FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 04 feb 2021, 21:55

Historicar je napisao/la:
04 feb 2021, 21:50
fks74 je napisao/la:
04 feb 2021, 21:34
Čisto sumnjam, da će se više dovoditi igrači. Na svim pozicijama imamo po 2 igrača, na nekim i više.
Škripi opasno na štoperu i lijevom beku.Rezerve Miličeviću i Dupovcu su potpuno neiskusni Bešić, katastrofalan neki dan protiv Domžala i zadnji vezni Adukor, koji uopšte nije na pripremama i koji je blago receno bio užasan pred kraj jesenjeg dijela.Što se tice lijevog beka, strah me i pomisliti šta ce biti ako se Pidro povrijedi ili bude kartoniran pred recimo Zrinjski, Široki, Borac ili onaj treci derbi sa konama.
Hodžić može oba beka igrati, Oremuš može zadnjeg veznog.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 04 feb 2021, 21:56

Pantelija je napisao/la:
04 feb 2021, 21:48
Aduka87 je napisao/la:
04 feb 2021, 21:45
Haj stavite se u kozu navijaca Čelzija, ljudi pukli 50 milki na Wernera a ovaj u 20 tekmi zabije 4 gola. Nedo Bog da je Beqiraj dosao i da se desila scena kao u Wisli mislim da bi se samo famllija od Emira spominjala...
Daj ba kkava je to prica
Fatos bi se sprdso s ovom ligom. Doslovno.
I mnogo veca cak 90% veca sansa je da fulis sa 10 "Boris a" nego sa 1 od 2 fatosa, jer da nije tako ne bi najbolje ekipe dovodile fatose nego borise 🤣
Ma ja poljska ekstraklasa ti je svemirski brod za nas pa eto kao Fatos ne moze doci do izrazaja
Prvisam bio za njegovo dovodjenje i mastao danima o tome
Na kraju covjek ispade teski flop
I Legija i Lech se posteno napatili da izbace nase klubove
To je liga u kojoj je Jukic bio standardan koristan vise nego kod nas u nasoj ligi
A isto tako liga u kojoj jedan Mehremic moze igrati
Ligu im izvlaci infrastruktura i uredjen sistem a sama kvaliteta lige goli qrac

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 feb 2021, 21:56

zagor1987 je napisao/la:
04 feb 2021, 21:54
AlfredNobel je napisao/la:
04 feb 2021, 21:49
Preporučujem malo guglanja za svakog ko ne zna koja funkcija u klubu kako ordinira, koje ovlasti ima i koja ograničenja. Pošto ste malo više poglupi, tople preporuke za Google,da ne bi gledali dalja raznorazna blamiranja. Tako ste isto trubili čitavu polusezonu kako je Hadžić kriv za nedovođenje napadača ljetos, a onda Marinović u intervju prije par mjeseci reče da su odlučili da mogu ići dalje s trenutnom dvojicom.

Bukvalno mislim da ljudi misle da to ovako ide.. Ustane Hadžija ujutro, skokne do Ibisa, otvori laptop i kaže "eee hajde da nabrzaka proberemo šta ima.."
Otvori TM i handri ga jedno pola sata. Onda nađe nekoga, nazove i kaže "Đesi Matavže, od mene ti je 30 milja eura, hoćeš nećeš. Ako pristaješ, sutra lječnički pregledi u 12. Ako nećeš, ko te ebe zdrao."
Daj malo realnosti ako nemas budzet ne dovodis nikog i cao a ne dovedes igraca koji nije gola dao u seniorima,koji svaka dva dana ima povredu itd igras evropu i kao dovoljno mu Handzic i Ahmo koji ima 36 daj ba. Ako uzmemo titulu da vidimo onda kako on racuna i koliko ce mu igraca trebat za min 6 tekmi i mozda grupe konferencije pa crkli smo bili u evropi a nisu se dva meca igrala al eto bolje Hadzija zna.
Pa sta trebamo, na 1 spicu ostati ? +
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 04 feb 2021, 21:57

zagor1987 je napisao/la:
04 feb 2021, 21:54
Preporučujem malo guglanja za svakog ko ne zna koja funkcija u klubu kako ordinira, koje ovlasti ima i koja ograničenja. Pošto ste malo više poglupi, tople preporuke za Google,da ne bi gledali dalja raznorazna blamiranja. Tako ste isto trubili čitavu polusezonu kako je Hadžić kriv za nedovođenje napadača ljetos, a onda Marinović u intervju prije par mjeseci reče da su odlučili da mogu ići dalje s trenutnom dvojicom.

