AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Zub u koliko ne nadje novi klub on se vraca u Milano jer je jos pod ugovorom s klubom
))
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Link ti ne valja.robovi88 je napisao/la:Pola momčadi htjelo tući Ibrahimovića!![]()
![]()
![]()
http://www.****/vijesti.aspx?id=24228
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Senzacionalan naslov, ali se u biti nista nije desilo.
Btw, kakav je gol zabio igrac Al-Ahlija(1:20)
.
[youtube][/youtube]
Btw, kakav je gol zabio igrac Al-Ahlija(1:20)
[youtube][/youtube]
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Gol zaa špice.Monolog je napisao/la:[youtube][/youtube]
Btw, kakav je gol zabio igrac Al-Ahlija(1:20).
[youtube][/youtube]
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- senad_flamin
- Kontakt:
http://martina22acm.wordpress.com/2011/ ... -constant/
Evo pripremamo ponudu u visini 1.5 mil € za Kevina Constanta
Evo pripremamo ponudu u visini 1.5 mil € za Kevina Constanta
-RIVALDO-
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
Znam da sada svi sazaljevate Dinha, i to
nego samo da vas pitam.. (nije ovo puno vezano za temu o kojoj pricate) znate li vi ima li gdje na netu ona slika crveno oko i u njemu grb Milana
Neki dan sam vidio prestrasnu sliku, ali je nisam skinuo, i sad zalim ko za Dinhom
Ako neko ima link te slike da mi send, a ako nema, nikom nista.
Labav sam ja sa photoshopom..

Neki dan sam vidio prestrasnu sliku, ali je nisam skinuo, i sad zalim ko za Dinhom
Ako neko ima link te slike da mi send, a ako nema, nikom nista.
Labav sam ja sa photoshopom..
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
...eto ode vam dinho,jedini igrac koji je znao dati dobru loptu u milanu,uz pirla... 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nadam se da su ovo dezinformacije kada je "trampa" Pato - Balotelli u pitanju. Nekako mi je tesko povjerovati da cete se rijesiti Pata, a u svoje redove dovesti jos jednu usijanu glavu - Maria Balotellija. Ok, znam da je doticni navijac Milana, ali i sam Pato je zaduzio svakoga ko ima ikakve veze sa ovim klubom. Ukoliko je ova vijest tacna, mislim da ce Milan uciniti veliku gresku.
Znam da je Pato u posljednje vrijeme vise u bolnici negoli na terenu, al' ja bih svaki puta izabr'o i povrijedjenog Pata negoli zdravog i spremnog Balotellija.
Znam da je Pato u posljednje vrijeme vise u bolnici negoli na terenu, al' ja bih svaki puta izabr'o i povrijedjenog Pata negoli zdravog i spremnog Balotellija.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Zbog čega ovo kažeš ??? Zato što nezna igrati, ili što je "nemiran" ??? Njih dvojica se po meni mogu mjeriti sto se tice igre, Balotelli je stvoren za Serie A baš kao i Ibrahimović, ja bi dao Pata u zamjenu za Balotellia i ZabaletuMonolog je napisao/la:Nadam se da su ovo dezinformacije kada je "trampa" Pato - Balotelli u pitanju. Nekako mi je tesko povjerovati da cete se rijesiti Pata, a u svoje redove dovesti jos jednu usijanu glavu - Maria Balotellija. Ok, znam da je doticni navijac Milana, ali i sam Pato je zaduzio svakoga ko ima ikakve veze sa ovim klubom. Ukoliko je ova vijest tacna, mislim da ce Milan uciniti veliku gresku.
jer ako bi otišao Pato a došao BaLonja' sigurno bi prešli na 4-4-2 jer je Balonja' klasicni napadac kao i Ibra
Malo pogledaj
[youtube][/youtube]
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pratim ja Balotellija, a pratio sam ga i u njegovom mandatu u Interu. Da li ti zelis reci da je on toliko kvalitetniji od Pata da bi ga odmah zamijenio? Daj ba, sta ti je.
