Ni ja neću bespogovorno podržavati i navijati za sportaša, klub i slično ali ako u boldiranom dijelu misliš na njegov odnos s Federerom i to smatraš veleizdajom, onda posjeti psihologa, imat ćete o čemu pričati. Ako je nešto drugo u pitanju onda bih baš volio čuti o čemu se radi.Felixians4 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 01:29No iz moje prizme, što je previše je previše. Skompanje u rangu obiteljskog ili frendovskog s kultinim rivalom mi je neprihvatljivo i vidim da i političke poteze u talu donose, to ne mogu probaviti i to je to. eto, naravno da očekujem poruge od vas ta ovo,al **** mi se. Nisam taj da ću bespogovorno podržavati i navijat za sportaša,klub ili bilo kog
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Zadnja izmjena: Galion, dana/u 04 feb 2021, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Teniski PDF nikad ne razočara sa likovima 
- Nail for Real
- Kontakt:
Na trenutak pomislih ima nesto veze sa Spanijom, ali onda se sjetih da je Rafa patriota i cijepao je koljena za Spaniju...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Izvinite sto prekidam ovu nevjerovatnu diskusiju, samo da pitam, kad je zdrijeb AO?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Danas oko 14/15 sati po njihovom vremenu je žrijeb čini mi se, to je kod nas nekad ujutro oko 5. Odgodili su jer se čeka na testove ovih što su se morali testirati radi zaraženog radnika.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Znaci ujutro bi trebalo biti poznato?
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Da, ako opet šta ne promijene.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- Felixians4
- Kontakt:
pa ja i iman psihičke probleme. Kakogod, vaši savjeti nisu dobronamjerni i prilično sam siguran, krši pravila,al neću ništa prijavljivati,nek vam je na sramotu. Da,razčog je lizanje i udruživanje s rogerom,govancem posebne vrste zajedno s Mirkom. Možda griješim,al to su moji rezoni. Rado ću vas čekati i matirati sad,huškači i trollovi.
Dzumhur u singlu, i Brkic u dublu.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Jesi ti dobar?Felixians4 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 21:19pa ja i iman psihičke probleme. Kakogod, vaši savjeti nisu dobronamjerni i prilično sam siguran, krši pravila,al neću ništa prijavljivati,nek vam je na sramotu. Da,razčog je lizanje i udruživanje s rogerom,govancem posebne vrste zajedno s Mirkom. Možda griješim,al to su moji rezoni. Rado ću vas čekati i matirati sad,huškači i trollovi.
"We need to suffer. And we need to fight."
- Felixians4
- Kontakt:
pa evo jel čitaš ili vam je najbitnije online naći najmanji razlog za sprdanje i vrijeđanje nekog i nečeg? prva rečenica ti je odgovor. Što ne pobija sve ostalo što pišem.Captain4 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 21:22Jesi ti dobar?Felixians4 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 21:19pa ja i iman psihičke probleme. Kakogod, vaši savjeti nisu dobronamjerni i prilično sam siguran, krši pravila,al neću ništa prijavljivati,nek vam je na sramotu. Da,razčog je lizanje i udruživanje s rogerom,govancem posebne vrste zajedno s Mirkom. Možda griješim,al to su moji rezoni. Rado ću vas čekati i matirati sad,huškači i trollovi.
izgleda ipak da rafa nece igrati na ATP kupu. to bi povlacenje povuklo i to da je nole i matematicki i svakako siguran da 8. marta postaje teniser koji je najduze vremena bio najbolji na svijetu u cjelokupnoj istoriji ATPa!
