FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
https://www.transfermarkt.com/harmony-i ... ler/127774
Ovaj ludjak najvise vrijedio 400k kad je igrao kod nas. I sad ce mi neko reci da neki igrac nece da igra za najveci klub u drzavi.
Ovaj ludjak najvise vrijedio 400k kad je igrao kod nas. I sad ce mi neko reci da neki igrac nece da igra za najveci klub u drzavi.
”Dužan sam vam prenijeti ono što znam. Benju poznajem i imam tu slobodu da ga nazovem i pitam. Sinoć je rekao da će sve biti u redu. Maloprije ( 14h i30m) je objasnio šta se desilo. Imaju dva sastava, dvije kopije koje će on poslati. U 10 h ujutro na sastanku je bilo Benjino ime a pred sami trening na drugom spisku nije bilo Tatarovog imena. Problem je kako on kaže u “kompjuterskoj tehnici”, ali i u činjenici da nije bilo printera itd. On će ujutro poslati u FK Sarajevo kompletnu dokumentaciju a sad čija je krivica, nekoga od njegovih saigrača ili Hadziceva ja ne znam.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- NisamInSajder
- Kontakt:
Inace dobar prijateljZagor je napisao/la: ↑06 feb 2021, 02:12”Dužan sam vam prenijeti ono što znam. Benju poznajem i imam tu slobodu da ga nazovem i pitam. Sinoć je rekao da će sve biti u redu. Maloprije ( 14h i30m) je objasnio šta se desilo. Imaju dva sastava, dvije kopije koje će on poslati. U 10 h ujutro na sastanku je bilo Benjino ime a pred sami trening na drugom spisku nije bilo Tatarovog imena. Problem je kako on kaže u “kompjuterskoj tehnici”, ali i u činjenici da nije bilo printera itd. On će ujutro poslati u FK Sarajevo kompletnu dokumentaciju a sad čija je krivica, nekoga od njegovih saigrača ili Hadziceva ja ne znam.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Kakav je covjek u to ne bih ulazio jer zaista ne znam. Ali je smece od komentatora. Posebno ono njegovo plakanje na facebooku nakon kritika, kao da se on ne smije kritikovati.Zagor je napisao/la: ↑06 feb 2021, 02:12”Dužan sam vam prenijeti ono što znam. Benju poznajem i imam tu slobodu da ga nazovem i pitam. Sinoć je rekao da će sve biti u redu. Maloprije ( 14h i30m) je objasnio šta se desilo. Imaju dva sastava, dvije kopije koje će on poslati. U 10 h ujutro na sastanku je bilo Benjino ime a pred sami trening na drugom spisku nije bilo Tatarovog imena. Problem je kako on kaže u “kompjuterskoj tehnici”, ali i u činjenici da nije bilo printera itd. On će ujutro poslati u FK Sarajevo kompletnu dokumentaciju a sad čija je krivica, nekoga od njegovih saigrača ili Hadziceva ja ne znam.
PSPHM
Baho je super, zna dosta.. Druga stvar sto ga niko ne voli, jer je los komentatorJohnKeynes97 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 02:21Kakav je covjek u to ne bih ulazio jer zaista ne znam. Ali je smece od komentatora. Posebno ono njegovo plakanje na facebooku nakon kritika, kao da se on ne smije kritikovati.Zagor je napisao/la: ↑06 feb 2021, 02:12”Dužan sam vam prenijeti ono što znam. Benju poznajem i imam tu slobodu da ga nazovem i pitam. Sinoć je rekao da će sve biti u redu. Maloprije ( 14h i30m) je objasnio šta se desilo. Imaju dva sastava, dvije kopije koje će on poslati. U 10 h ujutro na sastanku je bilo Benjino ime a pred sami trening na drugom spisku nije bilo Tatarovog imena. Problem je kako on kaže u “kompjuterskoj tehnici”, ali i u činjenici da nije bilo printera itd. On će ujutro poslati u FK Sarajevo kompletnu dokumentaciju a sad čija je krivica, nekoga od njegovih saigrača ili Hadziceva ja ne znam.
This time next year, we'll be millionaires!
Bwnjo vec neko vrijeme svjesno pravi probleme na treningu gdje pokusava da se stvori neka losa atmoafera.
