FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cruza vracamo sa posudbe 

muljatori bi dali guze da dobiju 50k ne znaju sta ce od muke

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Promašuješ prioritete drug. Ne pita se samo igrač, menadžer i budući klub. Broj 1 prioritet je interes našeg kluba i nikoga i ništa osim toga ne treba žaliti jer nije se rodio taj koji je nezamjenjiv. Šta me briga gdje će nastaviti karijeru i gdje će nakon toga i šta me briga što je navodno doplatio iz svog džepa. Uplaćeno je u kasu FKS i to je jedino bitno. Unazad 20 godina x 2 prelazna roka = 40 prelaznih rokova, 40 rokova x ovakva prodaja 2 igrača = koja cifra? Šta misliš?miky_hz je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:11Prvo iz izjave njegovog menadjera prije nekih 10-tak dana.Kad prica da su se razletili na vise strana da mu nadju klub i da ima jos malo vremena do kraja prelaznih rokova u Evropi u tim djelovima gdje on ima kao menadjer uticaj. Gdje sam iz izjave izvukao da su oni to koji mu traze klub i da im se zuri.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑06 feb 2021, 21:56Iz kojeg izvora tvrdiš da je imao samo ovu ponudu, a ne i neku iz Evrope?miky_hz je napisao/la: ↑06 feb 2021, 21:36
Nisi shvatio poentu,mada bi volio da jesi pa da me citras na taj nacin da se ne pokusavas praviti duhovit .
Poenta mog pisanja nema veze sa finansijama,ima sa tim da nikakvu ozbiljnu ponudu nije on kao igrac dobio,kao da ga je neko vidio i rekao hocu da dovedem Tatara kao igraca koji je razvalio u PL. Da je kao igrac sa odlicnom sezonom u PL dosao u situaciju da mu menadjer zove ljude i kaze imam igraca za vas.Da ga je nudio "svakome" i da je na kraju uspio da premunta ove Arape da mu uzmu igraca.
Dakle razumijem sa ljudske strane da su mu bitne samo pare i da je normalno da hoce da ide dole,ne razumijem kako niko iz Evrope ili bilo cega ozbiljnog nije htio da dovede njega kao igraca koji ima odlicnu sezonu/dvije iza sebe da se klub kao klub javi nama i kaze zainreresovani smo za igraca .Dakle nije kritika njemu nego sa sportske strane nemogu da razumijem.
Drugo sam ovaj transfer je na kraju "daj sta das" za njega jel prelazni i u Saudiji zavrsava sutra(sad ovaj tajming tuce na treningu je jos veca enigma i nesto o cemu bi se trebalo popricati). Uglavnom mislim da mu je to jedino ostalo i sama cijenica da on i menadjer od sebe daju dodatne pare govore na to sve.
Generalno zelim mu srecu nemam ja problem sto je on otisao dole da zaradi,najvise pricam da mi je zao sto nije nasao klub bilo gdje u Evropi i da ostvari neku bolju karijeru,jel iskreno poslije Saudije mislim da mu slijedi povratak ovamo a to nikako nije put kojim sam mislio da ce ici,jel mu je karijera trebala krenuti ka ozbilji poslije toga sto je ovdje uradio dogurao do repke i ozivio tu karijeru da kazem,mislio sam da ce biti ipak nesto bolje.
Da ne lutam puno od onoga što želiš reći - ozbiljna karijera ne počinje u 27oj godini do koje u CVu imaš HNL2 i PLBiH. I mislio sam prestati čitati post nakon ovog "iz izjave sam izvukao...". Dakle, to je tvoje shvatanje, a ne činjenica i pouzdan info. Eto da je ima ponudu iz Jupiler lige od 100k € i ovu iz Arabije, šta je to klub trebao prihvatiti? Ne brkaj prioritete.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ma ako ostane Mili, jedno pojacanje je sasvim dovoljno. Krilo naravno. Treba vidjet sa brojlerom imaju li oni kakvih prvoklasnih.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Gurnuti ga u spic napada. Korpulentan i jak. Zabijat ce puno golova glavom i iz guzve. Trojicu na ledjma moze nosit'.
- FKS -
Ispravio bih te, dan kad se pojavilo (bar po forumu) je i dan kad se vijest objavila na ss.baKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:22Neozbiljno je da par dana ranije znamo koga će klub dovesti (čitaj: Cmiljanića).
Zašto se vraćamo načinu rada D. Selimovića, gdje je cijela BiH znala 10 dana ranije ko dolazi u klub?!
Emire Hadžiću, pare u ruke i dovedi adekvatna pojačanja. Ne smijemo nazadovati.
On je vec tad obavio preglede.
A ne znam ni sta hoces ti, kad je Hazard dolazio u Real, znalo se sve mjesec dana prije, i tako svaki transfer u velikim klubovima, a kamo li u nas.
Ne mora to vala ni bit neka ogromna tajna. Uvijek negdje procuri.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Molim vas otidjite na zvanicnu, da vidite komentare

