San Antonio Spurs

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Sexmachineboy
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la Sexmachineboy » 03 jan 2011, 18:22

LBJ MVP je napisao/la:Kakvim sad pa bubregom zar nismo pričali o igrama Spursa ove sezone na koje ja nemam komentara :P :mrgreen: :lol:
Kakve sad igre San Antonia, na koje ja nemam komentara? :mrgreen: :lol: :P
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 03 jan 2011, 18:54

LBJ MVP je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:To i ja mislim o Gortatu drago mi je što je otišao iz Magica tamo ga je gušio Howard,a sada će pored Nasha sigurno zablistat 8-)
U stvari već prikazuje odlične partije

odlične partije,ne bi da cjepidlačim,ali za 27,3 minuta u feniksu ima 8 poena i 5,8 skokova,to i nije baš odlično
Jeste za čovjeka koji je tek došao u ekipu,ako pogledaš ni J-Rich nema neke impresivne partije u Magicu,a treba da bude druga opcija u napadu dok se uigra malo biće to bolje ;)

jbg,to nije odlično,to kako gortat igra u feniksu,solidno da,dobro da,odlično ne

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 04 jan 2011, 16:50

Večeras protiv Knicksa 8-) :lol: :lol:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 04 jan 2011, 16:53

Sexmachineboy je napisao/la:Večeras protiv Knicksa 8-) :lol: :lol:

Hajd` ba,poraz k`o poraz 8-)
Chelsea F.C.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 04 jan 2011, 16:57

Blue_He4rt je napisao/la:

Tema nisu Lakersi :mrgreen:

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 04 jan 2011, 17:00

Nemoj im na muku pristajat.Nisu navikli na ovakvu igru od pocetka 2008,eno ih odmah jaucu.
Chelsea F.C.

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 04 jan 2011, 17:01

Sexmachineboy je napisao/la:

Tema nisu Lakersi :mrgreen:
Visok 187 cm, igrom podsječam na LeBrona naravno i nadam se pozivu u kadetsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Prepoznatljiv po sjajnom rolingu kojeg samo još James može tako uraditi!
Jedan od najboljih strijelaca lige SBK-a u svom uzrastu.
Druze ako iole podsjecas na KINGa gdje to mozemo vidjeti i kada imas utakmicu!!!

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 04 jan 2011, 17:06

5. februara dođi u Novi Travnik 8-)
@Blue_He4rt
Zar Lakersi igraju loše ove sezone? :lol:

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 04 jan 2011, 17:08

Sexmachineboy je napisao/la:5. februara dođi u Novi Travnik 8-)
@Blue_He4rt

Igraju lose na osnovu prethodne 2 sezone!
Chelsea F.C.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 04 jan 2011, 17:11

@Blue_He4rt

Igraju lose na osnovu prethodne 2 sezone!
Aaaa baš mi je žao 8-)

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 04 jan 2011, 17:21

@Blue_He4rt
Druze imali sta prije i gdje blize sarajevu, podaleko mi to?!

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 04 jan 2011, 17:25

Trenutno samo SBK. Bio sam prošle godine na državnom prvenstvu u Zenici, i na onom turniru povodom Bosninog osvajanja titule europskog prvaka, što nisi došao gledati. Ali ako imaš kakvog dobrog menađera, doču ja u Saraj'vo nije problem. 8-)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 jan 2011, 19:47

Evo pošto su ovi iznad fino najavili utakmicu...al uglavnom kada Manu bude završavao na draftu če se pojaviti opasna mašina...

Galinari neče igrati(članak) i vjerovatno Turiaf ulazi u igru,što znači da se mijenja kompletna koncepcija igre...Amari ide na 4,Chandler se vrača na 3 do sada je bio neka vrsta lažne 4....samo dobar procenat šuta NYK može nas koštati pobjede...pustiti Amaria da ubaci več svojih 25(ovako ili onako on če ubaciti 25) a zatvoriti ove ostale šutere,a bez Galo to če biti dosta lakše...fine pare sam uložio tako da nek Duncan se uozbilji i kao u stare dane zabije Amariu 30,ma može i 25..

Team Stat Leaders

Amar'e Stoudemire NY 26.4

Rebounds
Tim Duncan SA 9.4
Amar'e Stoudemire NY 9.0

Assists
Tony Parker SA 7.1
Raymond Felton NY 8.7

Evo jedne fine slike...
slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 jan 2011, 20:16

Evo čitam par kolumni prije početka sezone i mnogi "eksperti" su smatrali da Spursi neče izboriti Playoff..

