nema u fudbalu na svijetu(Milito,Ibrahimovic, i ja dalje ne znam???) ne u regiji....ne kazem da je tog nivoa, ali moze bit otkrice...a izgleda da momak hoce da nadje sebi platformu da se dokaze...e sad spomenute su mononukleoza koju je prebolovao i ozljedu ligamenata to ga je usporilo, prakticno preslikana situacija kao kod Fanima, samo sto je ovaj decko bio u boljim klubovima, znaci poenta je da je sigurno vrijedan prilike, ne nuzno kao prvi spic...
Sve stoji za Bekica, pa i za Irfana, Handzica, ali ovaj momak ima vise brzine, tehnike, fudbala ali i visine od njih sviju, u osnovi je kompletniji fudbaler, skolovan na dobroj Akademiji, trenirao na boljim terenima vodjen od strucnijih trenera...vrijedan je sanse samo zbog toga....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dizdarevic (Mladost)
Sabanovic (Mladost)
Kurdic (Kukesi)
Resic (Sloboda)
Cruz (Olimpik)
Sabanovic (Mladost)
Kurdic (Kukesi)
Resic (Sloboda)
Cruz (Olimpik)
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
https://****.ba/sport/nogomet/ ... evo/405438
Šta je ovo maloprije izbacili, oni se sprdaju sa nama, danas ovaj dolazi sutra onaj. Vjerovatno neće ni jedan od ovih doći. Doći će neko 3 sigurno. Mada bi volio da dođe ovaj Matavz Al teško realno...
Šta je ovo maloprije izbacili, oni se sprdaju sa nama, danas ovaj dolazi sutra onaj. Vjerovatno neće ni jedan od ovih doći. Doći će neko 3 sigurno. Mada bi volio da dođe ovaj Matavz Al teško realno...
Da nije hadzija i ovog zaebo?
Vise zaboli kad te zavali onaj koji kao te voli vise od scog zivota...Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 17:51
Zavalio nas "najbolji predsjednik po forumskom puku" pola miliona ..ShofaII je napisao/la: ↑03 feb 2021, 17:47Pa kad ih je Nam zelio sto ih je sad vratio nazad.
Nego se ovdje radi da ljudi garantuju da ce Boris proigrati kod nas a argument im je Tatar. Pa nije svaki igrac Tatar jbt.
Znaci ovo se sad desava a ja sam pomenuo to da bude jasno da se i prije desavalo.
-
- Kontakt:
Koji portal je u pitanju ?EldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑03 feb 2021, 18:52https://****.ba/sport/nogomet/bivsi-napadac-psv-a-augsburga-i-genoe-potencijalno-pojacanje-fk-sarajevo/405438
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
https://radi.osarajevo.ba/sport/nogomet ... evo/405438Historicar je napisao/la: ↑03 feb 2021, 19:02Koji portal je u pitanju ?EldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑03 feb 2021, 18:52https://****.ba/sport/nogomet/bivsi-napadac-psv-a-augsburga-i-genoe-potencijalno-pojacanje-fk-sarajevo/405438
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
ide uskoro potpis s Crnogorcem
problem je bio sto je se moralo ici u Rijeku da se obavi ljekarski pregled
problem je bio sto je se moralo ici u Rijeku da se obavi ljekarski pregled
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Naculi da dolazi neki igrac koji je bio u PSV-u, pa svaki dan objavljuju nekoga ko je igrao za isti, pa kad potpisemo igraca reci ce Causevi mustuluk, jesmo vam rekli...EldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑03 feb 2021, 18:52https://****.ba/sport/nogomet/bivsi-napadac-psv-a-augsburga-i-genoe-potencijalno-pojacanje-fk-sarajevo/405438
- NisamInSajder
- Kontakt:
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Donio je duplu krunu ako nista ovaj volonter je donio samo gubitke i to dosta velike i ne vidim nesto da ga ljubimci kao ti prozivate...A branjen je ovde kao da vam je porodica....Zip je napisao/la: ↑03 feb 2021, 18:58Vise zaboli kad te zavali onaj koji kao te voli vise od scog zivota...Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 17:51
Zavalio nas "najbolji predsjednik po forumskom puku" pola miliona ..ShofaII je napisao/la: ↑03 feb 2021, 17:47
Pa kad ih je Nam zelio sto ih je sad vratio nazad.
