Dominacija je neminovnost!!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Halo ljudi pustite se ovih dusmanskih tekstova.Godina je krenula odlicno...Dzeko se proda masallah,rodjendan na pragu,svjestski prvaci iz 98.god cuce da udju
Grbavica ako Bog da ce se napraviti...sto bi reko Paja
Zadnja izmjena: Esii TM87, dana/u 04 jan 2011, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
1921-2011
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Nemojte sad ''crnjačiti'' sa Šehom,ima ko da o tome brine.Mi znamo koliko nas je živaca koštao,a ako je realan sam će skontati ko je kome više dao Klub njemu ili on klubu.Niko nikad nije bio iznad Želje niti će ikad biti.A djela se po kraju vrednuju,pa nek' sam odluči. (Bekriću respect- kamom sreće da ih je više)
Nego, u posljednjih 7,8 godina nije bilo toliko lijepih stvari vezanih za naš klub.
Đeko konačno ABD. donosi novce, oko stadiona se nešto ''kuha'', 90-to godišnjica kluba i legende na Grbavici...ko zna koliko još pozitivnih stvari će se desiti.
U ligi smo drugi i polufinalist kupa, s jakim priprema čak i s postojećim igračkim kadrom možemo monogo.
Najvažnije je da smo stali na noge i brže nego su dušmani mislili i da sigurnim koracima napredujemo ka Višem ,Boljem ,Jačem...
Uvijek smo bili ispred drugih i bolje izboriti Evropu s pozitivnim Bilansom, nego titulu sa dugovima do guše (da nemamo za kifle i struje).
Nego ovaj umjereni put,bez prevelike pompe i preskupih pojačanja nam najviše odgovara,ali ponavljam bez dugova..Važna je stabilizacija i napredak kluba iz godine u godinu....
Sabur!
P.S.Vezano za Šehu----------Jedna lasta ne ćini proljeće!
Nego, u posljednjih 7,8 godina nije bilo toliko lijepih stvari vezanih za naš klub.
Đeko konačno ABD. donosi novce, oko stadiona se nešto ''kuha'', 90-to godišnjica kluba i legende na Grbavici...ko zna koliko još pozitivnih stvari će se desiti.
U ligi smo drugi i polufinalist kupa, s jakim priprema čak i s postojećim igračkim kadrom možemo monogo.
Najvažnije je da smo stali na noge i brže nego su dušmani mislili i da sigurnim koracima napredujemo ka Višem ,Boljem ,Jačem...
Uvijek smo bili ispred drugih i bolje izboriti Evropu s pozitivnim Bilansom, nego titulu sa dugovima do guše (da nemamo za kifle i struje).
Nego ovaj umjereni put,bez prevelike pompe i preskupih pojačanja nam najviše odgovara,ali ponavljam bez dugova..Važna je stabilizacija i napredak kluba iz godine u godinu....
Sabur!
P.S.Vezano za Šehu----------Jedna lasta ne ćini proljeće!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
vec sam napisao da ovo i nije tacno, prvi sam ja sehu napadao kad mu je oduzeta i kapitenska traka ali kad nije kriv onda nije najbolje sacekati pa vidjecemo hoce li biti potrebe sto se tice para od Dzeke najbolje bi bilo da sacekamo jer su trenutno u havi a i razocarenje je manje ako transfer nedao bog propadne, sto boccaccio rece bice jos para od njega...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Najpametnije bi bilo ove pare od Dzeke odmah dati za reprogramiranje duga (time bi kako sam skontao dug bio smanjen na oko 1 milion KM od dosadasnjih 3 miliona), a igrace vec imamo, dobro mjesto na tabeli imamo, navijace imamo, pozitivno poslovanje imamo, tako da mislim da bi to bilo najbolje..
Eh sad ako mislimo dovoditi neke provjerene dobre igrace, a ne vracati dug, onda je*aji ga..
Eh sad ako mislimo dovoditi neke provjerene dobre igrace, a ne vracati dug, onda je*aji ga..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
izgleda je sve zavrseno izmedju dzeke i MC i idu nam pare tako da necemo imati problema sa nicim i mimo toga pare od sponzora pare od bekrica pare od evrope nije mali iznost, vrijeme je da pocnemo postavljati nove temelje i nove standarde bar sto se BiH tice.U CETVRTAK PREDSTAVLJANJE!!!
VOLIM TE ZELJO
VOLIM TE ZELJO
Predstavljanje koga ili cega ?pile87 je napisao/la:izgleda je sve zavrseno izmedju dzeke i MC i idu nam pare tako da necemo imati problema sa nicim i mimo toga pare od sponzora pare od bekrica pare od evrope nije mali iznost, vrijeme je da pocnemo postavljati nove temelje i nove standarde bar sto se BiH tice.U CETVRTAK PREDSTAVLJANJE!!!