Razlog je taj sto hoce da ise sad i odmah!
Prepostena ponuda je s nase strane da ide na ljeto free, poslije titule, mesjutim on je to odbio. Dakle, ne znam odakle mu to pravo da se tako ponasa. Dosao je u klub kao mrtvi anonimus, dobio priliku zivota i umjesto bar nekog vida zahvalnosti, on hvata malog Đanija za vrat bez apsolutno ikakvog razloga. Ali s namjerom.
Nadam se da Emir nece sad pristati ni na milion i da ce svaku tekmu presjediti na zapadu. I drzao bih ga dokle god mu ugovor traje dakle do zadnjeg dana. Pa se izvoli onda kurciti.
Razlog je taj sto hoce da ise sad i odmah!
Prepostena ponuda je s nase strane da ide na ljeto free, poslije titule, mesjutim on je to odbio. Dakle, ne znam odakle mu to pravo da se tako ponasa. Dosao je u klub kao mrtvi anonimus, dobio priliku zivota i umjesto bar nekog vida zahvalnosti, on hvata malog Đanija za vrat bez apsolutno ikakvog razloga. Ali s namjerom.
Nadam se da Emir nece sad pristati ni na milion i da ce svaku tekmu presjediti na zapadu. I drzao bih ga dokle god mu ugovor traje dakle do zadnjeg dana. Pa se izvoli onda kurciti.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Da malo rekapituliramo situaciju u ekipi (napadački) 3 sedmice prije nastavka sezone:
- Rahman - OTISAO
- Tatar - SUSPENDOVAN
- Fanimo - POVRIJEDJEN
U prvom dijelu sezone ova 3 igrača su golovima i asistencijama učestvovali u više od 75% golova koje smo dali!!!!
Šta imamo novo, ko treba da ih zamjeni, i donese ovih 30ak golova? Dal i Cmiljanić!!
Vrlo lako bi od ekipe koju niko ne može pobijediti mogli postati ekipa koja nikog ne može pobijediti. Jednostavno nema tu dovoljno mesa i opcija da se daju golovi kad je potrebno.
Iako je 9 bodova fina prednost, sa trenutnom ekipom, moj optimizam za novu titulu je skroz ispuhao.
- Rahman - OTISAO
- Tatar - SUSPENDOVAN
- Fanimo - POVRIJEDJEN
U prvom dijelu sezone ova 3 igrača su golovima i asistencijama učestvovali u više od 75% golova koje smo dali!!!!
Šta imamo novo, ko treba da ih zamjeni, i donese ovih 30ak golova? Dal i Cmiljanić!!
Vrlo lako bi od ekipe koju niko ne može pobijediti mogli postati ekipa koja nikog ne može pobijediti. Jednostavno nema tu dovoljno mesa i opcija da se daju golovi kad je potrebno.
Iako je 9 bodova fina prednost, sa trenutnom ekipom, moj optimizam za novu titulu je skroz ispuhao.
- ElCartel11
- Kontakt:
9 bodova prednosti bi morali sacuvati pred ovakvom konkurencijom, taman nam vise niko ne dosao i ne zaigrali do kraja Tatar i Fanimo.
Ali čisto sumnjam, da nece jos neko doci makar neko krilo a mozda i spic pa se Cmiljanic prebaci na krilo, jer moze pokriti vise pozicija u napadu.
Ali čisto sumnjam, da nece jos neko doci makar neko krilo a mozda i spic pa se Cmiljanic prebaci na krilo, jer moze pokriti vise pozicija u napadu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je ono što pišem danima. Sve i da jesmo trenutno slabiji, ko je to jači od nas?ElCartel11 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 07:099 bodova prednosti bi morali sacuvati pred ovakvom konkurencijom, taman nam vise niko ne dosao i ne zaigrali do kraja Tatar i Fanimo.
Mi poraza nemamo a ne nešto više. Ovako bi samo neke utakmice bilo neizvjesnije. Dovesti napadača i probati produžiti ugovor sa Miličevićem i to je to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
hahah ovi su smijesni sto kao psuju emiru ili nekom drugom, kao terapija neka
covjek izbacio iz sebe sav stres 
milicevic je gospodin, on ce ostati do ljeta i otici (ako nece produziti), a na ljeto se moze naci stoper (uz trojac kurdic, besic, dupovac) koji je kvalitet zadnje trojice koji su otisli/ce otici na ljeto.
tatar mora na tribinu, nikakva izvinjenja i sl. ne treba da prolazi.

