To svi govore na balkanu za svoj klub a Torcida je jedina koja je to uradila.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 12:24U pravu je decko. Pogodio je u srz.
Nas bi trebalo biti u prosjeku 8,9 milja na tribinama. Kao članova kluba oko 10 milja.
A vidi nas gdje smo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma kakvi navijaci, neka ne diraju ništa do kraja sezone, bez publike mnogo bolje igramo, pa i ova saga oko napadača govori kakvi smo i koliko volimo da seremo, tako da bi im **** sve po spisku čim se prvi kiks desi, tako da neka još ovo par mjeseci pa od ljeta može na tribine 

Pyro is not a crime !
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ja te derbi navijače i ne brojim. Ne znam, ali 2000 je smiješno da se kaže za nas. Ogromno Koševo i kad nas je 5000 možeš reći da nas je 1500. Previše smo samokritični i strah nas je reći koliko nas je. Mislim da bi klub trebao izbacivati koliko je ljudi na stadionu, neče nikad biti ispod 2500 garantujem.skoroalen je napisao/la: ↑04 feb 2021, 12:02Odbij derbi i evropske tekme u zadnjih pet sezona, na koliko tekmi je bilo više od te tri i po milje? Na prste jedne ruke se može nabrojat. Za mene je navijač onaj koji dođe i protiv Mladosti i protiv Celtica.
Imamo 2800+ članova, ako slučajno puste publiku, objavit da samo članovi mogu ući. Taman ćemo nakucat još toliko članova da svi možemo stat i da ostaneš u navedenih 10% kapaciteta, jer od potencijalne 4 milje članova, imaš barem 500 iz dijaspore ili gradova širom BiH, ljudi koji svakako ne mogu doći na svaku tekmu.
ORIGINAL 1987
Trebao je ovaj nas kapitalac davno da potpise al je zapelo oko hemijske olovke.
Ima li neko kvalitetno penkalo da posudi Hadziji
Ima li neko kvalitetno penkalo da posudi Hadziji

Nek samo kazu mogu clanovi na utakmice i svi sretni 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- NisamInSajder
- Kontakt:
Eto gdje je sve otvoren prijelazni rok. Poljska se spiminjala za Tatara. Mislim da bi Austrija ili Svicarska bila idealna za njega, kao sto je i za Rahmanovica.AKTIVNI PRELAZNI ROKOVI U EVROPI:
Slovačka - 3. februar
Azerbejdžan - 4. februar
Srbija - 5. februar
Austrija - 8. februar
Mađarska - 14. februar
Crna Gora - 14. februar
Andora - 15. februar
Hrvatska - 15. februar
Lihtenštajn - 15. februar
Rumunija - 15. februar
Švajcarska - 15. februar
Slovenija - 15. februar
Češka - 22. februar
Poljska - 24. februar
Rusija - 25. februar
Jermenija - 28. februar
Bugarska - 28. februar
Ukrajina - 2. mart.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- ElCartel11
- Kontakt:
Ima Zvezda cini mi se preko 20k članovaMortemHz je napisao/la: ↑04 feb 2021, 12:32To svi govore na balkanu za svoj klub a Torcida je jedina koja je to uradila.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 12:24U pravu je decko. Pogodio je u srz.
Nas bi trebalo biti u prosjeku 8,9 milja na tribinama. Kao članova kluba oko 10 milja.
A vidi nas gdje smo.