Pitam te fino jer si rekao da imaš psihičke probleme. Čisto da znam s kim diskutujem. Ako imaš neku dijagnozu da napustim raspravu.Felixians4 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 21:25pa evo jel čitaš ili vam je najbitnije online naći najmanji razlog za sprdanje i vrijeđanje nekog i nečeg? prva rečenica ti je odgovor. Što ne pobija sve ostalo što pišem.Captain4 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 21:22Jesi ti dobar?Felixians4 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 21:19pa ja i iman psihičke probleme. Kakogod, vaši savjeti nisu dobronamjerni i prilično sam siguran, krši pravila,al neću ništa prijavljivati,nek vam je na sramotu. Da,razčog je lizanje i udruživanje s rogerom,govancem posebne vrste zajedno s Mirkom. Možda griješim,al to su moji rezoni. Rado ću vas čekati i matirati sad,huškači i trollovi.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ne vidim sta je problem? Meni je smijesno kako se danas u sportu radi neke lazne politicke korektnosti veliki rivali za koje znamo sigurno da ne vole jedni drugi glume kao da su neki prijatelji, sve za neki pozitivni imidz i lovu. Da se razumijemo nisam fan ni Kyrgiosa i slicnih nazor negativaca koji seru po svemu i svacemu pri tome nemajuci nikakvo pokrice u rezultatima.Galion je napisao/la: ↑04 feb 2021, 12:03Ni ja neću bespogovorno podržavati i navijati za sportaša, klub i slično ali ako u boldiranom dijelu misliš na njegov odnos s Federerom i to smatraš veleizdajom, onda posjeti psihologa, imat ćete o čemu pričati. Ako je nešto drugo u pitanju onda bih baš volio čuti o čemu se radi.Felixians4 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 01:29No iz moje prizme, što je previše je previše. Skompanje u rangu obiteljskog ili frendovskog s kultinim rivalom mi je neprihvatljivo i vidim da i političke poteze u talu donose, to ne mogu probaviti i to je to. eto, naravno da očekujem poruge od vas ta ovo,al **** mi se. Nisam taj da ću bespogovorno podržavati i navijat za sportaša,klub ili bilo kog
I meni je to satro drugarstvo izmedju Federera i Nadala i bilo kojih drugih velikih rivalstava neprivhvatljivo, sad veleizdaja je jaka rijec ali nazovi to kako hoces meni se ne svidja. To je isto u NBA medju zvijezdama, onaj kmecavac Lebron nikoga ne voli od rivala cak naprotiv ali to se glumi u 16 i to se vidi iz aviona, a i ostale zvijezde pa lafo nesto glumataju to se grle, smijesno i odbojno to sve izgleda. Ne kazem sad da se trebaju pobiti kad se vide ali to nije rivalstvo. Oni to zakamuflliraju u nekakvo postovanje, ali to je standardna sablonsska izjava "respect" folovi golovi. Glumata se neki respect za pozitivan imidz i lovu.
Sve si upravu, pogotovo za svicarskog gmaza, svidja mi se kako razmiljas, slicno i ja mislim.Felixians4 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 21:19pa ja i iman psihičke probleme. Kakogod, vaši savjeti nisu dobronamjerni i prilično sam siguran, krši pravila,al neću ništa prijavljivati,nek vam je na sramotu. Da,razčog je lizanje i udruživanje s rogerom,govancem posebne vrste zajedno s Mirkom. Možda griješim,al to su moji rezoni. Rado ću vas čekati i matirati sad,huškači i trollovi.
- Felixians4
- Kontakt:
ne razmišljam ja ko ti. njih dvojica su bili hladni,a opet s poštovanjem jedan spram drugome,al zadnjih par godina samo da naprave obiteljske orgije međusobno nedostaje. Drugo je to s nba zvijezdama,oni su mnogi od njih prijatelji iz maloljetnih dana, a mnogi se povežu preko reprezentacije ili u ljeti kad zajedno treniraju itd... ovo je ipak striktno individualni sport i ja bih i podržavao da su ostali u tim OK odnosima,svatko na svoju stranu. Nije da su bili ko Medvedev i Tsitsipas pa ni Roger i Novak, a ja sam recimo mislio da su Nole i Rafa u najboljim odnosima između njih. No eto, za MENE je to veleizdaja i gotovo. Ne mrzim ga, al više nisam njegov fan,nebitno za vas.
Nadam se da će ti biti full ready za AO,zaslužio je on i svijet.
Nadam se da će ti biti full ready za AO,zaslužio je on i svijet.
Mysterious🥷