Ma nema veze, vazno je da ih mi nafatamo...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad bi samo Emir imao veze u Africi, a ne bi uopste toliko tesko to bilo. Neko je vec spomenuo, Dragan Jovic zna sigurno menadzere koji imaju zanimljivih gara ala Adukor..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mene licno vise brine ako Tatar ode ili Milicevic a zamjene za njih budu level ovog Borisa , ovako s njima opet imaš najkvalitetniju ekipu pa i da bez špica igras
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Boljih napadaca ima u nasoj ligi od ovog kloca.Kazu pljujete a nije zaigro?Dosad je bio kloc i kloceve ne treba dovoditi u FK Sarajevo ma kako se on pokazao.Nek daju fino lovu koju su zaradili za kvalitetnog napadaca,a gdje je tu i stoper i eventualno jedan CM zbog rotacije jer Tino ide na AM.Tanko je ovo ljudi al et mi svi zadovoljni prvi smo i eto al ako nedaj boze kola krenu nizbrdo ehh.....
Samo jedno pitanje. Gdje je emir pratio i skautirao ovog momka. Na kojim utakmicama. Kad i kako? Hvala
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Vjerujem da ce Tatar otici, Kodrin brat ga zastupa, njemu se ide, to je gotova stvar, nadati se da uzmemo nesto za njega
Sa Milijem bi bilo bas dobro da produzimo to je mozda i vaznije nego bilo sta drugo, krucijalno je ne razjhebat odbranu na polusezoni....imam neki dobar osjecaj da ce to biti ok....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Denchi je napisao/la: ↑04 feb 2021, 23:04Vjerujem da ce Tatar otici, Kodrin brat ga zastupa, njemu se ide, to je gotova stvar, nadati se da uzmemo nesto za njega
Sa Milijem bi bilo bas dobro da produzimo to je mozda i vaznije nego bilo sta drugo, krucijalno je ne razjhebat odbranu na polusezoni....imam neki dobar osjecaj da ce to biti ok....
Ja vjerujem da Rahmana nećemo osjetiti pogotovo uz zdravog Tinu
Al isto tako vjerujem da ako Tatar ode i nedo Bog obojica da ćemo se dovesti u situaciju da nam 20 bodovi viska ne bi titulu garantovalo
A ako je sudit po špicu, budjet za pojačanja je tanak, tako da u slučaju odlazaka Tatara bi ti zamjenio Krste ili Jukić a Milicevica Adukor, pa ti skontaj koliko bi grohnuli
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Sta si zaradio,svi kontaju na ona 3 miliona,znas li koliko kosta Akademija, prvi tim,porezi...tenpenny je napisao/la: ↑04 feb 2021, 23:00Boljih napadaca ima u nasoj ligi od ovog kloca.Kazu pljujete a nije zaigro?Dosad je bio kloc i kloceve ne treba dovoditi u FK Sarajevo ma kako se on pokazao.Nek daju fino lovu koju su zaradili za kvalitetnog napadaca,a gdje je tu i stoper i eventualno jedan CM zbog rotacije jer Tino ide na AM.Tanko je ovo ljudi al et mi svi zadovoljni prvi smo i eto al ako nedaj boze kola krenu nizbrdo ehh.....
Mislite da ce Nam svake godine trehnuti milione, a mi dovoditi kapitalce...
Procitajte onaj njegov intervju opet, malo vise paznje na rijec "samoodrzivost" obratite...
Napadač nam je trebao, napadač je došao.
Možda će biti najbolji, a možda najgori.
Ja ću mu suditi nakon barem desetak utakmica u našem dresu.
Sretno mu i dobrodošao, titula se naosvajao i "navijačima" se u usta posrao!
Možda će biti najbolji, a možda najgori.
Ja ću mu suditi nakon barem desetak utakmica u našem dresu.
Sretno mu i dobrodošao, titula se naosvajao i "navijačima" se u usta posrao!
Uze nam zeljo omladinca pa velez pa sad borac...raspada se akademija
Irfan Hadzic trazio 12.500km platu mjesecnu ugovor na 1god uz mogucnost klauzle da moze vec na ljeto preci u neki drugi klub.
Sa Maglicom se nesto malo pricalo al lik rekao da ne voli bordo boju.
Vukusic trazio 10.000km platu, ugovor na 1.5god i stavku u ugovoru ako budemo prvaci da dobije bonus 100.000km.
Matavz je imao bas lude zelje, plata 25.000km, novi Seat od Rumenog, potpisao bi on na 2god al bonus trazio ako titulu osvojimo 150.000km.
Sa Borisom smo se najlakse dogovorili
Sa Maglicom se nesto malo pricalo al lik rekao da ne voli bordo boju.
Vukusic trazio 10.000km platu, ugovor na 1.5god i stavku u ugovoru ako budemo prvaci da dobije bonus 100.000km.
Matavz je imao bas lude zelje, plata 25.000km, novi Seat od Rumenog, potpisao bi on na 2god al bonus trazio ako titulu osvojimo 150.000km.
Sa Borisom smo se najlakse dogovorili
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarkazam?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma naso ga u imeniku
Imamo ugovor sa internacionalnom agencijom koja nam nalazi i predlaze igrace, isla sabrina i valentin na potpis ugovora
Mozda se sjecas?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
e hvala im
ako ce nama dovoditi 25ogodisnjake sa 50 tekmi u nogama, neka nam ne pomazu vise

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
pozz momci...upratio sam da se priča o ovom momku...
Dobar igrač, brz prvi korak ima smisla s loptom, podsječa na Duljevića. Pratio sam ga dok je igrao u Olimpiji, ako je "sredio glavu" moglo bi bit ovo extra pojačanje.
Zadnja izmjena: amkeivke, dana/u 04 feb 2021, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ja jedino sto gajim nadu u ovog momka je njegova mladost. Tj.nismo doveli nekog starkelju koji ima losu statistiku, vec momka koji se iz razno raznih problema nije snasao u vrlo dobrim klubovima.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Boro Eric, U-18. Odbio profesionalni ugovor s nama i otisao u Banja Luku.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Kakva afrika druze. Pa njega ne znaju ni u Bosni.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2021, 22:55Kad bi samo Emir imao veze u Africi, a ne bi uopste toliko tesko to bilo. Neko je vec spomenuo, Dragan Jovic zna sigurno menadzere koji imaju zanimljivih gara ala Adukor..
Nama treba covjek sa vezama, stranac
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, perodeformero, riki46 i 56 gostiju.