Više malo, nego sutra

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Upotrijebi goole malo pa vidi sta se desilo tom igracu i u kakvom je stanju dosao i kako igra.Aduka87 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 17:52Pa ja, lik dosao u najboljim godinama u Lokomotivu koja je apsolutna nepoznanica, klub bez historije i svega, ALI decko je dosao tu jer je liga extra, uslovi, tereni, VAR da ne nabrajam, ali raja ne konta da nije do nas sto neki dobar igrac sa CV nece da dodje, nego je problem nasa liga, niko nece da igra po pasnjacima i barama...
I ja sam glasao za želješčara.Tatamata1946 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 16:55Ja sam glasao za kmelju a valjda nisam malouman nego realan
Oni su na tabeli ispred zrinjskog i mislim da su i pobijedili zrinjskog u prvenstvu
A i prosle godine smo isto pricali kako nam je jedini konkurent zrinjski a na kraju se pokazalo da je kmeljo
**** tebe gramatika malo, ja pricam o Papa, on spominje Borisa, koji ti je ba, ohladi malo...Pantelija je napisao/la: ↑06 feb 2021, 18:26Upotrijebi goole malo pa vidi sta se desilo tom igracu i u kakvom je stanju dosao i kako igra.Aduka87 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 17:52Pa ja, lik dosao u najboljim godinama u Lokomotivu koja je apsolutna nepoznanica, klub bez historije i svega, ALI decko je dosao tu jer je liga extra, uslovi, tereni, VAR da ne nabrajam, ali raja ne konta da nije do nas sto neki dobar igrac sa CV nece da dodje, nego je problem nasa liga, niko nece da igra po pasnjacima i barama...
Porediti irfana hadzica i cmiljanica je prrsmjesno.
Lik nema ni 50 trmi sa 25 godina i 8 golova i poresiti ga sa nekim ko sam holandjane izbaci
Smijesno
Yebo te kladionica
Pa i ja ti kazem da proguglas o papa
HahahahahPAULUS1234 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 14:15To je mene strah prva 3 kola i sto smo mi u Umagu svi u Antaliji,-
Nema veze sa Mortom bratom. Već smo riješili problem koji je sin sin situacija za nas. Uskoro će se i ozvaničiti neke nove stvari, koje će dati jasnu situaciju u klubu. Koja neće nikakve veze sa ovoliko negativnim pisanjem. A Sad ćemo za koji dan vidjeti na djelu emira hadžića.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijeli, bosnas_, EastMadness, Gomis99, Hordas1990, Majestic-12 [Bot], Posejdon, UltraSa46 i 92 gosta.