FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 05 feb 2021, 11:56

J3bote led, klub koji jedva 4000 ljudi prima na stadion i igra u najvisem rangu takmicenja tek 2-3 godine (nesto poput Sloge SH) kupuje od nas igraca za cca 80k eura (na TM pise 75k eura). Ali se odmah dokopase Evrope. A mi kokuzi trljamo zadovoljno ruke i molimo Boga jos takvih transfera da je napraviti, hhh.
Ko je to kupio TSC Backa Topola, vidim da bas ulazu u tim i daleko vecu vrijednost od nas imaju, a i od vecine nasih klubova?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 feb 2021, 12:02

madjari, slicna prica kao i oko Osijeka. Dosli Madjari do para, ali tesko u domacoj ligi pa ulazu u Srbiju i Hrvatsku gdje je bazen talenata daleko daleko veci.
A kud ce neg u regije koje svakako smatraju svojim , Vojvodinu i Slavoniju.

i objave im mahom dvojezicne. Kod nas bi ih samo zbog toga razapeli ako nista haha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 05 feb 2021, 12:13

da dodje neko s lovom, trebalo bi ga objerucke i trojezicno prihvatit :urnebes:

SlobodaTuzla075
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla075 » 05 feb 2021, 12:39

Beduin je napisao/la:
05 feb 2021, 11:56
J3bote led, klub koji jedva 4000 ljudi prima na stadion i igra u najvisem rangu takmicenja tek 2-3 godine (nesto poput Sloge SH) kupuje od nas igraca za cca 80k eura (na TM pise 75k eura). Ali se odmah dokopase Evrope. A mi kokuzi trljamo zadovoljno ruke i molimo Boga jos takvih transfera da je napraviti, hhh.
Ko je to kupio TSC Backa Topola, vidim da bas ulazu u tim i daleko vecu vrijednost od nas imaju, a i od vecine nasih klubova?
ovo je shop.
https://www.fktsc.com/fan-shop/

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 05 feb 2021, 15:13

SlobodaTuzla075 je napisao/la:
05 feb 2021, 12:39
Beduin je napisao/la:
05 feb 2021, 11:56
ovo je shop.
https://www.fktsc.com/fan-shop/
Znaci ovo je fantazija privuklo bi iskreno i neutralca nekog jer ima bas dosta stvari cak i podmetaci za sjedenje to bi i nama dobro doslo da se ne kupuju vise novine :lolno:
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 05 feb 2021, 15:34

TSC je pod pokroviteljstvom predsjednika Mađarske te im je MOL sponzor....... Osijek isto...
Ljudi ulažu novac da mađari u Srbiji i Hrvatskoj imaju neku poveznicu sa Mađarskom. Trenutno su najorganizovaniji tzv. mali klubovi
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 05 feb 2021, 15:44

meecko je napisao/la:
05 feb 2021, 15:34
TSC je pod pokroviteljstvom predsjednika Mađarske te im je MOL sponzor....... Osijek isto...
Ljudi ulažu novac da mađari u Srbiji i Hrvatskoj imaju neku poveznicu sa Mađarskom. Trenutno su najorganizovaniji tzv. mali klubovi
Kolko sam ko mali pojeo vajkrema iz mađarske zacas bi se povezao sa njima

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 05 feb 2021, 18:33

Evo šta je trenutno taj TSC ;) :

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 feb 2021, 18:38

Fakat nisam znao za njih, da imaju jake ljude iza sebe, ali sam pretpostavio cim oni kupuju igrace i odmah Evropu izborili, mada ce to ove sezone biti malo teze.
Ali je dobra stvar imati saradnju sa ovakvim klubovima,kami srece da ih jos vise imamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 05 feb 2021, 18:43

Ljetos su igrali Evropa ligu, prvo kolo izbacili Petroclub iz Moldavije 0 2; a u drugom kolu sa velikom Steauom igrali 4 4, nakon produžetaka 6 6 :shock: pa na penale ispali. Ja sam gledao neke njihove mečeve, oduševili su me.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 05 feb 2021, 21:45

"Kao dijete volio sam fudbal, navijao sam za Slobodu. Kod nas u selu su dječaci navijali uglavnom za Zvezdu i Partizan, rijetko ko za Željezničar ili Sarajevo, a za Slobodu skroz malo. Ja sam bio Slobodaš, otac rahmetli je navijao za Slobodu. To je klub koji volim, kojem sam poklonio mnogo, kako ljubavi tako i energije. Ne znam koliko će to ljudi prepoznati, ali nije ni bitno. Meni je bitno da sam kao čovjek u trenutku kada je Slobodi bilo potrebno, a ja imao mogućnost, pomogao. Mislim da i danas ono što Sloboda jeste u jednu ruku vuče onaj moj period jer sam digao visoko ljestvicu i bilo bi nerealno da svi koji vode brigu o Slobodi sada je spuštaju. Mislim da ovi novi momci koji su došli na čelo kluba rade prave stvari."
Ovo je istina, ako imate ikakve kontakte s njemu bliskim ljudima, mogu vam to potvrditi.

