Benjamin Tatar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Benjamin Tatar
Skaljane jel ide jos transfer ove zime? Posto ugovor istice na ljeto.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Sarajevo te ne zasluzuje, cuj suspenzija jer si isamarao ljubomornog saigraca koji te je htio povrijediti.
Kolika kvota da od jednom Benjo nece biti kalibar za repku nakon ovoga? A do jucer se sa Rahmanom branilo njihovo ime do zadnjeg daha.
Tik tok. Tik tok..
Izdrzi Benjo, repka BiH je uz tebe!

Tik tok. Tik tok..
Izdrzi Benjo, repka BiH je uz tebe!

@igrajlopte 🐦
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Dudlač crijeva pozvan u repku par puta zahvaljujući ko zna kakvim talovima i odmah umislio da je neko i nešto. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Poslati ga u Blazuj ako se voli tuci. Tamo svakako one nove sarajlice se svakodnevno hrvaju. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nemojte na covjeka. On je u repki i radi kvote. Prvi romski igrac u repci, malo postovanja.
Nejma njemu kvote, on nije konstitutivan vec resto na kamari sa zidovima, Jugoslovenima i Bosancima ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Navijaci od Sarajeva su ga podigli gore i od jedan put nakon ne disciplinarsko ponašanje zeli ga otjerati iz kluba. Neznam sta da kazem, on i svaki igrac iz naše M:Tel ligu nemaju za sad sta tražit u bilu koju reprezentaciju. U fudbal nije samo talent i igracki znanje vazno nego i ponašanje.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nadam se da ce rijesiti ove nesuglasice sa klubom, trebamo ga u Finskoj u martu. 

Ovo mu nije prvi put; cijepao je i bacao dres Sarajeva u Mostaru na utakmici protiv Veleza, pa su mu navijaci Sarajeva to oprostili; a poznavajuci dosta navijaca Sarajeva, moram priznati da je super prosao - slabo bi oni kome to oprostili. Mislim da sada vec nema sanse da mu oproste nakon ovog incidenta.Harise je napisao/la: ↑05 feb 2021, 23:00Navijaci od Sarajeva su ga podigli gore i od jedan put nakon ne disciplinarsko ponašanje zeli ga otjerati iz kluba. Neznam sta da kazem, on i svaki igrac iz naše M:Tel ligu nemaju za sad sta tražit u bilu koju reprezentaciju. U fudbal nije samo talent i igracki znanje vazno nego i ponašanje.
I za ovo drugo sto pricas, ne slazem se, mozda ne mogu biti u prvih 11, ali sigurno da imaju mjesta na sirem spisku. Ne mozda Tatar, ali recimo Rahmanovic i Cipetic su po meni zasluzili da budu medju 24-25 igraca u momentu kad su bili i pozvani (a igrali su u BiH Premijer Ligi).
Slazem sto se Rahmanovica tice, a Cipetic je skros tanak igrac za reprezentaciju po meni. Jedva se drzi u Lokomotivi i da ne zaboravimo njegovu i Sanicaninu amatersku grešku protiv Sjeverne Irce nama koštalo prolaz. Jovo Lukic, Nedim Hadzic i Selmir Pidro su za sad dobri igraci. Ja se nadam da ce mali Djani Salcin dobiti priliku umjesto Tatara, jer ima puno potencijala...mahic je napisao/la: ↑06 feb 2021, 02:04Ovo mu nije prvi put; cijepao je i bacao dres Sarajeva u Mostaru na utakmici protiv Veleza, pa su mu navijaci Sarajeva to oprostili; a poznavajuci dosta navijaca Sarajeva, moram priznati da je super prosao - slabo bi oni kome to oprostili. Mislim da sada vec nema sanse da mu oproste nakon ovog incidenta.Harise je napisao/la: ↑05 feb 2021, 23:00Navijaci od Sarajeva su ga podigli gore i od jedan put nakon ne disciplinarsko ponašanje zeli ga otjerati iz kluba. Neznam sta da kazem, on i svaki igrac iz naše M:Tel ligu nemaju za sad sta tražit u bilu koju reprezentaciju. U fudbal nije samo talent i igracki znanje vazno nego i ponašanje.
I za ovo drugo sto pricas, ne slazem se, mozda ne mogu biti u prvih 11, ali sigurno da imaju mjesta na sirem spisku. Ne mozda Tatar, ali recimo Rahmanovic i Cipetic su po meni zasluzili da budu medju 24-25 igraca u momentu kad su bili i pozvani (a igrali su u BiH Premijer Ligi).
https://sport.av.....az.ba/domaci-nogomet/629253/sarajevo-prodalo-tatara-za-500-hiljada-maraka

I za tu pisljivu zaradu je guran u repku. Jos sam dao nesto para toliko je arapima bio interesantan.
Rahmanovic, Tatar, Cipetic, I. Hadzic, Corluka, Ziljkic, Zeljkovic...sveukupna zarade za ove igrace nije ni JEDAN milion eura. Sam Demirovic je bez guranja u repku prodan za cetri miliona eura + bonus. I onda kazu daj sansu domacim pizdama od igraca.

I za tu pisljivu zaradu je guran u repku. Jos sam dao nesto para toliko je arapima bio interesantan.

Rahmanovic, Tatar, Cipetic, I. Hadzic, Corluka, Ziljkic, Zeljkovic...sveukupna zarade za ove igrace nije ni JEDAN milion eura. Sam Demirovic je bez guranja u repku prodan za cetri miliona eura + bonus. I onda kazu daj sansu domacim pizdama od igraca.
Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 06 feb 2021, 21:38, ukupno mijenjano 3 puta.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Otišao isto Elvis Saric u Aziju jer nije sposoban igrati negdje u jacu ligu 

hahahahahahahaha
Doci ce opet neki novi Tatar kojeg ce ovi cirkus navijaci gurati u reprezentaciju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BoixosNois1899
- Kontakt:

Kakav propalitet bokte. Ali nije da nismo znali.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies

Kad su pisali da je dokazao da zaslužuje mjesto u prvih XI jer je odigrao dupli pas protiv Irana

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Naći će oni drugog miljenika da provukljaju u repku.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino