FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma samo po pravilniku i ako treba po dzepu. Prvi korak suspenzija odstranjen iz ekipe. Sledeci korak hladne glave razmotrit slucaj donijet pravednu odluku. Ako je kriv po dzepu u skladu sa pravilnikom. Itd.
Lik ako ovo radi namjerno ne bi li otisao na silu je totalno nezreo da ne kazem glup. Frajeru ako ti se ide a imas ugovor jos 20 utakmica stisni muda i zube odradi to sto imas. Niko te ne moze natjerat da produzis al ponasaj se ko profesionalac. Treniraj jace, igraj jos bolje nastavi sebi dizat rejting i neces imat problem da dobijes i bolju ponudu. Ako te posalju na zapad, izdrzi i to jer si sam tako htio izborom da ne produzis ugovor.
Puna podrska klubu kako god da odluce sta da rade s njim.
Lik ako ovo radi namjerno ne bi li otisao na silu je totalno nezreo da ne kazem glup. Frajeru ako ti se ide a imas ugovor jos 20 utakmica stisni muda i zube odradi to sto imas. Niko te ne moze natjerat da produzis al ponasaj se ko profesionalac. Treniraj jace, igraj jos bolje nastavi sebi dizat rejting i neces imat problem da dobijes i bolju ponudu. Ako te posalju na zapad, izdrzi i to jer si sam tako htio izborom da ne produzis ugovor.
Puna podrska klubu kako god da odluce sta da rade s njim.
Sabur je vrlina Benjo. Rahmanović je primjer i gospodin. Nećeš ti više moći od Sarajeva, ovo ti je vrhunac. Nijedan ozbiljniji klub neće te uzeti nakon ovakvog ponašanja, zato na ozbiljan fudbal zaboravi.
E sad fino na po đepu, tribine i ako je moguće zabraniti mu trening. Kazahstan će ti biti premija papčino.
E sad fino na po đepu, tribine i ako je moguće zabraniti mu trening. Kazahstan će ti biti premija papčino.
Niko nije veći od kluba, pa tako ni Benjo.
Podržavam to što su izašli s time u javnosti.
Podržavam to što su izašli s time u javnosti.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Zna li se barem s kim se zakačio, da nije Handze nas 

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ne možeš pro igrača poslati da trenira sa juniorima jer FIFA to zabranjuje i postoje sankcije za klub. Dužan si mu dozvoliti da trenira sa prvim timom, ali ga ne moraš voditi na pripreme i bilo gdje mimo redovnih treninga.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ma ovo je "eto sad se " mora" prodati". A da je smece od covjeka jes odavno imam tako misljenje o njemu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sve sto je uradio do sada je i uspjeo preko Sarajeva da mu nije bilo Sarajeva sad bi vjerovatno grija klupu u nekom drugoligasu u Hrvatskoj u nekom Ž klubu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ima slobodnih krila ne može ih krava sazvakat 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma i Rahman je bio kaznjavan, al se on znao nositi sa svojom odgovornoscu.
Vidjet cemo kakav je ovaj.
Vidjet cemo kakav je ovaj.
-
- Kontakt:
Nesto nije uredu , ovaj zadnji mjesec ... Koga je Benjo napao ?
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Pordska upravi

Adukor je trenirao sa omladincima u AkademijiSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:12Ne možeš pro igrača poslati da trenira sa juniorima jer FIFA to zabranjuje i postoje sankcije za klub. Dužan si mu dozvoliti da trenira sa prvim timom, ali ga ne moraš voditi na pripreme i bilo gdje mimo redovnih treninga.
A ybg, takvih ce uvijek biti. Ništa drugo i ne znaju. Jedva čekaju da se ovako nešto desi.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:09Ili što bi sanchez reko "nesposobni da produže ugovor, pa izmislili sukob"Bordo23 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:05Očigledno je da više ne želi biti kod nas..sonpenn je napisao/la: ↑05 feb 2021, 11:43POKRENUT DISCIPLINSKI POSTUPAK PROTIV TATARA
Nakon nekoliko neprofesionalnih istupa u proteklim danima uslijed kojih je onemogućen rad stručnog štaba i igrača na pripremama u Umagu, nesportsko ponašanje Benjamina Tatara kulminiralo je na treningu održanom jučer, četvrtog februara.
Nakon bezazlenog duela, Tatar je fizički nasrnuo na saigrača, a incident je prekinut pravovremenom reakcijom prisutnih.
Odlukom stručnog štaba Tatar je udaljen sa treninga, a klub je pokrenuo disciplinski postupak zbog nediscipline i kršenja klupskog pravilnika, kojim će biti jasno definisan stepen kazne. Do okončanja disciplinskog postupka Tatar će trenirati po specijalnom planu i programu sa trenerom.
https://fksarajevo.ba/vijesti/pokrenut- ... yEOPXDSAfY
I to bi vjerovatno bilo to.
Idu sad teorije zavjere. Dragi gosti dobrodošli.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Sarajevo ga dovelo do reprezentacije, isti ga saigrači učinili najboljim igračem i on tako vraća, to što nema ponuda za tebe nije klub kriv nego ti I tvoj menadžer! Ima igraca koji će ginuti za ovaj dres! Sad vjerujem da ćemo još jači biti!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nide veze svi mi nekad nasrnemo u zaru treninga...nema ovo veze s vezom, ja volim kad neko ima u sebi žustrinu.. a što neko napisa ta dvojica ce na kraju priprema bit najbolji haveri.
Ovo mi smrdi na slucaj "Benko", kad se trazio bilo kakav razlog da ga se rijese i izmislila se afera "piva".
Ocito da su odlucili da Tatar ne igra u nastavku sezone. Nadam se samo adekvatnoj zamjeni.
Ocito da su odlucili da Tatar ne igra u nastavku sezone. Nadam se samo adekvatnoj zamjeni.
Moze trenirati sam, tj da mu se dodijeli trener i da radi sam sa njim. Lijepo na livadu pa trci a nek te trener bodri.
Pa i treba izaći u javnost jer će budući igrači dobro razmisliti o svojim postupcima. Sad i ko je bio zainteresiran za tatara nakon što pročita zvanično saopstenje kluba će dobro razmisliti koga želi. Sve dok igrača redovno plaćaš imaš pravo od njega zahtjevati profesionalan odnos
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, alacious, Amco46, BHFreak, Bordo10, Cautinho, Combattente87, Direktorcic, Ferrante071, Fudo, Grk1234, HordeSaSjevera, J1897, JavierBosnia, johntravolta123, Kaunas, keli, klasik, kosevodom, Lecler, macahz, MaroonWhite1946, Napapijri, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, Proximic, roccosiffredi, samoFKS, Simi, siroliver69, spezial, StevieG8, Tarapi, Tatamata1946, umrobihzbogtebe1946 i 314 gostiju.