VOLIM TE ZELJO
Razumijes ti mene burazere moj 
Pa Dzeke navijacima MCLuca.Toni je napisao/la:Predstavljanje koga ili cega ?pile87 je napisao/la:izgleda je sve zavrseno izmedju dzeke i MC i idu nam pare tako da necemo imati problema sa nicim i mimo toga pare od sponzora pare od bekrica pare od evrope nije mali iznost, vrijeme je da pocnemo postavljati nove temelje i nove standarde bar sto se BiH tice.U CETVRTAK PREDSTAVLJANJE!!!
VOLIM TE ZELJO
Gdje nadje ovih 0.25,tacan procenat je 3.00 ako je od 12 do 19 bio u Zelji,cak je na pocetku cini mi se bio u nekoj skoli fudbala samo je pitanje do koje godine jer bi i oni dobili nestoStole iz Bora je napisao/la:27.000.000 GBP = 31.484.900 EUR = 61.571.870,44 KM
3,25% od te cifre = 2.001.085,79 KM
30.000.000 GBP = 34.980.000 EUR = 68.406.888 KM
3,25% od te cifre = 2.223.223,86 KM
Samo da jos izbace pravu vrijednost transfera ...
3.25% je tačan procenat a Željo dobija 1.007.540€santos je napisao/la:Gdje nadje ovih 0.25,tacan procenat je 3.00 ako je od 12 do 19 bio u Zelji,cak je na pocetku cini mi se bio u nekoj skoli fudbala samo je pitanje do koje godine jer bi i oni dobili nestoStole iz Bora je napisao/la:27.000.000 GBP = 31.484.900 EUR = 61.571.870,44 KM
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Nije tacno, nemoj da ste sitnicari za tih 0,25
nije tesko sabrati ovo u zagradama zakljucno sa 19 rodj.
– Season of 12th birthday: 5% (i.e. 0.25% of total compensation)
– Season of 13th birthday: 5% (i.e. 0.25% of total compensation)
– Season of 14th birthday: 5% (i.e. 0.25% of total compensation)
– Season of 15th birthday: 5% (i.e. 0.25% of total compensation)
– Season of 16th birthday: 10% (i.e. 0.5% of total compensation)
– Season of 17th birthday: 10% (i.e. 0.5% of total compensation)
– Season of 18th birthday: 10% (i.e. 0.5% of total compensation)
– Season of 19th birthday: 10% (i.e. 0.5% of total compensation)
-----------------------------------------------------------------
– Season of 20th birthday: 10% (i.e. 0.5% of total compensation)
– Season of 21st birthday: 10% (i.e. 0.5% of total compensation)
– Season of 22nd birthday: 10% (i.e. 0.5% of total compensation)
– Season of 23rd birthday: 10% (i.e. 0.5% of total compensation)
nije tesko sabrati ovo u zagradama zakljucno sa 19 rodj.
– Season of 12th birthday: 5% (i.e. 0.25% of total compensation)
– Season of 13th birthday: 5% (i.e. 0.25% of total compensation)
– Season of 14th birthday: 5% (i.e. 0.25% of total compensation)
– Season of 15th birthday: 5% (i.e. 0.25% of total compensation)
– Season of 16th birthday: 10% (i.e. 0.5% of total compensation)
– Season of 17th birthday: 10% (i.e. 0.5% of total compensation)
– Season of 18th birthday: 10% (i.e. 0.5% of total compensation)
– Season of 19th birthday: 10% (i.e. 0.5% of total compensation)
-----------------------------------------------------------------
– Season of 20th birthday: 10% (i.e. 0.5% of total compensation)
– Season of 21st birthday: 10% (i.e. 0.5% of total compensation)
– Season of 22nd birthday: 10% (i.e. 0.5% of total compensation)
– Season of 23rd birthday: 10% (i.e. 0.5% of total compensation)
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Ma prioritet odrzavati finansijsku situaciju u klubu stabilnom, to jeste izmirivati redovne obaveze prema igracima i ostalom osoblju, osigurati svake godine igranje na euro sceni, i nastojati za dobre pare prodati igrace za koje postoje interesi klubova koji su spremni dobro platiti, i kada se stane na noge, odnosno ostvari kontinuitet u igri i konstantna borba za najvisi tron, odnosno prvaka Bosne i Hercegovine pokusati postepeno podmirivati i dugovanja koja se vuku jos vec sada iz duboke proslosti
A Edinu, puno srece, i uspjeha u Manchesteru, i usput cestitka za povratak u PLAVI DRES, da nastavi zabijati golove i da se ako Bog da opet proda u nekog od evropskih giganata za cifru koja bi i nas zadovoljila sa tako malim za normalne uslove a za nase uslove itekako velikom procentom od 3.25 posto hehehehe
Eto sad možemo kupiti Darija Purića. 
