Ajdin Hasić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Ajdin Hasić
Filgud poredi Hasica i Demirovica, Demirovic se nakupio seniorskih utakmica u Sochauxu, Almeriji i St Gallenu.
I ne, još ništa nije pokazao. Pojeli su ga štoperi Wolfsburga, nije sramota ali nemojmo praviti od njega Ronalda.
Hasić je u velikim problemima, na granici je da to sve ode.
I ne, još ništa nije pokazao. Pojeli su ga štoperi Wolfsburga, nije sramota ali nemojmo praviti od njega Ronalda.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pa nisu ni u Besiktasu budale. Da ne računaju na njega poslali bi ga bilo gdje, svakako mu daju platu.MrPink je napisao/la: ↑05 feb 2021, 15:08Da se kod nas lahko otpisuju igraci to stoji, ali moras se sloziti da je dosta nepovoljnija situacija kod Hasica nego sto je to bilo kod Ermedina. Za Demirovica se par forumasa uspanicilo jer nije u prvih 4-5 kola imao minutazu, a Hasic vec na pola prvenstva nema minuta i nece ih ni imati najvjerovatnije do kraja sezone. Znaci 20 godina, a nama 5 postenih seniorskih utakmica.DrFilgud je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:29Ne pretjerujte, dobiće šansu i treba je iskoristit. Nije im u interesu da im propada vjerovatno najtalentovaniji mladi igrač.
Bešiktaš puca na titulu, forsira iskusne igrače i konkurencija je jaka u napadu, ali ako kriza potraje Hasić sigurno dobija šansu. Možda već u slijedećem kolu.
Ne zaboravite da je prije dva mjeseca Demirović na forumu bio otpisan, savjetovalo mu se da ide u cvajtu. Stručnjaci su objašnjavali da nema potencijal za bundesligu,bla,bla.
Vjerujem u njegov kvalitet ali sigurno stagnira radi ovoga.
Čim ga drže na klupi dobiće šansu i ako je iskoristi, može upast u prvih 11. To je bukvalno pitanje 1-2 utakmice.
Problem bi bio da ga izbace iz kombinacija za tekme.
E yebi ga, poredim ih u smislu panike koja se na forumu diže, kad ne dobijaju minutažu koju mi očekujemo.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 15:20Filgud poredi Hasica i Demirovica, Demirovic se nakupio seniorskih utakmica u Sochauxu, Almeriji i St Gallenu.
Od Demiorovića ne pravim Ronalda, ako nastavi razvoj biće pristojan BL napadač.
Pa da nije doslo do ove promjene pravila nedavno u vezi sa strancima, Hasic vrlo vjerovatno ne bi bio ni na klupi.
Poredjenje s Demirovićem nije na mjestu. Mislim da je samo par pojedinaca bilo pesimisticno u vezi s njim i Freiburgom.
Hasić je u dosta nepovoljnom polozaju cijelu sezonu i negodovanje ili strah su sasvim opravdani. Njemu do kraja sezone mogu pomoci samo povrede konkurencije na njegovoj poziciji i vodstva Besiktasa od 3+:0 pa da on udje zadnjih 15ak min.
To da li ozbiljnije racunaju na njega u budućnosti, vrlo moguce. Da nije tako onda bi ga slali na posudbe pod bilo kojim uslovima a ne kao sto su bili zahtjevali (startna postava i min 70 minuta - mada je ovo meni besmisleno). S dr.strane, nadati se da ce ipak do kraja sezone cesce dobijati priliku kad su ga vec ostavili u timu, mada ne djeluje obecavajuce...ali eto, nadati se.
Poredjenje s Demirovićem nije na mjestu. Mislim da je samo par pojedinaca bilo pesimisticno u vezi s njim i Freiburgom.
Hasić je u dosta nepovoljnom polozaju cijelu sezonu i negodovanje ili strah su sasvim opravdani. Njemu do kraja sezone mogu pomoci samo povrede konkurencije na njegovoj poziciji i vodstva Besiktasa od 3+:0 pa da on udje zadnjih 15ak min.
To da li ozbiljnije racunaju na njega u budućnosti, vrlo moguce. Da nije tako onda bi ga slali na posudbe pod bilo kojim uslovima a ne kao sto su bili zahtjevali (startna postava i min 70 minuta - mada je ovo meni besmisleno). S dr.strane, nadati se da ce ipak do kraja sezone cesce dobijati priliku kad su ga vec ostavili u timu, mada ne djeluje obecavajuce...ali eto, nadati se.
Ovdje pojedini ne shvacaju koliko je lose i pogubno za mladog igraca da ne igra. Hasic uskoro puni 20 godina, a do sad nije prakticki odigrao dvije vezane utakmice na seniorskom nivou. To su godine kad igraci koji vrijede vec nose momcad na svojim ledjima. Tko mu god vodi karijeru ne zeli mu ocito dobro.
Kakav crni glupan je nsakala ja ne mogu da vjerujem da neko moze ovako glup biti
Evo ga u 93 min
Mene ovaj mali ponasanjem nevjerovatno podsjeca na Musu, imam osjecaj da je vec sad u nekim zvijezdama. Nekako mi mnoge njegove reakcije djeluju fejk.
Navodno danas od prve minute protiv Konyaspora.
Tako je, veceras od prve minute, sretno.
Prijenos na SK 4.
Prijenos na SK 4.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Hasic vs Milosevic
Nemam taj kanal, ima li iko valjan link?!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Hvala!akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 feb 2021, 18:47https://elixx.me/partizan.html?streamerName=bluejetset
Pa nije se Hasic ppvrijedio jbo ga Hasic hahhaha
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Zato i ja gledam čemu ovaj smajli gore. 
A idi hahaha. Znaci, gledam momka i vidim nije Hasic ni blizu, ovaj navodi kako je u pitanju mladi igrac, itd. Kontam, nije jedini mlad (a ni blizu nije licio Ajdinu), ali povjerujem jer je valjda vidio bolje od mene. Poslije ga nije ni prikazalo osim kako lezi na nosilima.
Fino igra, ali neće se naigrati ove sezone, zasad neka ide u mladu repku.
Kvalitet utakmice 
Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot] i 27 gostiju.