FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jesmo li to opet probili budjet 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad kad Mirel uleti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ne s.rite previše,treba potpuno podržati klub u ovim situacijama. Mora se znati, ko kosi a ko vodu nosi. Nema popuštanja, kada bi se tako radilo, non stop bi problemi bili. I novinari znaju, zbog čega je izbio sukob.Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 15:44+100Inijesta je napisao/la: ↑05 feb 2021, 15:26Mi se izgleda svim silama trudimo da gurbetima damo titulu za rodjendan, Emire ima li kad tvoje krivice , jel se mogao na vrijeme pritisnuti ovaj firgos mali da produži ili da odmara godinu dana, nije isto 3 mjeseca biti na tribinama ili godinu dana
Može li se na vrijeme dovesti adekvatna zamjena kad vidiš da zateže i da neće na dobro izaći
Tvoje lihvarske i ucjenjivanje metode urode plodom kod Hrbibovica i Hadžića zato jer i nemaju gdje bolje, bilo koji bolji igrač te odyebe ko levata, uvjerili smo se i ljetos i evo već par rokova gdje ljudi tvrde da jedno obećaš a kad dodju primjeniš zslove i ko popuši, Klub naravno isto ko sto i sad ispašta Klub
Koja je vizija i plan naša uopste , tamam počneš ličiti na ozbiljan Klub , pa se vratiš u ovu žabokrečinu i to u roku 2 mjeseca
Daj Boze da ovo na dobro izadje Al ne valja ovo qurcu trenutno

Kod nas ljudi nemaju granice kad hvale pretjeruju kad kude pretjeruju. Ja kone nisam otpisao pa i da je Rahmanovic ostao i da je idealna situacija u klubu, jer oni su vazda spremni na hinjaluke u svakom smislu a mi samo kad smo najaci možemo izaći na kraj sa njima to pokazuje i ova sezona i prošla iako smo u boljoj situaciji od njih sto se tice finansija.Feridaga je napisao/la: ↑05 feb 2021, 15:41Zamisljam da je egal pred ovaj nastavak ovde bi neki kvazi navijaci vec urucili pehar konkurentima.Pa evo i ja da pitam te pichice koga to konkurencija ima a mi nemamo pa da se seremo u gace? Misevi jedni luzerskog mentaliteta,vi fol jel realni?Samo treba Boga moliti da do kraja bude bez publike jer ovakvi pojedici su nam igrac manje da se igra pred navijacima.
- ElCartel11
- Kontakt:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Derbi je vec izgubljen. Samo je pitanje sa koliko razlikebenko1946 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 15:34Ovo nista ne valja. Ekipa bez rahmanovica, ahmetovica, tatara, milicevica, rovitog fanima, malo-malo povrijedjenog susica je prosjek nase lige. U sta smo se to pouzdali pa da titulu osvojimo. Sta smo dobili?! Cmiljanica koji je macak u vreci. Igraci su nezadovoljni, dva mjeseca nisu platu dobili. Tamam pomislim protiv Levskog sve ide kako treba, pa u glavi se vratim tri koraka nazad. Prvo kolo ce mnogo reci, mi ako popusimo derbi, sa ovom ekipom titula cao-cao. Ko ce tad preuzeti odgovornost ako se to desi? Pokusati smiriti strasti, izvuc maksimum iz ekipe, produziti tatara i milicevica, dovesti spica, pa na ljeto rjesavati ove stvari. Nama je titula imperativ!
Jel se to raspadamo??
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- hordasDoboj
- Kontakt:
@inijesta @benko1946
Ne bih da se bavim špekulacijama (za mene to jesu jos uvijek) iako se osjeca da situacija nije idealna.
Za sve koji su uradili ista nažao Klubu treba sudski goniti, i to ocekujem od rukovodećih struktura.
Ne bih da se bavim špekulacijama (za mene to jesu jos uvijek) iako se osjeca da situacija nije idealna.
Za sve koji su uradili ista nažao Klubu treba sudski goniti, i to ocekujem od rukovodećih struktura.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ne daj Boze.Indianac je napisao/la: ↑05 feb 2021, 15:53Derbi je vec izgubljen. Samo je pitanje sa koliko razlikebenko1946 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 15:34Ovo nista ne valja. Ekipa bez rahmanovica, ahmetovica, tatara, milicevica, rovitog fanima, malo-malo povrijedjenog susica je prosjek nase lige. U sta smo se to pouzdali pa da titulu osvojimo. Sta smo dobili?! Cmiljanica koji je macak u vreci. Igraci su nezadovoljni, dva mjeseca nisu platu dobili. Tamam pomislim protiv Levskog sve ide kako treba, pa u glavi se vratim tri koraka nazad. Prvo kolo ce mnogo reci, mi ako popusimo derbi, sa ovom ekipom titula cao-cao. Ko ce tad preuzeti odgovornost ako se to desi? Pokusati smiriti strasti, izvuc maksimum iz ekipe, produziti tatara i milicevica, dovesti spica, pa na ljeto rjesavati ove stvari. Nama je titula imperativ!
Evo jos jedan igrac potpisao novi ugovor ostaje do 2024 