Velika je šteta što sve propade, realno. Bez obzira na ovu zajebanciju Aza Kamikaza, Sisoje i sl. :D
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 05 feb 2021, 21:58

Od 10:30...

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 05 feb 2021, 22:24

Ovo lagano dovodjenje igraca mi je po voljj, dobro testiraju svakog koga bi potpisali. Gradi sva podrsksa.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 05 feb 2021, 22:38

MakabiTuzla je napisao/la:
05 feb 2021, 22:24
Ovo lagano dovodjenje igraca mi je po voljj, dobro testiraju svakog koga bi potpisali. Gradi sva podrsksa.
Tako je!
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 feb 2021, 19:10

Sky9 je napisao/la:
05 feb 2021, 21:45
"Kao dijete volio sam fudbal, navijao sam za Slobodu. Kod nas u selu su dječaci navijali uglavnom za Zvezdu i Partizan, rijetko ko za Željezničar ili Sarajevo, a za Slobodu skroz malo. Ja sam bio Slobodaš, otac rahmetli je navijao za Slobodu. To je klub koji volim, kojem sam poklonio mnogo, kako ljubavi tako i energije. Ne znam koliko će to ljudi prepoznati, ali nije ni bitno. Meni je bitno da sam kao čovjek u trenutku kada je Slobodi bilo potrebno, a ja imao mogućnost, pomogao. Mislim da i danas ono što Sloboda jeste u jednu ruku vuče onaj moj period jer sam digao visoko ljestvicu i bilo bi nerealno da svi koji vode brigu o Slobodi sada je spuštaju. Mislim da ovi novi momci koji su došli na čelo kluba rade prave stvari."
Ovo je istina, ako imate ikakve kontakte s njemu bliskim ljudima, mogu vam to potvrditi.

Velika je šteta što sve propade, realno. Bez obzira na ovu zajebanciju Aza Kamikaza, Sisoje i sl. :D
Sve je tacno sto je rekao. Onaj ko to tvrdi drugacije ili je glup-gluplji ili ima koristi od takve price. :salut:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 07 feb 2021, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 06 feb 2021, 19:42

Probisvjet je napisao/la:
06 feb 2021, 19:10
Sky9 je napisao/la:
05 feb 2021, 21:45

Sve je tacno sto je rekao. Onaj ko to tvrdi ili je glup-gluplji ili ima koristi od takve price. :salut:
Upravo tako, ili je glup ili ima koristi.

Kakva bi to bila privilegija, da imamo predsjednika/vlasnika s parama, koji za klub navija od malih nogu. :ljepota:

Mislim da bi bio red, nakon svega što smo prošli s našom SVETINJOM. Da se uspostavi kosmički balans. :D
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 06 feb 2021, 19:46

Sky9 je napisao/la:
06 feb 2021, 19:42
Upravo tako, ili je glup ili ima koristi.

Kakva bi to bila privilegija, da imamo predsjednika/vlasnika s parama, koji za klub navija od malih nogu. :ljepota:

Mislim da bi bio red, nakon svega što smo prošli s našom SVETINJOM. Da se uspostavi kosmički balans. :D
Ne može se uspostaviti kosmički balans sve dok je crnu rupa tu evo već 20 godina

Ko god je uspješan sposoban i financijski nezavisan od politike predstavlja prijetnju ! Pogotovo na takvoj poziciji koja okuplja široku masu i lako ubire simpatije
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 06 feb 2021, 20:00

Islamovic lijevi bek je stigao, a navodno i onaj iz Indonezije bi trebao doci.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 06 feb 2021, 20:02

Skojevska je napisao/la:
06 feb 2021, 20:00
Islamovic lijevi bek je stigao, a navodno i onaj iz Indonezije bi trebao doci.
Valjda taj Islamović bude dobar kao što govore.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 06 feb 2021, 20:40

Nema svrhe da bilo ko sada pere Sisoju, uradio je sto je uradio. Drugi su uradili sto jesu. Sloboda je tu unatoc svima njima. Stoga, neumjesna je vise ta prica. Imajte dostojanstva.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.