Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Kad se pisalo kako su male sanse da dobije neke minute u ozbiljnijim utakmicama, odmah se poteze prica o nekom pesimizmu, umanjivanju njegovih kvaliteta i sl. Ja evo necu reci da nema kvalitet da igra, ali je problem sto su prejaki na vanjskim pozicijama i konkurencija su mu odlicni, dokazani i iskusni igraci. Prosta racunica da tu nema mjesta za njega.
-
BIHpatriota
- Kontakt:
U ovakvim utakmicama nema kvalitet za ozbiljne minute.
Ma sl. sezona je njegova
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma nek se više yebe i on i njegova karijera. Nevjerovatno da od 16. Godine nije uradio dobar potez kako treba. Evo i sad, umjesto da ideš u EL u neki klub gdje ćeš igrati, on ode u ovu ekipu gdje su prepuni na vanjskim pozicijama.Federer17 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 21:54Kad se pisalo kako su male sanse da dobije neke minute u ozbiljnijim utakmicama, odmah se poteze prica o nekom pesimizmu, umanjivanju njegovih kvaliteta i sl. Ja evo necu reci da nema kvalitet da igra, ali je problem sto su prejaki na vanjskim pozicijama i konkurencija su mu odlicni, dokazani i iskusni igraci. Prosta racunica da tu nema mjesta za njega.
Ja lično skoro nikad nisam gledao EL i mislio sam da će brze izboriti mjesto u timu, ali ovo je vec frustrirajuće postalo, i neću više ni da gledam dok ne počne igrati po 20+ minuta.
I dalje vjerujem u njegov kvalitet, on meni nije nikad bio upitan, ali počinjem da sumnjam u ljude oko njega koji ga savjetuju.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Budel imao karijeru Preldzica neka se nogom nabije
-
bordobijeli
- Kontakt:
Tačno bezveze potez sto je u Efes otišao, trebao je u neku ekipu gdje bi bio glavni cibona, Mega i da se vrati u zivot a dobri klubovi za razvoj igraca.
Analizirajuci ponasanje, misljenje o sebi iz datih izjava tesko mi je povjerovati da je transfer u Efes neciji savjet a ne izricita zelja Muse koji misli da moze biti glavni igrac neke od najboljih Euroligaskih ekipa. Cisto sumnjam da ga je neko nasavjetovao, lik za sebe misli da treba igrati u Euroligi za neku od najboljih ekipa i menadzer koji je tata mata mu je samo ispunio zelju jer on to jednostavno moze.
Ne znam kako neko uopste moze pomisliti da scenu u kojoj Musa nakon NBA prihvata da ide u Megu, Partizan ili neku osrednju ekipu iz Spanije ili Italije jel vam se to uklapa u njegovu pricu?
Ne znam kako neko uopste moze pomisliti da scenu u kojoj Musa nakon NBA prihvata da ide u Megu, Partizan ili neku osrednju ekipu iz Spanije ili Italije jel vam se to uklapa u njegovu pricu?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma on je trebao birati tim gdje ce imati 30 min da se vrati u igru. Bogdanović je iz Reala se vratio u cibonu pa u 2 godine buknuo i ode u NBA. Mega bi mu bila bolji izbor 10 x nego Efes.japa je napisao/la: ↑04 feb 2021, 22:22Analizirajuci ponasanje, misljenje o sebi iz datih izjava tesko mi je povjerovati da je transfer u Efes neciji savjet a ne izricita zelja Muse koji misli da moze biti glavni igrac neke od najboljih Euroligaskih ekipa. Cisto sumnjam da ga je neko nasavjetovao, lik za sebe misli da treba igrati u Euroligi za neku od najboljih ekipa i menadzer koji je tata mata mu je samo ispunio zelju jer on to jednostavno moze.
Ne znam kako neko uopste moze pomisliti da scenu u kojoj Musa nakon NBA prihvata da ide u Megu, Partizan ili neku osrednju ekipu iz Spanije ili Italije jel vam se to uklapa u njegovu pricu?![]()
hem sjedi hem mu obukli ovu srpsku trenerku, pa bolje da je durantu mahao nego ovom vasanu ccc
sva sustina je u ovom sto cro komentator rece...sigurno da nije ovo sto je ocekivao, da euroligu gleda sa klupe.
pustite se supljaka i prica kako je njegova naredna sezona, to cekamo 3 godine vec.
dobra, iskusna ekipa, sjedi dzanko, uci i popravljaj igru protiv sporova.
sva sustina je u ovom sto cro komentator rece...sigurno da nije ovo sto je ocekivao, da euroligu gleda sa klupe.
pustite se supljaka i prica kako je njegova naredna sezona, to cekamo 3 godine vec.
dobra, iskusna ekipa, sjedi dzanko, uci i popravljaj igru protiv sporova.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
imal i jedan turcin da igra u Efesu osim Muse ?
kakva je krampa ovaj simon....
Pa jel ovo samo on nije ušao
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- prisonbreak
- Kontakt:
Vise prilike dobijao u NBA 
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Eno Musa ustao da protegne ledja
- prisonbreak
- Kontakt:
Ipak Tote- Che zanimljivije
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
dobro je, nije povrijedjen, evo ustao je na minuti odmora.
Ma Mega je bila idealan izbor za ovu sezonu, zavrsit ce u top 4 u Aba ligi. Znaci imao bi tih "jacih" takmicarskih utakmica, a uz Petruseva bi bio glavni igrac i nabijao statistiku i samopouzdanje. Ovako mora KD-evski kvalitetno odraditi u turskoj ligi da bi dobio po koju minutu u EL, ako i to.bordobijeli je napisao/la: ↑04 feb 2021, 22:29Ma on je trebao birati tim gdje ce imati 30 min da se vrati u igru. Bogdanović je iz Reala se vratio u cibonu pa u 2 godine buknuo i ode u NBA. Mega bi mu bila bolji izbor 10 x nego Efes.japa je napisao/la: ↑04 feb 2021, 22:22Analizirajuci ponasanje, misljenje o sebi iz datih izjava tesko mi je povjerovati da je transfer u Efes neciji savjet a ne izricita zelja Muse koji misli da moze biti glavni igrac neke od najboljih Euroligaskih ekipa. Cisto sumnjam da ga je neko nasavjetovao, lik za sebe misli da treba igrati u Euroligi za neku od najboljih ekipa i menadzer koji je tata mata mu je samo ispunio zelju jer on to jednostavno moze.
Ne znam kako neko uopste moze pomisliti da scenu u kojoj Musa nakon NBA prihvata da ide u Megu, Partizan ili neku osrednju ekipu iz Spanije ili Italije jel vam se to uklapa u njegovu pricu?![]()
dobro je, dobise. sad moze koju nba anegdotu razmijeniti sa miroticem.