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
padobranac1978
- Kontakt:
Pirke_TM87 je napisao/la:Ma prioritet odrzavati finansijsku situaciju u klubu stabilnom, to jeste izmirivati redovne obaveze prema igracima i ostalom osoblju, osigurati svake godine igranje na euro sceni, i nastojati za dobre pare prodati igrace za koje postoje interesi klubova koji su spremni dobro platiti, i kada se stane na noge, odnosno ostvari kontinuitet u igri i konstantna borba za najvisi tron, odnosno prvaka Bosne i Hercegovine pokusati postepeno podmirivati i dugovanja koja se vuku jos vec sada iz duboke proslostiA Edinu, puno srece, i uspjeha u Manchesteru, i usput cestitka za povratak u PLAVI DRES, da nastavi zabijati golove i da se ako Bog da opet proda u nekog od evropskih giganata za cifru koja bi i nas zadovoljila sa tako malim za normalne uslove a za nase uslove itekako velikom procentom od 3.25 posto hehehehe
Bez imalo ironije,(kloc,sljivotres,i sl.)vam donese lovu
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Zujo je jasno rekao da je nase 3.5 % od svakog transfera Đeksona, zato je bolje da vjerujemo njeme na rijecdiego_TM je napisao/la:3.25% je tačan procenat a Željo dobija 1.007.540€santos je napisao/la:Gdje nadje ovih 0.25,tacan procenat je 3.00 ako je od 12 do 19 bio u Zelji,cak je na pocetku cini mi se bio u nekoj skoli fudbala samo je pitanje do koje godine jer bi i oni dobili nestoStole iz Bora je napisao/la:27.000.000 GBP = 31.484.900 EUR = 61.571.870,44 KM
Razumijes ti mene burazere moj 

Došlo doba da se procenat uzme.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Ne samo njega nego kompletnu liguellaxaz je napisao/la:Eto sad možemo kupiti Darija Purića.
Ne bi bilo loše njega dovesti, jeste da imamo kvalitetnih igrača na njegovoj poziciji, ali došao bi uz malo bolje uslove. Ma Amar će to posložiti, ne brinem se ja
3.25% je tačan procenat a Željo dobija 1.007.540€

Vise se vjeruje Zuji nego Statutu FIFA-eZujo je jasno rekao da je nase 3.5 % od svakog transfera Đeksona, zato je bolje da vjerujemo njeme na rijece sad znam da je od 40 mil € nase -1 mil i 400 000 € sad kolko ce biti transfer to ce da zavisi, ali se nadam da ce biti sto veci
Zakon velikih brojeva ! 
Ja bih najivše volio da veći dio ovih para ode onom dijelu kluba koji ih je i zaradio - u omladinski pogon!padobranac1978 je napisao/la:Pirke_TM87 je napisao/la:Ma prioritet odrzavati finansijsku situaciju u klubu stabilnom, to jeste izmirivati redovne obaveze prema igracima i ostalom osoblju, osigurati svake godine igranje na euro sceni, i nastojati za dobre pare prodati igrace za koje postoje interesi klubova koji su spremni dobro platiti, i kada se stane na noge, odnosno ostvari kontinuitet u igri i konstantna borba za najvisi tron, odnosno prvaka Bosne i Hercegovine pokusati postepeno podmirivati i dugovanja koja se vuku jos vec sada iz duboke proslostiA Edinu, puno srece, i uspjeha u Manchesteru, i usput cestitka za povratak u PLAVI DRES, da nastavi zabijati golove i da se ako Bog da opet proda u nekog od evropskih giganata za cifru koja bi i nas zadovoljila sa tako malim za normalne uslove a za nase uslove itekako velikom procentom od 3.25 posto hehehehe
Bez imalo ironije,(kloc,sljivotres,i sl.)vam donese lovuneka mu je sa srecom i bez prozivanja molim
Od prodaje igrača namirimo skoro pola budžeta, a koliko znam ništa od kluba ne dobija nego se finansira od članarina. Bilo bi dobro da sva ova djeca dobiju bolje uslove treniranja, odu na turnire van BiH i steknu dodatno iskustvo i da se plate stručnjaci koji će uraditi dijagnostiku (zdravstvenu) tih dječaka i svakog usmjeriti ka usavršavanju - pa da Džeko bude pravilo a ne izuzetak.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cwirek, Google [Bot], NazorUso, obagol, perodeformero i 51 gost.