A sigurno su i Partizan i Dinamo prebacili 10 milja ili su blizu da to urade.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nedaj nama na stadion, mi smo pogan ljudska.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ma mi smo bas pogrijesili sto nismo dozvolili da nam tribina vodi klub, jer da nas vodi tribina umjesto ovog vijetnamca, mi bi sad u najmanju ruku gledali Vukusica, Ibisevica i Vranjesa... Igrali bi u LP, imali bi svoj stadion...
Propustamo prilike, nikako to nije uredu. Vrijeme ide, a mi stagniramo
Propustamo prilike, nikako to nije uredu. Vrijeme ide, a mi stagniramo
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jest, ali su ti klubovi u milionskim gradovima, sto znaci vece trziste. Rezultati Sarajeva nisu ni približni rezultatima tih klubova. Oko 3500 je neka realna cifra koje Sarajevo moze postici. Eh, sad da se ima pravo na glas kao u Hajduku mislim da bi bar duplo vise clanova bilo.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 12:58Ima Zvezda cini mi se preko 20k članovaMortemHz je napisao/la: ↑04 feb 2021, 12:32To svi govore na balkanu za svoj klub a Torcida je jedina koja je to uradila.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 12:24U pravu je decko. Pogodio je u srz.
A vidi nas gdje smo.![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Jes nas strah, trese se evropa.PeakyBlinders je napisao/la: ↑04 feb 2021, 12:33Ja te derbi navijače i ne brojim. Ne znam, ali 2000 je smiješno da se kaže za nas. Ogromno Koševo i kad nas je 5000 možeš reći da nas je 1500. Previše smo samokritični i strah nas je reći koliko nas je. Mislim da bi klub trebao izbacivati koliko je ljudi na stadionu, neče nikad biti ispod 2500 garantujem.skoroalen je napisao/la: ↑04 feb 2021, 12:02Odbij derbi i evropske tekme u zadnjih pet sezona, na koliko tekmi je bilo više od te tri i po milje? Na prste jedne ruke se može nabrojat. Za mene je navijač onaj koji dođe i protiv Mladosti i protiv Celtica.
Imamo 2800+ članova, ako slučajno puste publiku, objavit da samo članovi mogu ući. Taman ćemo nakucat još toliko članova da svi možemo stat i da ostaneš u navedenih 10% kapaciteta, jer od potencijalne 4 milje članova, imaš barem 500 iz dijaspore ili gradova širom BiH, ljudi koji svakako ne mogu doći na svaku tekmu.

Postoje zvanični podaci, klub objavi koliko je ulaznica prodato. Protiv Celtica spiker objavi da je prodato 24.500 ulaznica, sramota ba. Protiv Veleža po onom pljusku, Rođenih bilo koliko i nas na svim ostalim tribinama, 300 ljudi gore-dole. Pola juga napunili.
Ta zadnja rečenica potvrđuje sve. Neće nikad bit ispod 2500 a ni više od 3500. Isključujući tri-četiri derbi utakmice (Željo, Široki, Zrinjski, Borac). Protiv ostalih 7 protivnika nas nikad nema preko 3 milje, osim u posebnim okolnostima (kao rođendan grupe protiv Čelika).
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste ali za djecu a oni čine većinu članova. Beograd je 4-5 puta veći grad od Sarajeva, moraš i to uzeti u obzir i to bez više od pola Srbije + dijelova RS-a pa i dijaspore. Oni imaju nešto manje od 9K ovih članova koje mi imamo a pogledaj njihove rezultate i naše recimo.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 12:58Ima Zvezda cini mi se preko 20k članovaMortemHz je napisao/la: ↑04 feb 2021, 12:32To svi govore na balkanu za svoj klub a Torcida je jedina koja je to uradila.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 12:24U pravu je decko. Pogodio je u srz.
A vidi nas gdje smo.![]()
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Gdje su ti podaci? Baš me zanima da vidim ima li igdje ispod 2000.
Pa strah te drug da podigneš broj kad gledaš Koševo. Svi nešto smanjuju, jer te vecličina stadiona umanjuje sama od sebe. Kone prićale da ih je bilo 8000, zvanično 4000. Prevari te veličina samo tako. Jbt nama samo zapad prima 16 000
Pa strah te drug da podigneš broj kad gledaš Koševo. Svi nešto smanjuju, jer te vecličina stadiona umanjuje sama od sebe. Kone prićale da ih je bilo 8000, zvanično 4000. Prevari te veličina samo tako. Jbt nama samo zapad prima 16 000