"The truth is that too many players on that list are a few years away from reaching their potential. And in two or three years, there will be no Tim Duncan, and possibly no prime Manu Ginobili. We might even see Tony Parker in another uniform with the amount of rumors going around regarding his future.

The Spurs have all the pieces they need to build for the future. Jefferson is still young, and their group of young players like Hill, Blair, Splitter, Gee, and others have enough upside to make the Spurs contenders in the near future. But their generation gap with Duncan and Ginobili will not match up.
The Spurs youngsters have a chance of a lifetime to spend the next 2 years next to one of the best power forward and intelligent players to ever play the game, and a shooting guard proven among the best in the NBA and internationally. They will also be coached by one of the best coaches in NBA history.

The Spurs will give it a shot this year and a chance for their players to show what they’ve got. Ultimately, it won’t be enough and they will miss the 2011 NBA Playoffs."

Spurs fans, this is not a time to fear. Some dark years will come, but the Spurs will regain their form soon enough with fresh faces and young talent.

I understand many fans will disagree and feel quiet discouraged. Let me know your take on this commenting below. Feedback is appreciated and discussions are encouraged.

Evo tog eksperta...

slika

Nije jedini...
Inače Pop je imenovan trenerom mjeseca Decembra...znači Oktobar,Novembar i sada Decembar sva tri put je Pop pobijedio :lol: još da mu nešto znači..

-U vezi večerašnje utakmice Parker je izjavio da nije produžio ugovor sa Spursima da bi vjerovatno završio u Nicksima..
-I **** je malo zakuhao(mada je rekao kako jest)

Even though they had a bunch of great teams for a bunch of years, they haven’t won a championship since the 1970s,” Jefferson, who spent the first seven seasons of his career playing across the Hudson in New Jersey, said Sunday. “This is not a Boston Celtics team or like the Lakers franchise. What year was the last time they won a championship? 1973?

“So to say basketball is back in New York, what does that even mean?”

Bit če dobra tekma u svakom slučaju...

I još nešto...jedna akcija koju vrtimo svaku drugu utakmicu i prošla je svaki put..

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 04 jan 2011, 20:20

Sve više ličimo na šampionski tim, mada dugo je do kraja i ko zna šta se sve može desiti.
Ne mogu vjerovati da ova akcija svaki put prolazi, sve mi se čini kao da gledam replay s jedne utakmice. Svaka čast. Nije ni čudo što je Greg izabran za naboljeg trenera kada vidimo sve ove rezulatate. Nema druge, kapa dole majstoru.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 jan 2011, 21:06

Primijetio sam ovo za akciju samo mi bilo sumnjivo nemoguće da uvijek prođe :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 jan 2011, 21:37

7 prstenova,poslije Duncana moj omiljeni igrač...gdje je Horry tu su titule...ovaj video gledam barem jednom sedmično,kako je izdominirao Pistonse u 5 utakmici finala,zakucavanje preko Hamiltona :oops: ma ustvari smo pogledajte kako nam je Horry donio 3 prsten..

[youtube][/youtube]

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 04 jan 2011, 21:40

Timski igrač više, ali kada ostane jedan na jedan siguran je koš. Zna i tricu ubost na dobar pas suigrača :mrgreen:
Šalim se. 8-)
Nego zna li on promašit? Svaka čast. ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 jan 2011, 21:46

Jao kako sam voli Horrya :D Odličan igrač radio nevjerovatne stvari,ali ono kucanje lijevom rukom :lol:
Nešto što mene ove sezone kopka stalno razmišljam da li mi imamo igrače poputa Horrya i Bowena sada me ovaj video podsjeti na to :? :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 jan 2011, 21:54

LBJ MVP je napisao/la:Jao kako sam voli Horrya :D Odličan igrač radio nevjerovatne stvari,ali ono kucanje lijevom rukom :lol:
Nešto što mene ove sezone kopka stalno razmišljam da li mi imamo igrače poputa Horrya i Bowena sada me ovaj video podsjeti na to :? :)
Nebi rek´o...i to kopka,uz to što Pop ne koristi Splitera dovoljno...Manu,Duncan,Parker,Dice dovoljno iskusnih igrača za playoff..problem je pod košem u eventualnoj seriji sa jezerašima,posebno ako Baynam bude spreman ali za sada enyoj the ride..

btw ruki Anderson je blizu povratka,sjajno je krenuo u sezoni sa nekih 8 poena u prosjeku i sigurno če još više rasteretit Manua..

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.