Naravno, da ne govorim o svlacionici Milana u kojoj bi bile uzarene glave: Cassano, Balotelli, Ibrahimovic, Seedorf pa cak i Robinho. Dakle, da sumiram, ne kazem ja da je Balotelli los, ali je po meni greska ovaj "eventualni" deal izmedju talijanske i engleske momcadi.
Pato je i dalje mlad, a o njegovim golgeterskim sposobnostima se mogu napisati romani. Dakako, plus je sto je prizemljen momak, te sto nema nikakvih ekscesa na i van terena.
Naravno, da ne govorim o svlacionici Milana u kojoj bi bile uzarene glave: Cassano, Balotelli, Ibrahimovic, Seedorf pa cak i Robinho. Dakle, da sumiram, ne kazem ja da je Balotelli los, ali je po meni greska ovaj "eventualni" deal izmedju talijanske i engleske momcadi.
Pato je i dalje mlad, a o njegovim golgeterskim sposobnostima se mogu napisati romani. Dakako, plus je sto je prizemljen momak, te sto nema nikakvih ekscesa na i van terena.
Balotelli moze samo pofamflat Patu. Pogledajte statistiku i igre i uocicete koje bolji i za koliko. Jest da je ovaj sklon povredama u zadnje vrijeme ali opet neka njega.
Ja bi im dao Ibrahimovića za Balotellija al na ljeto
Al ne ozbiljno de malo pratite stil igre Balotellija neopisivo me podsjeća na Ibrahimovica (U prInteru) iz svih poziciaj daje golove, sjajna tehnika, milion golova je dao iz slobodnog ali eto ... nekako ne vjerujem Patu odkad je izjavio da bi nekada volio igrati u Barsi
Al ne ozbiljno de malo pratite stil igre Balotellija neopisivo me podsjeća na Ibrahimovica (U prInteru) iz svih poziciaj daje golove, sjajna tehnika, milion golova je dao iz slobodnog ali eto ... nekako ne vjerujem Patu odkad je izjavio da bi nekada volio igrati u Barsi
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
pato će nekad sigurno otići iz milana u to nema sumnje, a isto tako baloteli će nekad zaigrati za milan, sad hoće li to biti ubrzo i hoće li biti direktna trampa ko zna, ali teško da će biti glava za glavu
tražiće tu milan još nekoliko desetaka miliona, a znajući ove iz citya i dobiće ih.
što se tiče igračkih kvaliteta slični su, mogu izrasti u vrhunske igrače oba, ali pato se već 36 puta ozljeđivao i stvarno bi mu još neka ozljeda mogla dovesti karijeru u pitanje, mada bi ja najrađe da pato ostane gdje jest, a da balotelija pokušaju svakako dovesti, ako me uskoro neko iz milana nazove da pita za savjet to ću im i reći, a ako ne zovnu onda nek rade što misle da je najbolje
što se tiče igračkih kvaliteta slični su, mogu izrasti u vrhunske igrače oba, ali pato se već 36 puta ozljeđivao i stvarno bi mu još neka ozljeda mogla dovesti karijeru u pitanje, mada bi ja najrađe da pato ostane gdje jest, a da balotelija pokušaju svakako dovesti, ako me uskoro neko iz milana nazove da pita za savjet to ću im i reći, a ako ne zovnu onda nek rade što misle da je najbolje
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Allegri ima velike probleme pred prvi takmičarski meč u 2011. godini.
Nova loša vest za Milan, Alesandro Nesta se povredio i po svemu sudeći će propustiti sutrašnji meč protiv Cagliari.
"Teško će se oporaviti, stvari su izuzetno oslabljene, moraćemo da igramo bez nekolicine ključnih fudbalera", rekao je Allegri.
Ibrahimović je suspendovan, Pirlo, Zambrota, Boateng, Flamini su povređeni, dodajte tome Nestu i shvatićete kakve probleme ima trener Milana.
