Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Samo nacionalizam, jos ako si iz koje stranke i glasove ce da ti doneseBuffonGigi je napisao/la: ↑05 feb 2021, 09:46Pregazeni ste sine u drugom poluvremenu, babi se digla chundara i pojeo vas je za veceru. Lakersi nisu na nivou, meni se ne svidja ovo od njih sto gledam, ali i ovakvi su za tvoj Denver space shuttle.
A Jokic da ne voli cvarke, mozda bi mogao nekog i sacuvati u reketu.
Samo slanina i kulen.BuffonGigi je napisao/la: ↑05 feb 2021, 09:46Pregazeni ste sine u drugom poluvremenu, babi se digla chundara i pojeo vas je za veceru. Lakersi nisu na nivou, meni se ne svidja ovo od njih sto gledam, ali i ovakvi su za tvoj Denver space shuttle.
A Jokic da ne voli cvarke, mozda bi mogao nekog i sacuvati u reketu.
Ja nisam rekao da su sudije jedine krive za poraz, samo sto nemam razloga da ovde objasnjavam situaciju u Denveru i razloge loseg pocetka sezone i sta sve ne, pogotovo ne navijacima Lakersa s kojima mozes sve samo ne normalno komentarisati, za to postoje drugi forumi, ozbiljniji malo, sa starijima od 12 godina
Hajd mi onda evo objasni, kako to, da svaki put kad Denver pridje ili se odvoji, kako jutros tako i u POu, glavni igraci udju u probleme sa licnim i onda sta ti mozes tu uraditi? Denver nije toliko jak da moze igrati bez Jokica npr, sto je i jedan od razloga zasto je covjek u utrci za MVPa jel, a Lakersi jesu dovoljno jaki da im ni najmanja pomoc sudija NE TREBA i to je i razlog zasto mnogi Lebrona, KDa, Hardena i sta znam stavljaju iza Jokica i Embiida u MVP utrci, sto je i razlog ovog prepiranja sa Buffonom ili kako vec, to sto si se ti nasao u ovom 12 godina, to je do tebe, ja nisam nikog oznacio i naveo jel..Epidaurus je napisao/la: ↑05 feb 2021, 11:12Napisao si "plus, da vas sudije ne pogurase faulovima u trecoj izgubili bi svakako". Dakle to bi znacilo da su imale poprilicno velik uticaj na rezultat i fakticki prelomile mec koji je na kraju zavrsio 21 razlike u korist Lakersa sto bi se moglo okvalifikovati kao oruzana pljacka.
Te kvalifikacije djeca kd 12 godina i slicno su ti takodjer jadne. Upravo ti se ponasas kao dijete od 12 godina sa pricom o sudijama no hajde sve 5.
+ bijeli luk i rakijaNeumjesanTip je napisao/la: ↑05 feb 2021, 10:39Samo slanina i kulen.BuffonGigi je napisao/la: ↑05 feb 2021, 09:46Pregazeni ste sine u drugom poluvremenu, babi se digla chundara i pojeo vas je za veceru. Lakersi nisu na nivou, meni se ne svidja ovo od njih sto gledam, ali i ovakvi su za tvoj Denver space shuttle.
A Jokic da ne voli cvarke, mozda bi mogao nekog i sacuvati u reketu.![]()
Kako su Klipersi gubili 50 razlike na poluvremenu od mrtvih Mavsa bez Porzingisa , isti ti Mavsi sinoć sa Porzingisom izgube 30 razlike od GSW-a ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.