Da kažeš da je od drkanja, nije. Ima mala s'njim

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Apsolutno solidan, ako uzme ide vjerovatno na Auger Aliassima u 2. kolu.
Oni žuljevi su izgledali bas loše, ne moze se ono u potpunosti sanirati do meca sa Duckworthom, po meni najrealniji tip u tom mecu je predaja Dzumhura.
Duckworth je prošao pravi pakao, taj meč su igrali baš davno prije svih povreda koje je doživio pa nije pravo mjerilo. Od 2017. pa kroz komplet 2018. i većim dijelom 2019. nije uopšte igrao tenis, skoro dvije godine. U periodu od 13 14 mjeseci imao 5 operacija, zglob čini mi se, rame i noga 3 puta. Bio je upitan za nastavak karijere, i evo prošle godine se uspješno vratio i nadomak je Top 100.

Gledao sam ga ja protiv Humberta prije par dana, odlično je odigrao meč, tvrdo sa osnovne linije diktirao je tempo iako je igrao protiv 32 na ATP listi, servis ga je izuzetno slušao, ako prikaze onakvu vrstu igre, a uzmemo u obzir trenutnu situaciju i Damirovu formu, sanse su 70-30 u Duckworthovu korist.bodi123 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:06Duckworth je prošao pravi pakao, taj meč su igrali baš davno prije svih povreda koje je doživio pa nije pravo mjerilo. Od 2017. pa kroz komplet 2018. i većim dijelom 2019. nije uopšte igrao tenis, skoro dvije godine. U periodu od 13 14 mjeseci imao 5 operacija, zglob čini mi se, rame i noga 3 puta. Bio je upitan za nastavak karijere, i evo prošle godine se uspješno vratio i nadomak je Top 100.
Iskreno nisam ga gledao od povratka, jednom svega prošle sezone, i nemam pojma na kakvom je trenutno nivou, ali bi trebao da bude prolazan za Damira. Bekend mu je uvijek bio baš loš. Problem su ovi žuljevi, nevjerovatno kako nema sreće...
 ?
 ?Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.