FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Umjesto da smo ga prodali arapima za 300 milja, plus njegova plata, bonusi... Kakvi glupani. Samo štete imidžu kluba.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Da li se moze kako skratiti plata tipa 30/40/50% zbog kršenja klubskih pravila?
Da moze kako, 40% od plate, i tribine, pa Tatar jedi što si posrao. Onda nit ces reprezentacije vise vidjeti nit ces u dobar klub otici, jer ne vidim ko ce igraca protiv kojeg je podizan Disciplinski postupak i koji je polusezonu proveo na tribinama..
Da moze kako, 40% od plate, i tribine, pa Tatar jedi što si posrao. Onda nit ces reprezentacije vise vidjeti nit ces u dobar klub otici, jer ne vidim ko ce igraca protiv kojeg je podizan Disciplinski postupak i koji je polusezonu proveo na tribinama..
Bordo bijeli za život cijeli!!

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- feniksptica
- Kontakt:
Ok vojvodo. Aj sad na temu TC, tu ti je mjesto
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa oni jedino i mogu, niko drugi ne može.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:40Ko će to da nam ugrozi titulu? Ko to ima jaču ekipu i sa ovim našim odlascima? Dan vas više yebo, pišete isto ko da smo mi na -9. Hoćel to gerijatrija sa Grbavice da nam uzme titulu? Smiješni ste sa tim kockanjem o tituli. Ovo se možda ne radi kad si ti u minusu, a neke ovdje treba više podsjećati kako tabela izgleda nego uhljupe sa grbavice.
Ne sumnjam u titulu, a ja ću životom garantovat u istu ako u prvom kolu ostanemo neporaženi.
Al treba bit realan, previše ih podcjenjujemo a ovakvim potezima kao ovaj maloprije, koji su ispravni (sve po zasluzi) im dajemu neku nadu.
A ne treba zaboraviti činjenicu da nam je u vrhu napada još uvijek prva opcija Handžić a svi se sjećamo njegovih promašaja na zadnjem derbiju na Koševu pa nas zamal to nije koštalo poraza, gdje smo ih promašajima vratili u život, dozvolili im da budu u drugom poluvremenu ravnopravni i dozvolili im da na samom kraju imaju situaciju za potpuni preokret koji bi bio nezaslužen.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pa ako je on narušavao atmosferu onda nakon ovoga ista samo može biti bolja. E sad kvalitet teren to je upitno
nema potpisa
Žvaljo ikona! Nikad nije bio kvalitet kao Obuća, Škoro, Šaranović, Buco Osmanhodžić... Al je ginuo na terenu.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Uzmeš malog roma iz Hadžića, napraviš od drugoligaškog igrača reprezentativca, ali ne možeš izbiti ciganluk iz njega, pa džaba ti sve. Benjo dragi, pa što si baš morao da budeš rom do kraja? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Joj da je Ahmet dole, meda ne bi cigan mogao ikome
Ne bih ga prodao sad za milion eura...
Na tribine do zadnjeg dana,smetljar
Na tribine do zadnjeg dana,smetljar
Na koga li je nasrnuo? Jbt najmanji lik u ekipi. Mogao je samo na neku dobru dušu bošnjačku tipa Pidro. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- NisamInSajder
- Kontakt:
Cekaj kako se stetiti imidzu kluba sto su suspendovali igraca koji je krsio disciplinu. To je isto kao kad Dembele nije htio trenirati sa Borrussiom da bi ih slomio da predje u Barcu. I ko je tu ostetio svoj imidz, Dembele ili Borrusia.. Borrusia je tu cak zaradila predobro.
Tatar je sa ovim postupkom sebi zatvorio put u Europu ili ga je barem duplo otezao. Sada cekat S. Arabiju i tamo neka ide, pa ce biti Saric II.
Tatar je sa ovim postupkom sebi zatvorio put u Europu ili ga je barem duplo otezao. Sada cekat S. Arabiju i tamo neka ide, pa ce biti Saric II.
Mislim da moze. Takodjer, igracu je potrebno osigurati trenera, a ne da mora trenirati sa ekipom. Jedino ukoliko se nesto mijenjalo u prethodnih par godina.Benjolos je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:48Da li se moze kako skratiti plata tipa 30/40/50% zbog kršenja klubskih pravila?
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ahmetovic vec odavno izvan stroja, Rahmanovic otisao, Tatar suspendovan, Milicevic vjerovatno ne produzuje i ide tribina, Fanimo polovicno spreman. Dodaj na to aferu sa Jahicem i seatima. Onda ovaj Crnogorac cijim dovodenjem nije zadovoljno 90% navijaca,pa dug poreskoj.
Sve neke negativne i pesimisticne informacije iz kluba u zadnje vrijeme.
Nadam se ipak da cemo zadrzati prvo mjesto do kraja unatoc svemu.
A da Uprava i sportski sektor ima sta da radi, Bgm ima. Ne znam kakvo je stanje u klubu, ali jedno 2 extra pojacanja bi otjerala svu ovu negativu i vratila pozitivu navijacima.
Sve neke negativne i pesimisticne informacije iz kluba u zadnje vrijeme.
Nadam se ipak da cemo zadrzati prvo mjesto do kraja unatoc svemu.
A da Uprava i sportski sektor ima sta da radi, Bgm ima. Ne znam kakvo je stanje u klubu, ali jedno 2 extra pojacanja bi otjerala svu ovu negativu i vratila pozitivu navijacima.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 05 feb 2021, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Haksss, laznokrilo, miguelramos, mosarajvosa83, robertkosar i 67 gostiju.