Nadam se da će sve biti ok, ružno je nešto ovakvo pročitati jer sve ove ljude znaš godinama i zbližiš se sa njima kao da su ti rod rođeni.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Zar nije pisao da živi ili možda radi negdje u skandinavskim zemljama?
Nadam se da će sve biti ok, ružno je nešto ovakvo pročitati jer sve ove ljude znaš godinama i zbližiš se sa njima kao da su ti rod rođeni.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Da rope upravo tako,jer jednostavno ovdje se dopisujemo na svakodnevnoj bazi,bas me je potresla ta vijest jutros,evo citav dan ulazim na forum cekam neku vijest,a nista jos ne znamo.
Ja se samo nadam da ce sa bratom biti sve uredu,molim uzvisenog Allaha da mu pomogne
Ja se samo nadam da ce sa bratom biti sve uredu,molim uzvisenog Allaha da mu pomogne
Da ozdravi i sa vama proslavi titulu ABD
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- OldFashioned
- Kontakt:
Ima li novosti za druga ?
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Auu ybt , nadam se najboljem za druga Romagnolia.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Da nasem ahbabu Romagnoliju Allah bude na pomci i da mu olaksa...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Beduin
- Kontakt:
Tacno ni ja nemam volje ista pisati o Milanu ovdje dok ne dobijemo neku lijepu vijest, samo to iscekujem. InshAllah bice to sve dobro.ronaldo99 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 00:25Da rope upravo tako,jer jednostavno ovdje se dopisujemo na svakodnevnoj bazi,bas me je potresla ta vijest jutros,evo citav dan ulazim na forum cekam neku vijest,a nista jos ne znamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
InshaAllah da bude dobro. Ako se ista moze uraditi za njega ili njegovu porodicu tu sam da se skupimo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
adointer10
- Kontakt:
Inshallah da pobijedis tu najvazniju bitku ROM...
Izdrži Romanjoli !
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nadam se da ce doci neke pozitivne vijesti ubrzo. Ako ga neko poznaje licno neka napise ovdje sta zna, a ja sam takodjer za to da pokusamo pomoci na bilo koji nacin.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Da bude dobro ako Bog da i da sve prođe u najboljem redu. Izdrži brate crno-crveni ne daj se!
Ako se nekako može pomoći, njemu ili porodici, bilo čime dajte braćo da se sakupimo i organiziramo nekako. Ima nas na ovom pdf zagriženih ljubitelja Serie A i svi trebamo i ovdje biti jedinstveni.
Ako se nekako može pomoći, njemu ili porodici, bilo čime dajte braćo da se sakupimo i organiziramo nekako. Ima nas na ovom pdf zagriženih ljubitelja Serie A i svi trebamo i ovdje biti jedinstveni.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- muha milanez
- Kontakt:
Tako je! Ako ga neko lično poznaje neka nam javi da se možemo organizovati.
Biće brat aBd dobro!
Biće brat aBd dobro!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Izgleda da ga ovdje niko lično ne poznaje tako da nam ostaje da se brat javi i prenese nam informacije.
Svi se nadamo da će uz Božiju pomoć biti sve uredu.
Svi se nadamo da će uz Božiju pomoć biti sve uredu.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
potres mozga, pukla kjucnas kost lijeva i lijeva noga napukla tako nesto i veca posjekotina na desnoj nozi ali sad je puno stabilnije budio se na kratko ali samo je dva tri puta reko elhamdulillah ili tako nesti
ad budem mogo pisacu opet i hvala na nuđenju pomoći ali ne treba, po tom pitaniu je sve sređeno samo da ne bude komplikacija jer postoji strah zbog tog potresa mpzga i strah od neke komplikacije
Hvala puno svima
ad budem mogo pisacu opet i hvala na nuđenju pomoći ali ne treba, po tom pitaniu je sve sređeno samo da ne bude komplikacija jer postoji strah zbog tog potresa mpzga i strah od neke komplikacije
Hvala puno svima
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Hvala na informacijama, drago mi je da se ustabilio. Nemoj se ustrucavati da pises ovdje ili u privatne poruke sta god da treba, ima nas hvala Bogu mozemo pomoci na puno nacina.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Hvala Bogu dragom da ima nekog da kazem napretka,daci dragi Allah da on prebrodi sve to.
Javi nam povremeno da znamo stanje i naravno ako ista treba i to nam javi.
Javi nam povremeno da znamo stanje i naravno ako ista treba i to nam javi.
Elhamdulillah, bit će to sve aBd dobro. Javljaj nam dalje šta ima i prenesi mu selame i pozdrave od cijele ekipe podforuma Serie ARomagnoli13 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 11:10potres mozga, pukla kjucnas kost lijeva i lijeva noga napukla tako nesto i veca posjekotina na desnoj nozi ali sad je puno stabilnije budio se na kratko ali samo je dva tri puta reko elhamdulillah ili tako nesti
Hvala puno svima
Il Club più titolato al mondo!
Nadam se da će biti dobro aBd, da opet pišeš ovdje sa nama
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- muha milanez
- Kontakt:
Izdrži Rom, s tobom smo u mislima stalno 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.