Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
cuj losiji od wolsburga
pa ne bi magat isao tamo da je tako,il je on mozda glup.schalke je jedan od najvecih klubova u njemackoj i ima najvise navijaca,to je radnicki klub,nesto kao zeljo

Kako stvari stoje Schalke neće ni Kupa Uefa vidit.Dakle,transfer iz kluba koji je prvak u klub koji je 7. na tabeli.Uz to Schalkeov igrački kadar odavno nije lošiji bio i pitanje je kako bi se Džeko snašao.Zašto Magath ide tamo?Pa, vjerovatno neke nesuglasice sa upravom ili ko će znat šta...ali velika je razlika u tome što je Magath trener,pa šta i da mu propadne ta avantura u Schalkeu,međutim kad bi Džeko pao u Schalkeu to bi mu uništilo karijeru.enzo je napisao/la:cuj losiji od wolsburgapa ne bi magat isao tamo da je tako,il je on mozda glup.schalke je jedan od najvecih klubova u njemackoj i ima najvise navijaca,to je radnicki klub,nesto kao zeljo
- el-fighter
- Kontakt:
Nije Edin valjda toliko glup da ode u Schalke. On je igrač velikog kalibra i za njega se otimaju velikani evropskog nogometa.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Slazem se, niposto u Schalke ...
Zadnja izmjena: FC BAYERN, dana/u 07 maj 2009, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
schalke je pravo bogat klub,prave novu ekipu i magat ce tu imati sve ovlasti,a to znaci da bi se oko dzeke pravila igra,sto je pravo vazno,on bi imao zagarantovanu minutazu(ne znam bas bi li tako bili u nekom iz svjetskog vrha),i ako bog da za dvije-tri godine godine prelaskom u milan srusiti sve rekorde o visini transfera u njemackom fudbalu.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Fuj samo u Schalke ne fuj fuj bio sam navijac Schalkea dugo vremena i posle jedne sezone u kojoj je Bajramovic ispastao zbog jedno drugorazrednog defanzivca(CELAVCA ernsta) prestao sam navijati za njih jer su mi se smucili svi od reda u tom klubu.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- el-fighter
- Kontakt:
Istina da je Šalke bogat klub i da grade novu momčad. Ako Magath tu dođe imat će dosta jaku ekipu. Magath zna pronaći igrače za tim. Sjetite se da je on doveo Misketa (neznam da li i Džeku) u Wolfsburg. Neka ide Magath, samo neka ne ide Džeko u Šalke. Nek ide negdje drugo. Nemora ići u neki veliki klub gdje neće imati minutažu. Ima dosta i manjih klubova koji se interesuju za njega.
Prvo sto neigraju u Evropi, znaci jos jedna sezona bez nicega, a drugo sto veze nemaju, sa onakim imenima nemogu osvojiti ni Bundesligu, makar doveli i 2-3 pojacanja, a i da igraju u Evropi ispali bi veoma rano. Uglavnom nevjerujem da je Dzeko lud da ode u Schalke kad ga traze evropski giganti, pa bolje ostati u Wfl oni ce vjerovatno u Ligu Sampiona...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
gdje ce ostati u wol.,tamo je rasulo na kraju sezone,ide dzeko,miske,barzagli,zacardo,magat,ko ce ostati?a kazem daa nije lose u schalke tamo ce se sve vrtiti oko njega.a da giganti tek tako dovode igrace,posebno prvog strijelca bundeslige,gdje bi sad bili gomez,kuranji...,ne ide to bas tako.
Ljudi ne idu u Evropu najvjerovatnije, u svakom slucaju de mi reci sto bi isao u polovni Schalke, mislim stvarno, pa bolje otici u neki od ovih velikana makar sjedio neko vrijeme na klupi, a nego u Schalke. Citao sam "pojacanja" Schalke-a, osim Dzeke ono ostalo sve slabo , pa nek misli ko sta hoce...enzo je napisao/la:gdje ce ostati u wol.,tamo je rasulo na kraju sezone,ide dzeko,miske,barzagli,zacardo,magat,ko ce ostati?a kazem daa nije lose u schalke tamo ce se sve vrtiti oko njega.a da giganti tek tako dovode igrace,posebno prvog strijelca bundeslige,gdje bi sad bili gomez,kuranji...,ne ide to bas tako.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
misljenja sam da dzeko netreba ici za magatom on je steko ime svojim znojem i trudom on da nije vrijedan nebih ni igro kod magata a bojim se da magat nabija sebi cijenu preko dzeke .i sta treba dase ponovo dokazuje u scalkeu ne. schalke nece igrat ni u kup uefa a kamoli ligi sampiona .samo celzi il milan od te dvije opcije jedna ili ostaj u wolsburgu igraj ligu sampiona .
Ja nigdje nisam procitao da je Schalke poslao ponudu za Dzeku, ili da je Dzeko rekao PRELAZIM U SCHALKE
100x ste zakljucili da ne treba preci u Schalke, bravo