Zadnja izmjena: PeakyBlinders, dana/u 04 feb 2021, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
ORIGINAL 1987
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ovo za članove u Zvezdi, pa kod njih djeca koja treniraju su članovi kluba sa važećim kartricama, gdje su roditelji, navijači, djeca i žene bolesnika kluba. Kod nas djeca u kampu nisu članovi, da ne idem dublje. Ovo 3000 sto nas je produzilo je tih najzagriženijih zaljubljenika u klub. Ostali mogu mačku o rep okačiti ljubav i pričati nam o njoj.
Svaka čast klubu za ove poteze oko gledanja tekmi.
Svaka čast klubu za ove poteze oko gledanja tekmi.
ORIGINAL 1987
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
400-500 gledalaca ne čini pola juga, strašno pretjerivanje.
Što se tiče članstva, ovo nam je rekord ove godine i treba samo ići naprijed. Bit će ovo 3 hiljade do početka proljetnog dijela prvenstva što je svakako daleko najviše u državi.
Što se tiče članstva, ovo nam je rekord ove godine i treba samo ići naprijed. Bit će ovo 3 hiljade do početka proljetnog dijela prvenstva što je svakako daleko najviše u državi.
Pa nismo mi mitomani kao kone. Samo oni mogu objavit da je na stadionu koji zvanično prima 13.449 navijača bilo 13.500 navijača, i to na utakmici gdje su gostujući navijači bojkotovali i njihovih 1800 ulaznica faktički propalo.
Realnost je takva da nam je posjeta očajna. I 10% Koševa je 3500 stolica, taman naš prosjek, opet ne vidim gdje sam pogriješio? Treba nam dat 20%, 7 milja, pa da zjape prazne stolice i da nam se svijet smije kako ni korona tribinu ne možemo popunit?
Realnost je takva da nam je posjeta očajna. I 10% Koševa je 3500 stolica, taman naš prosjek, opet ne vidim gdje sam pogriješio? Treba nam dat 20%, 7 milja, pa da zjape prazne stolice i da nam se svijet smije kako ni korona tribinu ne možemo popunit?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bilo je 2-3 puta po strašnom nevremenu.PeakyBlinders je napisao/la: ↑04 feb 2021, 13:16Gdje su ti podaci? Baš me zanima da vidim ima li igdje ispod 2000.
Pa strah te drug da podigneš broj kad gledaš Koševo. Svi nešto smanjuju, jer te vecličina stadiona umanjuje sama od sebe. Kone prićale da ih je bilo 8000, zvanično 4000. Prevari te veličina samo tako. Jbt nama samo zapad prima 16 000![]()

OK, četvrtina juga, al sa slika se jasno vidi da je otprilike isti broj navijača na jugu kao na sjeveru i istoku zajedno. Gostovanje udaljeno 200+ kilometara, prolom oblaka. Daj ba, bio sam na tekmi, možemo sebe zavaravat al činjenica je da je ovo sramota, i to sramota na kvadrat.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Bio i ja, naravno da je sramota, ali si naveo da na prste jedne ruke možeš nabrojati utakmuce gdje nas je bilo preko 2000. Mladost ( kad je Benjo zabio ua 2:1) zadnja tekma sa njima 4000 sigurno. Gdje nas je još bilo ovako malo? Srijeda kup možda protiv nekog drugoligaša?skoroalen je napisao/la: ↑04 feb 2021, 13:31
OK, četvrtina juga, al sa slika se jasno vidi da je otprilike isti broj navijača na jugu kao na sjeveru i istoku zajedno. Gostovanje udaljeno 200+ kilometara, prolom oblaka. Daj ba, bio sam na tekmi, možemo sebe zavaravat al činjenica je da je ovo sramota, i to sramota na kvadrat.
Nemoj zezat, jesmo uspavani i naravno da nas treba razbuditi, ali ne treba sad pretjerivat. Nekad nas je na sjeveru znalo biti 2000 protiv Orašja i Posušja.
Treba neka šok bomba da se razmrda raja, da je sramota sramota je, ali da nas ima oko 2000 vala pretjeruješ. I ovo članstva nije realno, jer je masa raje bez posla zbog situacije.
ORIGINAL 1987