FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 05 feb 2021, 00:02

zagor1987 je napisao/la:
04 feb 2021, 23:51

Slucajno znam neke ljude iz vana koji su u tim vodama,nisu redovne plate mada ne cudi nisu do juce ni i Zvezdi bile redovne pa trener plakao da igraci nemaju da jedu. Jel dovoljno reci da je Lalatovic bio treci na tabeli iskopavao igrace iz drugih liga poslije svi napravili transfere? Nije tesko stupit u kontakt i sa Vojom Dragovicem on ima veze i moze preporuciti al jok masli neku vezu za crnogorce i udri
sad ce reci da se prijavis za menagera :kafa: tj SD i da otjeras emira

Kako ističe, kao nogometni agent najčešće radi sa italijanskim klubovima, a uradio je nekoliko dobrih transfera.

"Nedavno sam Božinova doveo u Partizan. Radim sa svim italijanskim klubovima. Vidim da je Džeko stigao u Romu. To je igrač svjetske klase i nadam se najboljem. Imaju predsjednika koji je ozbiljno podigao finansijsku situaciju kluba i logično - očekivanja su velika. Također, u Italiji su visoki porezi, to mnogi ne znaju“, ističe Vojislav.

ne radis s PSVom pi-čko
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 05 feb 2021, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 05 feb 2021, 00:04

slika

Sta velite na ovo, nasi igraci se igrat pred praznim tribinama a u listici nas vec ceka "pakao". Hocel nam liga tada biti regularna ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 feb 2021, 00:05

zagor1987 je napisao/la:
04 feb 2021, 23:46
Vanja8 je napisao/la:
04 feb 2021, 23:42
zagor1987 je napisao/la:
04 feb 2021, 23:37

Buraz nadjes igraca za kojeg niko cuo nije a bude ti pojacanje i unovcis ga to treba on nekad da uradi kao sto rade od slovenske druge lige do Hr i Srbije niko nije rekao daj Matavza ovog kad znam da nije to realno
Pa buraz,ako smo na forumu zakljucili da nas on koci,a Uprava i Nam to ne vide, samo sam dao predlog da mirnim mimohodom kod McDonaldsa rijesimo taj problem,nista drugo...
Vidi ja nisam slijep i ne pratim klub 2 mjeseca nit imam namjeru branit ikoga slijepo. Husrefa sam podrzavao ali kad se vidjelo kako igra podrzao sam otkaz,upravu branim jer je dosta toga dobrog donijela sto drugi nisu i kad su htjeli da ih tjeraju rekao sam da je to lose po klub i podrzao ih. Imam pravo da kazem da Hadzic ima dobra ledja sto se para tice a dovodi strance losije nego Javor i slovenski drugoligasi ili Siroki npr onaj Pervan im je odlican bio pa Cipetic itd al daj Boze da ovaj napadac bude od Ahme bolji niko sretniji od mene
Buraz niti sam rekao da pratis klub 2 mjeseca niti sam ti zabranio da kritikujes...
Brate,sto se mene tiče bujrum opleti po kome god zelis...
Ja sam ipak radikalniji...Mislim ovo za McDonalds,ali bez vrijedjanje, cijepanja clanskih i sl.
Cak sam uvjeren da ce doci odmah do smjena...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 feb 2021, 00:07

Aduka87 je napisao/la:
05 feb 2021, 00:04
slika

Sta velite na ovo, nasi igraci se igrat pred praznim tribinama a u listici nas vec ceka "pakao". Hocel nam liga tada biti regularna ?
Zar nisu danas izbacili da ovo nema veze sa PL? Da bi odluka važila i za ligaške mečeve, odluku moraju donijet krizni štabovi na entitetskim nivoima. Ovo njihovo se odnosi samo na kantonalnu/županijsku ligu. Mogu oni qrcu svirat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 feb 2021, 00:10

Nema to veze Aduka, savez daje posljednju riječ nakon odluke kriznih štabova Federacije i RS.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 05 feb 2021, 00:12

MortemHz je napisao/la:
05 feb 2021, 00:10
Nema to veze Aduka, savez daje posljednju riječ nakon odluke kriznih štabova Federacije i RS.

slika

Ma znam Morto, al vidis ti njih, boli njih k
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 feb 2021, 00:15

Broj aktivnih članova FK Sarajevo za 2021. godinu na dan 04.02.2021 je 2825.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 feb 2021, 00:18

Dokazali smo i da ta publika nije za q kad imas ekipu. Odes i mlatnes ih lagano u njihovom gnijezdu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 feb 2021, 00:26

Pantelija je napisao/la:
05 feb 2021, 00:02
zagor1987 je napisao/la:
04 feb 2021, 23:51

Slucajno znam neke ljude iz vana koji su u tim vodama,nisu redovne plate mada ne cudi nisu do juce ni i Zvezdi bile redovne pa trener plakao da igraci nemaju da jedu. Jel dovoljno reci da je Lalatovic bio treci na tabeli iskopavao igrace iz drugih liga poslije svi napravili transfere? Nije tesko stupit u kontakt i sa Vojom Dragovicem on ima veze i moze preporuciti al jok masli neku vezu za crnogorce i udri
sad ce reci da se prijavis za menagera :kafa: tj SD i da otjeras emira

Kako ističe, kao nogometni agent najčešće radi sa italijanskim klubovima, a uradio je nekoliko dobrih transfera.