milicevic je gospodin, on ce ostati do ljeta i otici (ako nece produziti), a na ljeto se moze naci stoper (uz trojac kurdic, besic, dupovac) koji je kvalitet zadnje trojice koji su otisli/ce otici na ljeto.
tatar mora na tribinu, nikakva izvinjenja i sl. ne treba da prolazi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ako cemo se mjeriti prema ostalima a ne da napredujemo onda kljuc u bravuMortemHz je napisao/la: ↑06 feb 2021, 07:21To je ono što pišem danima. Sve i da jesmo trenutno slabiji, ko je to jači od nas?ElCartel11 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 07:099 bodova prednosti bi morali sacuvati pred ovakvom konkurencijom, taman nam vise niko ne dosao i ne zaigrali do kraja Tatar i Fanimo.
Mi poraza nemamo a ne nešto više. Ovako bi samo neke utakmice bilo neizvjesnije. Dovesti napadača i probati produžiti ugovor sa Miličevićem i to je to.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
I to zapečatit vrata zauvijekPantelija je napisao/la: ↑06 feb 2021, 08:50Ako cemo se mjeriti prema ostalima a ne da napredujemo onda kljuc u bravuMortemHz je napisao/la: ↑06 feb 2021, 07:21To je ono što pišem danima. Sve i da jesmo trenutno slabiji, ko je to jači od nas?ElCartel11 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 07:099 bodova prednosti bi morali sacuvati pred ovakvom konkurencijom, taman nam vise niko ne dosao i ne zaigrali do kraja Tatar i Fanimo.
12. igrač kluba iz Titove 38b
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Govorim za ligu, za europu sam oduvijek pisao da nam treba mnogo više od ovoga.Pantelija je napisao/la: ↑06 feb 2021, 08:50Ako cemo se mjeriti prema ostalima a ne da napredujemo onda kljuc u bravuMortemHz je napisao/la: ↑06 feb 2021, 07:21To je ono što pišem danima. Sve i da jesmo trenutno slabiji, ko je to jači od nas?ElCartel11 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 07:099 bodova prednosti bi morali sacuvati pred ovakvom konkurencijom, taman nam vise niko ne dosao i ne zaigrali do kraja Tatar i Fanimo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Za evropu treba imati sreće i dosta veći kvalitet. Sve dok osvajamo titule ja sam zadovoljan. Nadam se da ćemo uskoro ući makar u tu drugu evropa ligu.
ISTINA ZA VEDRANA!
Poceli tepetabisi privatne poruke pisati.psovati, e mangupa bubuljicavih
Tesko mi pada da vidim da ste svi megalomani i ne vjerujete u proces, toliku kolicinu kompleksa drzite u sebi da ne mozete ispostovati postepeni napredak cak iako znate da nisu ni ti klubovi koje uzimate za primjer sa drzavnim pumpanjem stotina miliona dosli za par godina do mjesta gdje su sada....nego decenijama od kante za nabijanje u evropi dosli do statusa stalnih ucesnika....dozvoljavate sebi da vas pogode rijeci navijaca klubova kojima je glavni cilj opstanak...sumnjate u igrace koji su prosli fudbalsku skolu vani(Fanimo,Susic,Smiljanic) a zelite dovesti igrace koji su je prosli u BiH na plastici ili sljaci....pustite da vas ubjedjuju djeca kako se placa porez drzavi na rentanje necega, da se dogovara usmeno trosak od pola miliona ili da se negdje novac cuva u kesu pa zagrabis samo i ne ostane pisani/digitalni trag, ubjedjuje vas pljuvo pljuvic sa facebooka koji u zivotu nije trafiku vodio kako se vodi sampionski klub...i vi kazete au vidis ti to, nisam znao da je to tako....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: benko21, ErosViverosViv, hazarder, kogmagie46, leo1946, miguelramos, Rodman i 70 gostiju.