FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hajde Hadzijaaaaa, svanulo jeeee
-
- Kontakt:
Opušteno, potpisuje napadač 

Zadnja izmjena: michplatini, dana/u 04 feb 2021, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si najveći kancer ovog foruma... Ne znaš ni valutu pogoditi grob te yebo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eki avaz 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Ima l jos ko da je bio u PSVu da nam mozda dodje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)

Jos je otovoren prelazni rok u Arapskim zemljama ako ne dodje jaca ponuda,ide pokusaj dogovora o produzenju.
Pošteno sto su odbili ove pare,vise cemo zaraditi ako osvojimo titulu a on da svoj doprinos
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo bi u prevedenom znacilo da ne ide na tribine i ako ne produzi.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Niko nije lud prodat najboljeg igraca za 150k 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ima jos dosta liga u igri za Tatara.
- feniksptica
- Kontakt:
Pitanje je koliko cemo dobit i da dobijemo milion a koliko izgubit novca neigranjem Tatara...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Zapadno - hercegovacki kanton donio odluku da se moze vratiti publika na stadion 50 % kapaciteta. Nadam se da ce ovo i ostali uraditi.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ajdee pustaaaj 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
U tom kantonu jedina ozb ekipa je listicabordobijeli je napisao/la: ↑04 feb 2021, 11:15Zapadno - hercegovacki kanton donio odluku da se moze vratiti publika na stadion 50 % kapaciteta. Nadam se da ce ovo i ostali uraditi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Drzava u drzavibordobijeli je napisao/la: ↑04 feb 2021, 11:15Zapadno - hercegovacki kanton donio odluku da se moze vratiti publika na stadion 50 % kapaciteta. Nadam se da ce ovo i ostali uraditi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Tako sto u njima zivi nada da mogu do titule a u stvarnosti su 4. ili 5. tim u ligi. Ako izgube derbi tu ce se oprostiti od titule, tabela svakako u tom dijelu u par bodova, mislim da ce isplivati nekvalitet i da ce zavrsiti ispod Borca, Zrinje pa cak i Veleza. Njima je prva tekma u nastavku prekretnica, puno vise od 3 boda.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑03 feb 2021, 23:53Objasni mi molim te, kako ta 3 boda iz derbija mogu utjecati na konančni plasman kad je do kraja ostalo 42 boda u igri?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma mozda ce i ostali kantoni krenuti ovim putem, ne znam gdje bi bio problem ovako na Koševu pustit trećinu stadiona..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
U ligama petice navijaci nmg da stadione i vi ocekujete u drzavi kao sto je nasa da pusti navijace ? Ma hajte molim vas
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- PeakyBlinders
- Kontakt:
10 000 ljudi, taman da se ne sekiramo za kartuhordasDoboj je napisao/la: ↑04 feb 2021, 11:20Ma mozda ce i ostali kantoni krenuti ovim putem, ne znam gdje bi bio problem ovako na Koševu pustit trećinu stadiona..

ORIGINAL 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.