Bukvalno mislim da ljudi misle da to ovako ide.. Ustane Hadžija ujutro, skokne do Ibisa, otvori laptop i kaže "eee hajde da nabrzaka proberemo šta ima.."
Otvori TM i handri ga jedno pola sata. Onda nađe nekoga, nazove i kaže "Đesi Matavže, od mene ti je 30 milja eura, hoćeš nećeš. Ako pristaješ, sutra lječnički pregledi u 12. Ako nećeš, ko te ebe zdrao."
Daj malo realnosti ako nemas budzet ne dovodis nikog i cao a ne dovedes igraca koji nije gola dao u seniorima,koji svaka dva dana ima povredu itd igras evropu i kao dovoljno mu Handzic i Ahmo koji ima 36 daj ba. Ako uzmemo titulu da vidimo onda kako on racuna i koliko ce mu igraca trebat za min 6 tekmi i mozda grupe konferencije pa crkli smo bili u evropi a nisu se dva meca igrala al eto bolje Hadzija zna.
:bow:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 04 feb 2021, 22:01

Normalno da ne sksutiramo jer nemamo mrežu skauting a uopšte, već se radi na fazonu sa menadžerima, daj šta imaš u izlogu i to... Ako prodju uvijeti super ako ne onda **** ga. Mi trenutno nismo u stanju predplatiti igraca i faktički te u startu odbije i to je to. Nemaš podlogu za napredak bit dovodjenje dobrih igraca. Što kaže brat iznad u 3 godine šta si Sve osvojio koliko smo para zaradili nismo doveli poštenog igraca.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 04 feb 2021, 22:04

Rule_hz je napisao/la:
04 feb 2021, 22:01
Normalno da ne sksutiramo jer nemamo mrežu skauting a uopšte, već se radi na fazonu sa menadžerima, daj šta imaš u izlogu i to... Ako prodju uvijeti super ako ne onda **** ga. Mi trenutno nismo u stanju predplatiti igraca i faktički te u startu odbije i to je to. Nemaš podlogu za napredak bit dovodjenje dobrih igraca. Što kaže brat iznad u 3 godine šta si Sve osvojio koliko smo para zaradili nismo doveli poštenog igraca.

Pa do malo prije si branio i opravdavao :rol:
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 feb 2021, 22:05

Mislim da niko sretniji od SD i trenera da smo doveli napadača/e, koji su ovde forumasi prozivali.Siguran sam da bi objeručke prihvatili.
Pitanje je samo koliko para toliko muzike.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 04 feb 2021, 22:05

Niko ne kaže da Emir nije radio dobro prije, uredu doveo je Tinu, Kapica, produzio po jednom ugovore Rahmanovicu i Tataru. Medjutim, umjesto da idemo naprijed u tom segmentu kao sto idemo i u drugim mi stojimo u mjestu. Mi smo kao klub prerasli Emira, i treba nam neko sa vise kontakata sa agencijama i menadzerima nego sto je to Emir. Za sve dobre poslove mu hvala, medjutim i npr Bojan Puzigaca je nekad bio dobar bek i valjao nam je, ali trenutno nije za nas(kao igrac, logicno), a kada bi Emir htio vratiti ga iz penzija i da potpise za FKS, niko sigurno ne bi rekao: ,,Ali, Puzigaca je PRIJE igrao dobro i dao je gol Borussiji i Atromitosu".
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 04 feb 2021, 22:07

Tako ste isto trubili čitavu polusezonu kako je Hadžić kriv za nedovođenje napadača ljetos, a onda Marinović u intervju prije par mjeseci reče da su odlučili da mogu ići dalje s trenutnom dvojicom.
Jah eto izaci ce vinko pred novinare i reci hadzija je kriv jest majke mi, prodje rok ne dovedosmo napadaca.
Pa nece prebacivati lopticu jedan na drugog, nisu djeca, svakako odluke donose zajedno i zajedno rade.
I tebi da propadne svaka opcija ne bi rekao donji smo, nego bi se na neki nacin odbranio. Vinkove izjave su svakako alibi i vrlo povrsne, dosadne.
I budali je ocito da nismo smjeli uci u sezonu sa handzicem i vec tada izuzetno losim ahmetovicem.
NEMA NAZAD

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 feb 2021, 22:07

Vanja8 je napisao/la:
04 feb 2021, 21:41
Gdje li je @fera da sutra partiju saha dogovorimo... :hmmmmm:
Hajd naleti u centar za zdravo starenje da te upoznam sa komsinicama :urnebes:
You are someone else I am still right here

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 04 feb 2021, 22:09

Zoran28 je napisao/la:
04 feb 2021, 22:04
Rule_hz je napisao/la:
04 feb 2021, 22:01

Pa do malo prije si branio i opravdavao :rol:

Pa ne govorim ništa lose niti kritikuje našeg igraca niti psujem. Sud ću dati kad ga vidim na terenu kakav je kroz par kola. Nema ovo pisanje nikakve veze sa Borisom već u globalu. Rad Sportiskog direktora.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 feb 2021, 22:10

