onih 1.5 godinu uzasa ce amnezija odnijeti
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
lik od 120m uvezao dobar mjesec i odmah orgijanje i prozivanje
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ozbiljna ekipa ce se sprdati sa Barcelonom. Stvarno ne znam sta su uradili pa su zaslizili toku srecu da u zadnjih 10 minuta zabiju 2 gola i da odu u produzetke.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Vracaj se Pike, sve ti je oprosteno 
Vjerovatno postoji dobar razlog zašto je žuti navaljivao da mu se dovede Garcija, vec u januaru.
Pique odavno van terena, Lenglet potpuno van forme, Umtiti bivši igrac, a Mingueza drugoligaški igrac. Odbrana je katastrofa i sklona amaterskim kiksevima, a nema naznaka da ce se popraviti- jer te greške se konstantno ponavljaju, a trener ih ne zna otkloniti !
Samo jedan defanzivac je svijetla tačka i zaslužuje sve pohvale, a to je Araujo. Ali jedan igrac je nemoćan.
Pique odavno van terena, Lenglet potpuno van forme, Umtiti bivši igrac, a Mingueza drugoligaški igrac. Odbrana je katastrofa i sklona amaterskim kiksevima, a nema naznaka da ce se popraviti- jer te greške se konstantno ponavljaju, a trener ih ne zna otkloniti !
Samo jedan defanzivac je svijetla tačka i zaslužuje sve pohvale, a to je Araujo. Ali jedan igrac je nemoćan.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 03 feb 2021, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Citiram te u maju kad Kumanovi puleni podignu Klempu.let3 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 23:32Druže ovo se treba dobiti u hendikepu, i to sa kombinovanim timom. A ne smarati se 120 minuta u Kupu. Svaka Kup utakmica ide u produžetke.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 23:26Haman se počinju nazirati muda u ekipi. Prošle sezone bi hladno ostalo 2:0 za Granadu.
Europa nije spremna za ono šta slijedi na proljeće.![]()
Kakva crna muda u ekipi![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Dobro je.
U prinicipu su vrlo dobro odigrali. Realizacija problem, kao i neobrojeno puta ove godine.
Ne mogu da shvatim ovog Desta. Nevjerovatna nezainteresiranost.
Martin je jadnik zalutao. Nije on kriv. Čudim se minutaži koju dobiva. Koja li je njegova uloga?
Trincao? Tuga.
Žao mi Roberta. Umtiti se taman počeo vraćati u neku igračku rutinu i takva dva kiksa, ajde Soldado ga pretrčao, ali prvi gol, uhhhhh.
Ne sjećam se da je Barcelona dala 5 komada, a Messi nijedan. Raritet.
Nisam insajder. Malo više optimizma i pozitive. Loša energija satire.
U prinicipu su vrlo dobro odigrali. Realizacija problem, kao i neobrojeno puta ove godine.
Ne mogu da shvatim ovog Desta. Nevjerovatna nezainteresiranost.
Martin je jadnik zalutao. Nije on kriv. Čudim se minutaži koju dobiva. Koja li je njegova uloga?
Trincao? Tuga.
Žao mi Roberta. Umtiti se taman počeo vraćati u neku igračku rutinu i takva dva kiksa, ajde Soldado ga pretrčao, ali prvi gol, uhhhhh.
Ne sjećam se da je Barcelona dala 5 komada, a Messi nijedan. Raritet.
Nisam insajder. Malo više optimizma i pozitive. Loša energija satire.
Buraz, iskreno, jesi ti gledao utakmicu?NisamInSajder je napisao/la: ↑03 feb 2021, 23:42Ozbiljna ekipa ce se sprdati sa Barcelonom. Stvarno ne znam sta su uradili pa su zaslizili toku srecu da u zadnjih 10 minuta zabiju 2 gola i da odu u produzetke.
