Sve je to tacno ali smo i mi trenutno u fazi raspada.vedinjo98 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 16:06Slazem se da treba postovati konkurenciju, ali realnost je da ona nikad nije bila slabija.
Dakle, tu je Zeljo koji grca u dugovima i koji gubi bodove po Mladosti i Krupi. Ekipa koju vuce par pojedinaca veterana.
Onda je tu Borac koji nikog ne moze uzet u gostima, a ne bi ni kuci mnoge da im ne stimaju sudije.
Zrinjski koji dovodi pojacanja iz 2. HNL koja ni tamo ne mogu igrati. A i vec su prosuli puno bodova. Njima bi i odlazak u Evropu trenutno bio premija.
Zatim Velez koji ima daleko slabiji igracki kadar, a i sami se ne bore za titulu nego za Evropu.
Siroki koji je rasprodao pola ekipe i sada mora opet da ispocetka uigrava ekipu.
Tuzla City koja dovodi smijesne igrace kao velika pojacanja i koja je jasno da ce eventualno uz malo srece izborit Evropu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pomozi sirotu na svoju sramoturobertkosar je napisao/la: ↑05 feb 2021, 16:26Dovedes mrtvaca u ekipu ozivis ga i na kraju ti on pljune u lice. Nekaze se djaba siromasnu osobu nit yebi nit vodi kuci![]()

