FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znaci vi tvrdite da je Jahic cist u svemu ovom? Ok onda 

You are someone else I am still right here
Pa kralju ako nije, u najmanju ruku bi dobio otkaz i krivicnu prijavu
Sta ti tvrdis uradio je nesto protuzakonito ali Namu simpatican pa nece da vrati svoj novac???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Gdje tvrdim ? Mora da si ti to sanjao

Nevin je dok ga se ne osudi.
Niste normalni momci sekunde jedne

Meni je jahic drag jer je marsnuo kesoljuba. Pa i ako je nesto malo hapio, halal mu bilo
Pa onda se ne pravi pametanfera je napisao/la: ↑03 feb 2021, 21:10Gdje tvrdim ? Mora da si ti to sanjao![]()
Nevin je dok ga se ne osudi.
Niste normalni momci sekunde jedne![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma to oko poreza je prica za malu djecu. Kakav porez, kad klub nije kupovao auta vec je klub imao ugovor o koristenju za neku mjesecnu cifru. Jedino ako ima neki porez da se plati na ugovor o koristenju, a nisam pravnik tako da ne znam da li ima to.
Mozda nismo platili 2-3 mjeseca, ovi poslali opomenu, podnijeli zahtjev za oduzimanje auta i to je to...
Mozda smo i mi raskinuli ugovor jer nam je teret postao, a korona...
Mozda je leasing povecao kamatu, mi nismo pristali na to, i raskinuli ugovor...
Imas dosta opcija, a to za porez cisto sumnjam.
Mozda nismo platili 2-3 mjeseca, ovi poslali opomenu, podnijeli zahtjev za oduzimanje auta i to je to...
Mozda smo i mi raskinuli ugovor jer nam je teret postao, a korona...
Mozda je leasing povecao kamatu, mi nismo pristali na to, i raskinuli ugovor...
Imas dosta opcija, a to za porez cisto sumnjam.
Nemoj se ti praviti glup.
Sto su dinu otjerali i tu ekipu ne sjecam se da su osuđeni kasnije...
Ubi vas ta tvrdoglavost.
Ne vjeruj muškarcu rumenih obraza i ženi rumenih guzova! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jbg, izgleda da je Jahić zayeb'o Nama. Visočak je to, oni jaja vagaju. Legenda kaže da je nekad Visočak chifuta zayeb'o, pa vi vidite.
Nek se ne uvrijedi koji Visočak ako ih ima na temi, al takav vas glas bije.
Nek se ne uvrijedi koji Visočak ako ih ima na temi, al takav vas glas bije.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jahić je uradio konkretno šta?
Opet potenciras nesto
Pa hajde napisi sta mislis da je bilo?
I ko je Dinu otjero? Tan?Nam? Ili navijaci? I zbog cega?
- Osttribine
- Kontakt:
Ko sta ovde tvrdi, kako dodje do tog zakljucka, kazem tj tvrdim samo kako je Sabrina objasnila predstavniku Bordo prijatelja na pitanja vezana za automobile sta o tome misli investitor Nam, zasto odmah imate potrebu da se razvrstavamo na Upravoljubce, Husrefovce, Rumenovce ili kako vec i ne znam ti vise koje ne. Valjda treba na prvom mjestu da nam je klub.
Samo ne volim izmisljotine, ovaj ovo onaj ono, a nema ovde 2 posto ljudi koji znaju koju info iz kluba i sta je prava istina.
- NisamInSajder
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cmiljaniću u 25 godini, Sarajevo ce biti osmi klub, Abreuu je u 25 godini, Nacional Montevideo bio sedmi klub

Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 03 feb 2021, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Volio bih da @Pentelija i @Vanja8 iznesu svoje mišljenje i svoja saznjanja u vezi Jahića, auta, otkaza, kašnjenja usvajanja/potvrde budžeta za ovu godinu... a vjerujem da su upućeni i da su te priče došle i do njih.
Ja sam za to da se svako javno kritikuje ko zakine s namjerom klub, isto tako sam i za dizanje u nebesa ko radi za dobrobit kluba i ako to rezultati prate. Uvijek sam i za pohvalit a i za kritikovat, po zasluzi.
Ja sam za to da se svako javno kritikuje ko zakine s namjerom klub, isto tako sam i za dizanje u nebesa ko radi za dobrobit kluba i ako to rezultati prate. Uvijek sam i za pohvalit a i za kritikovat, po zasluzi.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Gdje ima dima, moglo bi biti i vatre. Zanima me baš kako će se odvijati situacija oko Jahića i da li ćemo završiti na sudu ako stvarno ima osnova, tj. ako nas je "visočka škola" obrlatila kao mnoge kroz historiju. I zanima me još jedna stvar, što niko ne ode i ne kaže Jahiću ništa u facu? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Oni ako ne pobjede u derbiju nece na kraju ni u EvropuTatamata1946 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 20:36Jedini ozbiljan konkurent kao i prosle sezone je zeljeznicar
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Drug,samo ti mogu reci da @fera zna,mene usi inace bile u zadnje vrijeme...Halali...BordoSarajevo je napisao/la: ↑03 feb 2021, 21:36Volio bih da @Pentelija i @Vanja8 iznesu svoje mišljenje i svoja saznjanja u vezi Jahića, auta, otkaza, kašnjenja usvajanja/potvrde budžeta za ovu godinu... a vjerujem da su upućeni i da su te priče došle i do njih.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Arhitekt, bhfanatic14, bordobijeli, budzak, Burberry46, Confiance, Giuseppe1, greenwood, Hajdeee, Hamagara, HyperOS, Lavcina, mire971, misstianopenaldo, napoleon72, Vrhbosnian, zagorski i 192 gosta.