Hadzija, obrij se, okupaj se i pogledaj film.
Sramota je da radis ovaj posao, a ne mozes u FK Sarajevo da dovedes igraca koji je u ligama petice dso 100+ golova.

slika

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 feb 2021, 22:12

fera je napisao/la:
04 feb 2021, 22:07
Vanja8 je napisao/la:
04 feb 2021, 21:41
Gdje li je @fera da sutra partiju saha dogovorimo... :hmmmmm:
Hajd naleti u centar za zdravo starenje da te upoznam sa komsinicama :urnebes:
To majstore,da vidimo ima li tamo kakav kapitalac ...
Kad nemere Emir, moremo nas dvojica... :wtf:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 feb 2021, 22:18

Otvori TM i handri ga jedno pola sata. Onda nađe, nazove i kaže "Đesi Matavže, od mene ti je 30 milja eura, hoćeš nećeš. Ako pristaješ, sutra liječnički pregledi u 12. Ako nećeš, ko te ebe zdrao."
Joj sto ne volim kad neko nesto umotava izokole nesto, kazes fino vi ste glupi i to je to :D

:tralala:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 feb 2021, 22:24

Znaci, nas daljnji razvoj koci Emir Hadzic...
Ok, zato mi sa foruma moramo otvoriti oci i Upravi i Namu...
Cudi me da oni ne vide da smo prerasli SD...
Haj' valjda mi uspijemo u tome...
Da kakav mail possljemo i upozorimo ih u kakav nas sunovrat Emir vodi ili kakav mirni mimohod ispred McDonaldsa...?

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 feb 2021, 22:27

Otvori TM i handri ga jedno pola sata. Onda nađe, nazove i kaže "Đesi Matavže, od mene ti je 30 milja eura, hoćeš nećeš. Ako pristaješ, sutra liječnički pregledi u 12. Ako nećeš, ko te ebe zdrao."
jako arogantno nastupas vecinom. Potcjenjivacki prema stavovima drugih forumasa. Ne tako davno na isti nacin si ulazio u rasprave sa mnom i jos par forumasa na temu uprave i HM kojeg si branio. Kasnije se ispostavilo da nisi bio u pravu. Pazi da se dva puta ne ponovi jer vidi, mogao bi npr i ti da koristis google. Zasto je onda EMir Hadzic ganjao Irfana ako je odluceno da ne dovode napadaca. Da ne bude rekla kazala imas intervju Irfana gdje je potvrdio da je u pregovorima (bio). Dakle, nije da se nije trazilo. Linijom tvog sarkazma evo i drugog.

Jedno jutro, ljetno 2020, Emir Hadzic ustao i vidi nema napadaca. Ima jednog ozlijedjenog, 36 godina, ima drugog, pola, i kaze eh odoh naci napadaca. I tako emir ustajao svako jutro, i jedno jutro se probudi, 1. februar. Snijeg. Nema napadaaca. Sto ce reci, da je spavao zimski san.
I onda u ponudi igraca, vjerovatno nikad vecoj, izvuce igraca koji je pod BR1 stranac, pod br 2 ima sa 25 godina 50 utakmica sabrano sa u21 PSV i U21 SLOVAN. Slovom i brojem 50, ima iza sebe zdravstveni karton kao penzioner sa nahoreva, da bude TAJ napadac.
Sto je najtuznije, sve i da ne mozemo bolje od toga, a mozemo, onda je ovakav trebao da dodje 1. januara a ne 4. februara.

Ne moras ustati i reci gdje si Matavže evo 30 000" ali def mozes reci gdje si Hamza, Nedime, te jos jako puno igraca koji ne traze 30 000 eura vec igrajju za novac koji je dao igracima koji su na posudbama tipa milanovic, cruz i sl. (zbirno). Ne moras koristiti TM, vec umjesto lokalnih menagercica, povezes se sa agencijama koje zastupaju neki kvalitet. A ne koriste igrace da se sele svako 6 mjeseci zarad provvizije od novog kluba. Vidis, nije to bas neko spansko selo.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 feb 2021, 22:28

Mozemo li mi kako da izaberemo predstavnika sa ovog foruma, pa da njega uvalimo da bude sd i da nam ispunjava zelje?

Imate li nekih prijedloga, koga bi da zamjene Emira H ?

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 04 feb 2021, 22:31

Zip je napisao/la:
04 feb 2021, 22:28
Mozemo li mi kako da izaberemo predstavnika sa ovog foruma, pa da njega uvalimo da bude sd i da nam ispunjava zelje?

Sebe al necu da volontiram
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 feb 2021, 22:32

Mogu ja imam neke veze po gvineji bisau
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 feb 2021, 22:32

Zip je napisao/la:
04 feb 2021, 22:28

@fera

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, bhfanatic14, Jadnimi, napoleon72, Paromlinac i 61 gost.