O kome je riječ?

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Samo da ne budu tribine. Il ga prodaj il nek igra. Tribine samo štete klubu, plaćaš ga što dr.ka kur.ac. Niko se nije opametio, nikom primjer Adukor nije otvorio oči. Nije ni Laziću, nije ni Tataru evo ni Miličeviću. Il prodaja il nek igraju i onda im za uvijek zatvorit vrata kluba.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 05 feb 2021, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja sam pak mišljenja da imamo solidne igrace i bez ovih sto su otišli. Toliko solidne da iznesu teret sezone.A sto se onih tice mozes ti muljati koprcati se i tako te floskule ali kratkog je to daha vjeruj.Dobar je napisao/la: ↑05 feb 2021, 15:51Kod nas ljudi nemaju granice kad hvale pretjeruju kad kude pretjeruju. Ja kone nisam otpisao pa i da je Rahmanovic ostao i da je idealna situacija u klubu, jer oni su vazda spremni na hinjaluke u svakom smislu a mi samo kad smo najaci možemo izaći na kraj sa njima to pokazuje i ova sezona i prošla iako smo u boljoj situaciji od njih sto se tice finansija.Feridaga je napisao/la: ↑05 feb 2021, 15:41Zamisljam da je egal pred ovaj nastavak ovde bi neki kvazi navijaci vec urucili pehar konkurentima.Pa evo i ja da pitam te pichice koga to konkurencija ima a mi nemamo pa da se seremo u gace? Misevi jedni luzerskog mentaliteta,vi fol jel realni?Samo treba Boga moliti da do kraja bude bez publike jer ovakvi pojedici su nam igrac manje da se igra pred navijacima.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Prvi je bio Tatar, ovaj sad je Miličević.
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 15:52Dizi stitove moderatore odmah![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Hodzic.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Emire, vrijeme je...
- hordasDoboj
- Kontakt:
Kako nije Adukor u srednjerazrednom klubu u Mađarskoj odigrao nepune 3 utakmice. Lazić nakon Rusije i Turske gleda da se nakači na Azmirovu sisu (iako ovaj njegov slucaj ne treba toliko racunat jer niko nije igrao na proljeće).BordoSarajevo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 15:58Samo da ne budu tribine. Il ga prodaj il nek igra. Tribine samo štete klubu, plaćaš ga što dr.ka kur.ac. Niko se nije opametio, nikom promjer Adukor nije otvorio oči. Nije ni Laziću, nije ni Tataru evo ni Miličeviću. Il prodaja il nek igraju i onda im za uvijek zatvorit vrata kluba.
Ili produzivanje ili tribina, bez popustanja ikome.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, benko21, bhfanatic14, bosnas_, delko, Direktorcic, ErosViverosViv, Hajdeee, isko1807, JavierBosnia, ledesma, majtn22, MaroonWhite1946, Morpheus, NeSamSafetee, OldTownDistrict, Pena, perodeformero, Pitar6785, r3m1, Rule_hz, samoFKS, umrobihzbogtebe1946, USB i 187 gostiju.