100x ste zakljucili da ne treba preci u Schalke, bravo

100% sportski i krajnje opušten potpis
dzeko ide u sporting lisabon
- FK Sarajevo
- Kontakt:
nece dzeko u schalke njemu je zelja otici iz njemacke ali reko je da mu se ne zuri
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Slažem se. Nije Magath zaslužan što Džeko ima talenat i što se njegovo ime spominje u kontekstu Evropskih velikana. Ovo mi liči na slučaj Mourinha kada je sa njim iz Porta krenuo i Carvalho i Fereira.fk podrinje je napisao/la:misljenja sam da dzeko netreba ici za magatom on je steko ime svojim znojem i trudom on da nije vrijedan nebih ni igro kod magata a bojim se da magat nabija sebi cijenu preko dzeke .i sta treba dase ponovo dokazuje u scalkeu ne. schalke nece igrat ni u kup uefa a kamoli ligi sampiona .samo celzi il milan od te dvije opcije jedna ili ostaj u wolsburgu igraj ligu sampiona .
ma u villarealu bi mu najbolje bilo
Jest ali bi drapao po teplicama i budovicama i dan danasel-fighter je napisao/la:Slažem se. Nije Magath zaslužan što Džeko ima talenat i što se njegovo ime spominje u kontekstu Evropskih velikana. Ovo mi liči na slučaj Mourinha kada je sa njim iz Porta krenuo i Carvalho i Fereira.fk podrinje je napisao/la:misljenja sam da dzeko netreba ici za magatom on je steko ime svojim znojem i trudom on da nije vrijedan nebih ni igro kod magata a bojim se da magat nabija sebi cijenu preko dzeke .i sta treba dase ponovo dokazuje u scalkeu ne. schalke nece igrat ni u kup uefa a kamoli ligi sampiona .samo celzi il milan od te dvije opcije jedna ili ostaj u wolsburgu igraj ligu sampiona .

Manite se necega sto niste u toku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
cuj magat nabija cijenufk podrinje je napisao/la:misljenja sam da dzeko netreba ici za magatom on je steko ime svojim znojem i trudom on da nije vrijedan nebih ni igro kod magata a bojim se da magat nabija sebi cijenu preko dzeke .i sta treba dase ponovo dokazuje u scalkeu ne. schalke nece igrat ni u kup uefa a kamoli ligi sampiona .samo celzi il milan od te dvije opcije jedna ili ostaj u wolsburgu igraj ligu sampiona .

Ovo sve sto se desava oko Magatha bi moglo vrlo lako kostati Wolsburg titule. Nekorektno je ovo sto radi sada, trebao je sacekati kraj sezone pa onda obznaniti da ide u Schalke.
najveca odlika edina kao igraca je ta da voli velike utakmice i jedino tada pokazuje pravu snagu, tu me podsjeca na jednog igraca i zato vjerujem da ce protiv stutgarta odluciti utakmicu
Trenutno korisnika/ca: 231983, CAZIN, JavierBosnia i 16 gostiju.