Gasi mjesalicu motaj kabloveHistoricar je napisao/la: ↑06 feb 2021, 21:32Zamislite proda se Tatar zvanično i niko ne dođe do kraja prelaznog roka.Ja mislim da to ne bi preživjeo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
To je bas tesko saznati.

Pa evo za prodaju Tatara niko nije znao. Jasno nam je samo bilo da nesto smrdi oko belaja na treningu.
Samo mi nikada nece biti jasno zasto smo uvijek na strani igraca a nikada na strani kluba i ljudi koji nam predstavljaju klub. To nam je mana ogromna.
Definitivno kraj jedne fine generacije koja nam je mnogo srece donijela vise mi je zao Amara nego Tatara, ljudina Ahmetovic abd da proslavi odlazak u penziju na balkonu Titove, bice tesko zadrzati na ljeto Kovacevica i Djokanovica prije svega jer je Kova prerastao ovu ligu i vrijeme mu je da ide, a Djokanovic tacno da mu se nebi desilo kao sa Kovacevicem.
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Sada treba dovesti Hirosa on i Jukic u prvi 11 

Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 06 feb 2021, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Reko hin "double it"

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Produziti Milija i dovesti dobro krilo i sa zdravim Sušićem i Fanimom nećemo biti slabiji u odnosu na jesen
- feniksptica
- Kontakt:
Znači Hiroš i Nedim?
Dolazi i kod nas modni guru abd..sarni majstore
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ako se uzme u obzir trenutna situacija u cijelom svijetu, gdje para nikad manje nije bilo, u fudbalu naročito, gdje evropski giganti propadaju i grcaju u dugovima... uzeti milion za dva igrača koji su slobodni za par mjeseci je vrlo dobro.
Biće i odlično ako se dovedu adekvatne zamjene za te pare, a realno - mogu!
Biće i odlično ako se dovedu adekvatne zamjene za te pare, a realno - mogu!
Odlican potez uprave. Procijenio sam ga na 200.000 Eura i drugu tursku ligu. Doduse, prva liga SA je za nijansu jaca od druge turske lige. Ovo je njegov maksimum, i sad mu karijera krece silaznom putanjom. Ok, malo ce podebljati novcanik.
Nadam se da ce uprava shvatiti razliku izmedju prve i druge klase fudbalera, te da ce konacno poceti dovoditi prvoklasne igrace. Odrijesite kesu!!
Nadam se da ce uprava shvatiti razliku izmedju prve i druge klase fudbalera, te da ce konacno poceti dovoditi prvoklasne igrace. Odrijesite kesu!!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ne bih se složio s tobom. Bićemo definitivno slabiji, nećemo imati tu širinu u napadu. Moguće je da će ovo biti period relaksacije troškova u klubu. Ako ćemo i sa ovim timom uzeti ligu, neka im bude, ali ovo je 35-40% lošija ekipa bez ovog dvojca.
Bojim se da padamo, uplašen sam i strah me da nećemo dovesti adekvatna pojačanja.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Hiroš nepotreban eno mu doline dugova
-
- Kontakt:
Ko god nece da produzi bolje uzeti bilo kakvu lovu nego da sjedi na tribini placas platu i ide ti dzaba...
- feniksptica
- Kontakt:
Treba biti realan. Svakome je manje vise to cilj. U svakom posluretromoos je napisao/la: ↑06 feb 2021, 21:44Odlican potez uprave. Procijenio sam ga na 200.000 Eura i drugu tursku ligu. Doduse, prva liga SA je za nijansu jaca od druge turske lige. Ovo je njegov maksimum, i sad mu karijera krece silaznom putanjom. Ok, malo ce podebljati novcanik.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa rekoh da dovedemo dobro krilo a u vezi imamo dosta igrača a i Rahman je propustio dosta tekmi zbog povrede i kartona,plus što većinu utakmica nismo računali na Tinu i Fanima a najbolji su igrači lige na svojim pozicijamaKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑06 feb 2021, 21:44Ne bih se složio s tobom. Bićemo definitivno slabiji, nećemo imati tu širinu u napadu. Moguće je da će ovo biti period relaksacije troškova u klubu. Ako ćemo i sa ovim timom uzeti ligu, neka im bude, ali ovo je 35-40% lošija ekipa bez ovog dvojca.
Bojim se da padamo, uplašen sam i strah me da nećemo dovesti adekvatna pojačanja.
Trenutno korisnika/ca: EastMadness, ErosViverosViv, James1987, kontra, mnon46, N3R3D, nedimmmm1337, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, Posejdon, propoklopac, ShofaII, zagorski i 139 gostiju.