Znaci da rezimiramo ovaj 3.veljace
Barsa pobijedila nemogucu utakmicu na nemoguc nacin
Futsal BiH pobijedila Srbiju u Novom Sadu
Liverpul se opet osramotio i predao titulu Guardioli
Bayern se osramotio protiv FK Kiela u Kupu prije 15 dana
Messi nije dao azil nekom afganistanskom djetetu, a Kristina jeste nekom iz Sirije
Incko prijeti sankcijama Skupstini manjeg entiteta
Barsa pobijedila nemogucu utakmicu na nemoguc nacin
Futsal BiH pobijedila Srbiju u Novom Sadu
Liverpul se opet osramotio i predao titulu Guardioli
Bayern se osramotio protiv FK Kiela u Kupu prije 15 dana
Messi nije dao azil nekom afganistanskom djetetu, a Kristina jeste nekom iz Sirije
Incko prijeti sankcijama Skupstini manjeg entiteta
Džeri Drejk
Jel to Roberto opet out?
Kakav god da je , za Desta je carobnjak.Momak totalno neodgovaran i nezainteresovan.
Naprijed ima sta dati ali nazad kao da ne postoji.
Kakav god da je , za Desta je carobnjak.Momak totalno neodgovaran i nezainteresovan.
Naprijed ima sta dati ali nazad kao da ne postoji.
Ne smije ovako loš stoper više igrati u Barceloni. Cak ni Kup utakmice protiv Granade. Onaj Marianov gol u Clasicu kad ga je pretrcao kao mejta je bio jasan znak da je frajer gotov igrac. Veceras isto to uradi Soldado sa 35 godina.
Ne znam kako je on ostao u klubu i dalje. Trebao je još ljetos zajedno sa Raketom, Suarezom, Vidalom
Kako ?
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nikakvo orgijanje vec pohvala za dobru tekmu, posto je redovno na udaru od dolaska ovdje na pdfu. Logicno sad kad nema Suareza- prvog strijelca lige. Zadnje 2 godine ni Messi nije kakav je bio, tako da ne treba gledati to bas individualno kad je sistem svakako nula.
27.10.2020
Ko ce ga kupiti?let3 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 23:54
Ne smije ovako loš stoper više igrati u Barceloni. Cak ni Kup utakmice protiv Granade. Onaj Marianov gol u Clasicu kad ga je pretrcao kao mejta je bio jasan znak da je frajer gotov igrac. Veceras isto to uradi Soldado sa 35 godina.
Ne znam kako je on ostao u klubu i dalje. Trebao je još ljetos zajedno sa Raketom, Suarezom, Vidalom![]()
Imam osjecaj da ga namjerno forsiraju, bar malo da vrati formu, da se neko zahebe i pozeli da ga dovede.
Po svoj prilici, morat ce istrpiti njegov ugovor do kraja. Nakon toga, on moze samo u drugu Francusku ligu, mozda. I on je svjestan toga i ne pada mu na pamet da odbije zadnje velike pare koje ce u zivotu zaraditi. Radije ce sjediti na tribinama do kraja ugovora.
Ali odbrana Parizana je bara-bara. Potpuno smijesna ko i nasa. Bit ce to show tekma. Zabijat cemo sigurno. Ali petica nazad ne gine.
27.10.2020
Bolje i to, najozbiljnije - nego da igra i na terenu uništava ekipu svojim greškama.Evander je napisao/la: ↑04 feb 2021, 00:21
Ko ce ga kupiti?
Imam osjecaj da ga namjerno forsiraju, bar malo da vrati formu, da se neko zahebe i pozeli da ga dovede.
Po svoj prilici, morat ce istrpiti njegov ugovor do kraja. Nakon toga, on moze samo u drugu Francusku ligu, mozda. I on je svjestan toga i ne pada mu na pamet da odbije zadnje velike pare koje ce u zivotu zaraditi. Radije ce sjediti na tribinama do kraja ugovora.
Treba biti pošten i reci kako je to išlo kod Sama: Nekad bio vrhunski stoper, jedan od najboljih u Ligi > ozljeda koljena, tvdoglavost, odbijanje da se operiše > A sad je na nivou da je velika opasnost po gol Barce ! sad je nivo Segunda lige.
Može li se pokloniti nekome, kao ta trojica navedenihDonnie Darko je napisao/la: ↑04 feb 2021, 00:15Tako što je bukvalno nemoguć za prodati sa obzirom na to koliki ugovor ima.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Evenutalno Lyon..let3 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 00:37Može li se pokloniti nekome, kao ta trojica navedenihDonnie Darko je napisao/la: ↑04 feb 2021, 00:15Tako što je bukvalno nemoguć za prodati sa obzirom na to koliki ugovor ima.![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.