AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Imal kakvi novih vijesti o nasem bratu Romu?
Molio bih burazera kad uhvati priliku da nam javi
Molio bih burazera kad uhvati priliku da nam javi
- muha milanez
- Kontakt:
Niko ništa ne javlja, valjda će burazer naći malo vremena da se javi.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma ne treba ljudima stavljati pritisak, dosta im je Belaja. Samo se nadam da će na dobro izaći aBd. A Romov brat kada naleti sa info hvala mu
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- OldFashioned
- Kontakt:
Taman krenuo napisati, ima li novosti POZITIVNIH ?!
Yebeš Milana sada.
Yebeš Milana sada.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Porodici je sad prece da budu uz njega a brat ce vjerujem javiti ako nadje vremena
- Romagnoli13
- Kontakt:
budan je al ne i potpuno svjestan sta se desilo, da li zbog toga sto mu daju protiv bolova ili zbog tog potresa mozga ne znam
Ne moze da prica puno al je zplako kad je shvatio da nije u stanju da klanja već par dana. Uglavnkm ide na bolje i sve je manji rizik za komplikacije
fala vam na rjecima podrške i u moje ime
Ne moze da prica puno al je zplako kad je shvatio da nije u stanju da klanja već par dana. Uglavnkm ide na bolje i sve je manji rizik za komplikacije
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Hvala ti na info,bice nam svima malo lakse sad kad znamo da je van opasnosti,bice on aBda dobro.Romagnoli13 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 11:43budan je al ne i potpuno svjestan sta se desilo, da li zbog toga sto mu daju protiv bolova ili zbog tog potresa mozga ne znam
Prenesi mu selame i pozdrave on nas.
- muha milanez
- Kontakt:
Ljudina naša, bude on dobro aBd 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- OldFashioned
- Kontakt:
ODLIČNO ! Pozdrav mu veliki.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Brz oporavak Romanjoli!
I romanisti su uz tebe.
I romanisti su uz tebe.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Beduin
- Kontakt:
Atalanta kiksala protiv Torina, odlicno. Juve-Roma mi fakat svejedno za rezultat, mozda Juve da pobijedi i tako se i od Rome dodatno odvojimo ako mi pobijedimo, ali ne bi bio ni X veceras los.
Rom brate izdrzi, Allah je uz tebe kao i nase dove i zelje.
Rom brate izdrzi, Allah je uz tebe kao i nase dove i zelje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Atalanta u posljednjih 5 utakmica Serie A jedino dobila Milan.
Veceras bi najvise odgovarao x izmedju Juventusa i Rome ali vjerujem da ce ih Juve rutinski uzeti. U tom slucaju sa pobjedom protiv Crotonea, Milan bi otisao na +9 Romi i +12 Atalanti sto je jako bitno kada je top 4 u pitanju. Dobrodosao bi i kiks Napolia i Lazia da se napravi ozbiljna prednost prije serije "tezih" utakmica.
Drago mi je cuti da je Rom bolje. Nadam se da ce nam se uskoro priduziti.
Veceras bi najvise odgovarao x izmedju Juventusa i Rome ali vjerujem da ce ih Juve rutinski uzeti. U tom slucaju sa pobjedom protiv Crotonea, Milan bi otisao na +9 Romi i +12 Atalanti sto je jako bitno kada je top 4 u pitanju. Dobrodosao bi i kiks Napolia i Lazia da se napravi ozbiljna prednost prije serije "tezih" utakmica.
Drago mi je cuti da je Rom bolje. Nadam se da ce nam se uskoro priduziti.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Bennacer dobio bronhitis te ga nema sutra , Tonali možda nedovoljno spreman da starta , tako da se očekuje Meite od prve minute. Hakan nije dostigao optimalnu formu te bi trebao startati sa klupe , Leao na ofanzivnom veznom...
Izašao spisak pozvanih , nema ni Tonalija na njemu..
Izašao spisak pozvanih , nema ni Tonalija na njemu..
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 06 feb 2021, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Fino kad ocekujes da se sklopi bas fina ekipa desi se i ovo,ova je ekipa ukleta
Toliko smo imali slobodnog vremena svi trenirali normalno i onda dan pred tekmu nemas ni Benasera ni Tonalija,ljepota,ne mozemo mi sastaviti ekipu ove godine da ga j.ebes
Stvarno trebaju nekom dobrom hodzi da odu. Nije normalno imati ovoliko problema sa povredama.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Elhamdulillah..Romagnoli13 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 11:43budan je al ne i potpuno svjestan sta se desilo, da li zbog toga sto mu daju protiv bolova ili zbog tog potresa mozga ne znam
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Hvala na lijepim vijestima, pridruzujem se selamima i pozdravima. Da ozdravi aBd sto prije i dodje da se svadjamoRomagnoli13 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 11:43budan je al ne i potpuno svjestan sta se desilo, da li zbog toga sto mu daju protiv bolova ili zbog tog potresa mozga ne znam
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Beduin
- Kontakt:
Hahaha koji baksuzluk vuce ova ekipa i opet kao takvi smo u vrhu. Nevjerovatno kakve stvati nam se desavaju, sumnjam da ima klub u zadnjih 20+ godina sa ovoliko problema, nepredvidjenih i bizarnih situacija tokom sezone.
I zasto Diaz ne igra ofanzivnog veznog nakon dobre forme?
PS. Bravo Genoa, samo da izdrze do kraja.
I zasto Diaz ne igra ofanzivnog veznog nakon dobre forme?
PS. Bravo Genoa, samo da izdrze do kraja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.