On je najavio da će Antonio Kasano početi sa klupe, i upozorio napadača da je Milan poslednja velika šansa njegove karijere. Samo Allah zna na šta će ličit sutra sastav, a tek rezultat
Sad hoce nekog Robin Soder-a iz Goteborga
Kazu da je drugi Ibrahimovic
The player, who is not as high as Ibrahimovic (1.75m) has great technical and physical skills, which are quite different from those of Zlatan.
Nova loša vest za Milan, Alesandro Nesta se povredio i po svemu sudeći će propustiti sutrašnji meč protiv Cagliari.
"Teško će se oporaviti, stvari su izuzetno oslabljene, moraćemo da igramo bez nekolicine ključnih fudbalera", rekao je Allegri.
Ibrahimović je suspendovan, Pirlo, Zambrota, Boateng, Flamini su povređeni, dodajte tome Nestu i shvatićete kakve probleme ima trener Milana.
On je najavio da će Antonio Kasano početi sa klupe, i upozorio napadača da je Milan poslednja velika šansa njegove karijere. Samo Allah zna na šta će ličit sutra sastav, a tek rezultat
Sad hoce nekog Robin Soder-a iz Goteborga
The player, who is not as high as Ibrahimovic (1.75m) has great technical and physical skills, which are quite different from those of Zlatan.
LJUDI DOBRE VIJESTI
U ovom trenutku se igra tekma Everton 1:1 Tottenham 67min'
Ozlijeđeni Gareth Bale s bolnom grimasom na licu izlazi iz igre. Harry Redknapp (Tottenham) je odlučio da umjesto njega uđe Niko Kranjcar.
Mislite isto što i ja ? 
Ozlijeđeni Gareth Bale s bolnom grimasom na licu izlazi iz igre. Harry Redknapp (Tottenham) je odlučio da umjesto njega uđe Niko Kranjcar.
robovi88 je napisao/la:LJUDI DOBRE VIJESTI![]()
![]()
Ozlijeđeni Gareth Bale s bolnom grimasom na licu izlazi iz igre. Harry Redknapp (Tottenham) je odlučio da umjesto njega uđe Niko Kranjcar.![]()
Mislite isto što i ja ?
nemoj se nikada vesliti tudjoj ozljedi onda to prelazi okvire fer playa , zelim mu sto brzi oporavak
Ne veselim se ali je to dobra vijest za naš klub, izvini nisam znao da i ja igram " profesionalni " fudbalmeskalin je napisao/la:robovi88 je napisao/la:LJUDI DOBRE VIJESTI![]()
![]()
Ozlijeđeni Gareth Bale s bolnom grimasom na licu izlazi iz igre. Harry Redknapp (Tottenham) je odlučio da umjesto njega uđe Niko Kranjcar.![]()
Mislite isto što i ja ?
nemoj se nikada vesliti tudjoj ozljedi onda to prelazi okvire fer playa , zelim mu sto brzi oporavak
ma znam, ali zar se ne zapitas ako Milan ne moze proci Tottenhama s baleom onda ne treba se ni takmiciti, sta onda kada mu dodje Barca onda ce biti de boze da Messi slomi nogu, da se Iniesta ozeljdi, jbg sve je sport i ono sto ide uz njega, zato je fudbal najpopularniji sport.... ko zna mozda sutra mali strasser u Milanu odigra fantasticno pa svi mi zaboravimo na Pirlarobovi88 je napisao/la:Ne veselim se ali je to dobra vijest za naš klub, izvini nisam znao da i ja igram " profesionalni " fudbalmeskalin je napisao/la:robovi88 je napisao/la:LJUDI DOBRE VIJESTI![]()
![]()
Mislite isto što i ja ?
nemoj se nikada vesliti tudjoj ozljedi onda to prelazi okvire fer playa , zelim mu sto brzi oporavak![]()
Pored ovolikog broja nasih povreda,ova nam je dobro dosla.Neka malo odmori Velasanin,pa dosta ga je
P.S Hocemo li skupiti ekipi za Cagliari
P.S Hocemo li skupiti ekipi za Cagliari
1921-2011
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.