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Emir Hadzic- poklon FK Sarajeva konama za godišnjicu
Ostali bez 3 igrača iz prvih 11: Ahmetović, Rahmanović, Tatar. Izvjestan odlazak Milicevica. Fanimo se bori sa povredom
Pojačanja: napadač sa 10 golova u karijeri
Pojačanja: napadač sa 10 golova u karijeri
- hordasDoboj
- Kontakt:
A taman bili poceli pricat paa nije nama ove sezonee 100 godina, tek slijedeće. A sad su se evo opet popalili za titulu, uzalud svejedno.joker90 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 16:21Željkan i Zrinjski moraju biti loši, Tino i Fanimo moraju biti 100% zdravi i dostupni u većini tekmi. Na to računaju naši izgleda. Finalni sud prelaznog roka možemo dati tek kad se završi, ali ovo do sada je neozbiljno, po mom mišljenju. Naročito kad znamo kakve su nam prve tri utakmice nastavka i naročito kad znamo da prva utakmica može toliko toga da nam donese. Pobjedom na derbiju, ugasili bi im i ono malo mitomanske nade da za 100 godina mogu uraditi išta drugo osim povući nas za belegiju.
Nismo produžili ugovore bitnim igračima, jedno pojačanje je došlo, više prinova doduše. Gdje god ima naznaka lošeg rada i gdje god mislimo da nešto treba bolje, to se treba i reći, ne praviti se blesav i govoriti samo da je sve super. Nije loše, nikog ne tjeramo, ali bolje može i ovo je bolje moglo.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ma Benju i Amara su trebali prodat odma poslije Celtica, uzet lovu i naci zamjene. Na ljeto se svakako trebala praviti nova ekipa, medjutim prespavala je uprava kao i Hadzija izgleda. Jbte nikako da nauce iz prethodnih gresaka, koje se desavaju non stop. Znalo se da je Benji i Amaru ova sezona trebala biti zadnja u nasem dresu, al opet se isforsiralo nazor. Bezveze unose nemir u ekipu i stvaraju losu atmosferu u i oko kluba. Sad ce se svi aktivirati nakon ovoga. Ko kec na desetku je anamo onim stakorima doslo. Njima je ovo bitnije nego sto ne mogu pojacanja dovest.
Lose i neozibiljno od uprave i SD-a.
Lose i neozibiljno od uprave i SD-a.
A ne fakat gdje ste vidjeli da Mili ide, haj majke vam, prosvjetlite me ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- robertkosar
- Kontakt:
Kakav raspad!! Klub iz ovakve situacije izlazi troduplo jaciIndianac je napisao/la: ↑05 feb 2021, 16:28Sve je to tacno ali smo i mi trenutno u fazi raspada.vedinjo98 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 16:06Slazem se da treba postovati konkurenciju, ali realnost je da ona nikad nije bila slabija.
Dakle, tu je Zeljo koji grca u dugovima i koji gubi bodove po Mladosti i Krupi. Ekipa koju vuce par pojedinaca veterana.
Onda je tu Borac koji nikog ne moze uzet u gostima, a ne bi ni kuci mnoge da im ne stimaju sudije.
Zrinjski koji dovodi pojacanja iz 2. HNL koja ni tamo ne mogu igrati. A i vec su prosuli puno bodova. Njima bi i odlazak u Evropu trenutno bio premija.
Zatim Velez koji ima daleko slabiji igracki kadar, a i sami se ne bore za titulu nego za Evropu.
Siroki koji je rasprodao pola ekipe i sada mora opet da ispocetka uigrava ekipu.
Tuzla City koja dovodi smijesne igrace kao velika pojacanja i koja je jasno da ce eventualno uz malo srece izborit Evropu.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ni meni nije jasno.. nigdje veze
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Nikog Emire ne dovodi, guraj sa onim sto imamo i poderi ligu u inat dusmanima oko kluba ...
-
- Kontakt:
Ostao si jedino bez Rahmanovica, hvala Bogu tu je TSS da ga zamjeni, Fanimo da je povrijedjen ostao bi u Sarajevu ali ne opravio se i trenira sa ekipom, Tatar vidjet cemo nadamo se da ce se ova situacija popravit. Nakon povrede Ahme, 90% tekmi Handzic je odigrai i opet si na **** +9, za Milicevica fakat me trebate prosvjetili ?
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 05 feb 2021, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
I Melunovic mu zavidi
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Meni samo nije jasno kako su mogli odmah staviti objavu na zvaničnu stranicu pa trening nije bio ni završio kako treba. A za mnoge druge važne stvari i dalje čekamo da se klub oglasi. I samo zbog toga mi nešto smrdi oko ovog slučaja sa Tatarom.
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
- siroliver69
- Kontakt:
Prvo, Tatar ništa nije odigrao ove polusezone, realno. Više nije nego što jes'. Poderao dres i digao se previše. Nula.
Drugo, bravo upravi za potez. Tribine, suspenzija 400 KM plate
Trece, celava ubleha nam nikog nije dovela vec godinu dana a finih se para uzelo
Cetvrto, celava ubleha misli da smo mi ublehe
Peto, kad se nabio na k.urac nesposobni Husref, nabit ce se i on
Šesto, ništa ispod duple krune, gospodo
Drugo, bravo upravi za potez. Tribine, suspenzija 400 KM plate
Trece, celava ubleha nam nikog nije dovela vec godinu dana a finih se para uzelo
Cetvrto, celava ubleha misli da smo mi ublehe
Peto, kad se nabio na k.urac nesposobni Husref, nabit ce se i on
Šesto, ništa ispod duple krune, gospodo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
neće produžit ugovor, da će se šta promjenit, teško. Ko ne želi produžit ugovor, njemu je tribina, mada sam ja lično sad protiv toga.
Šta ti dođe naš desni bek žute kose?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Realno, Zidan ce odraditi pripreme i ako udje u formu tu nemamo gubitka zbog Rahmana.
Trenutno nas je samo on napustio, a ovde se predstavlja da je otislo pola ekipe

Kad proigra "Igrac sa 9 golova u karijeri" pa krenemo slusati od forumske brigade hvalospjeve na rscun istog i ona cuvena "samo zabijaj, zabij i meni, ispisaj se po nama majstorr"

To je samo nagađanje al haj.BordoSarajevo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 16:43neće produžit ugovor, da će se šta promjenit, teško. Ko ne želi produžit ugovor, njemu je tribina, mada sam ja lično sad protiv toga.
Šta ti dođe naš desni bek žute kose?
Dođe mi 100 maraka

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Fanimo normalno trenira ,sad vidim ovaj story sa priprema,regularno radi sto i svi ostali.Barem nesto pozitivno 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bhfanatic14, broj6, Burberry46, Cwirek, SineTalexy, Vanja8, VolimoSarajevo i 113 gostiju.