"Nedavno sam Božinova doveo u Partizan. Radim sa svim italijanskim klubovima. Vidim da je Džeko stigao u Romu. To je igrač svjetske klase i nadam se najboljem. Imaju predsjednika koji je ozbiljno podigao finansijsku situaciju kluba i logično - očekivanja su velika. Također, u Italiji su visoki porezi, to mnogi ne znaju“, ističe Vojislav.

ne radis s PSVom pi-čko
Nije ni bitno jel on radi npr sa talijanima nego njegovi kontakti sa skautima,menagerima drugim itd

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 feb 2021, 00:31

Iskreno, daleko više sam očekivao u vezi pojačanja i produženja ugovora. Očekivao 8/10 a trenutno 1/10 moja ocjena tranafer roka i situacije sa ugovorima. Ni za jedno ni za drugo nije prekasno ali je više neralnije nego što je realnije slušajući i čitajući mahalaške priče a i vrijeme ide.

Ovo bi trebala bit historijska godina za nas i za taj veći korak kojeg nikad nismo zakoračili.
Idemo ka novoj tituli, i da sve ostane ovako sa pojačanjima i ugovorima, ne sumnjam u istu ali treba biti oprezan.

Sredili smo malo koeficijent i imamo finu priliku da opet budemo nosioci u prvom kolu Lige Prvaka.
Ove godine smo uz nesreću u žrijebu i veliku krađu došli do plej ofa zasluženo.
Ja vjerujem i da ćemo sljedeći izlazak u evropu ostvariti minimalno isti rezultat što znači GRUPE konferencijske lige. Ne moramo imati sreću u žrijebu, samo da ne budemo najveći pehovi i da nas opet sramotno ne pokradu i vjerujem prolaz u grupe trećeg takmičenja.

Neko napisa da se dobija 2 miliona eura ulaskom u te grupe koje bi već i igrali da je to takmičenje od ove godine. I da to nije tačno, masne pare su u igri igrajući grupe, pa imali bi minimalno 14+ evropskih utakmica. TV prava, igrači u izlogu, pare od ulaznica i sponzora..

Mislim da ako budemo imali ambicije I ZNANJE za daljnji napredak kluba, konačno bi i bez transfera bili samoodrživ klub, odnosno više bi zaradili nego što bi potrošili što bi svakako bio veliki podstrek i Namu koji bi sigurno onda još više uložio a klub bi dobio jak temelj koji bi donio redovno učešće u grupnoj fazi u narednim godinama. Znači dobili bi nešto što nikad nismo a odavno nam je to cilj, s toga sam više očekivao al vidjet ćemo dalji razvoj. Nije nas valjda toliko poremetio rumeni, ako jest, sve najgore mu želim.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

nedimnedo
Kontakt:

Post Postao/la nedimnedo » 05 feb 2021, 00:31

hajmo poznavaoci tenisa , sta borisu dodje carreno busta :D

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 05 feb 2021, 00:41

Hvala Morto na anketi, mada sam ja mislio da bude samo Da/Ne jer bi tad dobili realno stanje :twisted:

Ovako je vise miroljubljivo kad se doda ova treca opcija :kafa:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 feb 2021, 00:42

Mora biti ova neutralna jbg :D

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 05 feb 2021, 00:56

Sto ih bolan Panto tolk'o popisa
Hadzijini diverzanti :rol:
Trebao si Morto samo dodat na to "Da" ako ce potpisat somina od 40Kg il ako ce Merso zaigrat na sugavici :rol:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 05 feb 2021, 01:04

Bit ce slatko gledati vas kako jedete svoja gov.na vlastita za par mjeseci.
Raznorazni menadzeri, sportski direktori, skauti, treneri i veliki forumski strucnjaci.
Bog te vidio ono poredi 2HNL sa Slovackom, Austrijom i drugom holandskom ligom...
I sta da se tu pise i prica vise ?
Samo ser.ite bit ce profilnih slika sa Borisom u maju ispred vjecne.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 05 feb 2021, 01:08

Ja ne vjerujem sta se ovdje pise.. Krivo im je sto se nije doveo neki anonimus iz Afrike umjesto "anonimusa" koji je dijelom prosao skolu PSVa, kojeg su dovodili Huesca, Levante..
Pa onda rece kako je 2 hnl bolja od klubova u kojima je bio Cmiljanic.. To je vrhunac veceri bio. :rol: :rol:
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Edberg23
Kontakt:

Post Postao/la Edberg23 » 05 feb 2021, 01:09

Mogu zasigurno reći da večeras Krste, Dupovac i ostali pokazuju Borisu kako funkcioniše forum. :urnebes: :urnebes:
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 05 feb 2021, 01:11

NisamInSajder je napisao/la:
05 feb 2021, 01:08
Ja ne vjerujem sta se ovdje pise.. Krivo im je sto se nije doveo neki anonimus iz Afrike umjesto "anonimusa" koji je dijelom prosao skolu PSVa, kojeg su dovodili Huesca, Levante..
Pa onda rece kako je 2 hnl bolja od klubova u kojima je bio Cmiljanic.. To je vrhunac veceri bio. :rol: :rol:
I sta mu covjek odgovorit i kako nastavit diskusiju kad vidis kako covjek razmislja i sta reče samo da bi opravdao i odbranio svoj stav i nekom nametnuo svoje misljenje...

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 feb 2021, 01:15

Nadam se da Boris ovo cita, i da ima jos vise motivacije da se dokaze
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Indianac
Kontakt:

Post Postao/la Indianac » 05 feb 2021, 01:16

Dnas na kafi sa Cmiljanicem nesto caskamo onako bezze i kaze on da je 100% spreman i da ce sigurno poceti utakmicu protiv prosjaka.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, Google Adsense [Bot], Homelander, HyperOS, JavierBosnia, kogmagie46, napoleon72 i 64 gosta.