Jesam ja, ocjena mu je slabija jer je dobio zuti, koji po meni nije zuti al hajd.
Nekim poluškaricama je asistirao suigraču koji nije uspio dati gol glavom, tacnije sutao preko gola.
Također je i Rahmanovic iz kornera zamalo dao gol glavom, sutao jednom pored gola, na kraju mu, u zadnjem napadu, pola metra falilo da zakaci loptu i da gol, ma u dosta prilika se nasao, mana mu je sigurno trenutna fizicka sprema pa i izgubi duele, a npr gledam prosjek dodavanja mu los, neko bi pomislio stvarno dodat ne zna, ali od 12 dodavanja, sigurno 9-10 su samo isla prema naprijed ili u prazan prostor suigracu pa presjecena...
Moze jos ovo bolje samo da udje u ritam, ne djeluje mi nesto strasljivo, odnio je nekakvog turcina u duelu kad je bio korner, rame mu namjestali minutu. Al eto po meni, mogao je dat gol sigurno al eto, nije ga htjelo ko ni Konyu vec dugo, mozda i trener ode.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Primjetio sam da skacete sa zakljuccima oko njegovog odlaska prakticno od istog dana, iako se namece kao logicno da ako je on zbilja ostetio klub bez znanja drugih(a ponovo potpisnik ugovora je Sabrina a aminuje NAM) onda bi osim otkaza dobio i krivicnu prijavu...generalno niko ne iznosi nikakve fakte nego samo optuzbe i insinuacije bez ikakve logike, pa ako se uzme u racun animozitet i prijetnje istom zbog otkaza Kesoljubu, vrlo lako se dolazi do zakljucka da bi bilo motiva za zle namjere i zlonamjerne izmisljotine...Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 19:11
Donio je duplu krunu ako nista ovaj volonter je donio samo gubitke i to dosta velike i ne vidim nesto da ga ljubimci kao ti prozivate...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma da, ta fizicka sprema je najveci problem kad odu igraci iz nase lige vani, ne samo nase i Olmo je imao taj problem kad je otisao u Bundesligu. Vjerujem, da ce Rahman raditi na tome, pa da ce i proraditi sada, treba nam njegova igra za daljnje prodaje, definitivno.forgempp je napisao/la: ↑03 feb 2021, 19:14Jesam ja, ocjena mu je slabija jer je dobio zuti, koji po meni nije zuti al hajd.
Nekim poluškaricama je asistirao suigraču koji nije uspio dati gol glavom, tacnije sutao preko gola.
Također je i Rahmanovic iz kornera zamalo dao gol glavom, sutao jednom pored gola, na kraju mu, u zadnjem napadu, pola metra falilo da zakaci loptu i da gol, ma u dosta prilika se nasao, mana mu je sigurno trenutna fizicka sprema pa i izgubi duele, a npr gledam prosjek dodavanja mu los, neko bi pomislio stvarno dodat ne zna, ali od 12 dodavanja, sigurno 9-10 su samo isla prema naprijed ili u prazan prostor suigracu pa presjecena...
Moze jos ovo bolje samo da udje u ritam, ne djeluje mi nesto strasljivo, odnio je nekakvog turcina u duelu kad je bio korner, rame mu namjestali minutu. Al eto po meni, mogao je dat gol sigurno al eto, nije ga htjelo ko ni Konyu vec dugo, mozda i trener ode.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, Google Adsense [Bot], guadalupe, johntravolta123, Napapijri, nedimmmm1337, samoFKS i 78 gostiju.