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Iz cega si ti izvukao da je imao bilo kakve ponude koje je klub odbio za njega? I zasto mislis da neki klub u Evropi koji ga je htio nebi mogao navuci ove pare.Evo prodali smo Rahmanovica za više para za klub koji je pri dnu Turske lige,mislis da ga je neko htio da nebi mogao dati ove "male" pare za neke normalne klubove u Evropi.Eto onda da preformulisem ne postoji klub u Evropi koji bi dao za Tatara 400K maraka + plus sto ce on od sebe dati.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:23Promašuješ prioritete drug. Ne pita se samo igrač, menadžer i budući klub. Broj 1 prioritet je interes našeg kluba i nikoga i ništa osim toga ne treba žaliti jer nije se rodio taj koji je nezamjenjiv. Šta me briga gdje će nastaviti karijeru i gdje će nakon toga i šta me briga što je navodno doplatio iz svog džepa. Uplaćeno je u kasu FKS i to je jedino bitno. Unazad 20 godina x 2 prelazna roka = 40 prelaznih rokova, 40 rokova x ovakva prodaja 2 igrača = koja cifra? Šta misliš?miky_hz je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:11Prvo iz izjave njegovog menadjera prije nekih 10-tak dana.Kad prica da su se razletili na vise strana da mu nadju klub i da ima jos malo vremena do kraja prelaznih rokova u Evropi u tim djelovima gdje on ima kao menadjer uticaj. Gdje sam iz izjave izvukao da su oni to koji mu traze klub i da im se zuri.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑06 feb 2021, 21:56
Iz kojeg izvora tvrdiš da je imao samo ovu ponudu, a ne i neku iz Evrope?
Drugo sam ovaj transfer je na kraju "daj sta das" za njega jel prelazni i u Saudiji zavrsava sutra(sad ovaj tajming tuce na treningu je jos veca enigma i nesto o cemu bi se trebalo popricati). Uglavnom mislim da mu je to jedino ostalo i sama cijenica da on i menadjer od sebe daju dodatne pare govore na to sve.
Generalno zelim mu srecu nemam ja problem sto je on otisao dole da zaradi,najvise pricam da mi je zao sto nije nasao klub bilo gdje u Evropi i da ostvari neku bolju karijeru,jel iskreno poslije Saudije mislim da mu slijedi povratak ovamo a to nikako nije put kojim sam mislio da ce ici,jel mu je karijera trebala krenuti ka ozbilji poslije toga sto je ovdje uradio dogurao do repke i ozivio tu karijeru da kazem,mislio sam da ce biti ipak nesto bolje.
Da ne lutam puno od onoga što želiš reći - ozbiljna karijera ne počinje u 27oj godini do koje u CVu imaš HNL2 i PLBiH. I mislio sam prestati čitati post nakon ovog "iz izjave sam izvukao...". Dakle, to je tvoje shvatanje, a ne činjenica i pouzdan info. Eto da je ima ponudu iz Jupiler lige od 100k € i ovu iz Arabije, šta je to klub trebao prihvatiti? Ne brkaj prioritete.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 06 feb 2021, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ne kontam kako odjednom sve negativa, problem je sto ljudi previse ocekuju, samo gledati realno i sve ok. Podrzati ekipu i Vinka i gazit dalje. Vamos Rajvosa, toliko od mene husrefoljubaca i dušmana kluba.
Vracaj Resica sa posudbe
15.10.2013.
Sada treba dovesti Semira Musica. 

Sam sebiElCartel11 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:21Ne znam brate nisam nesto cesto gledao igrace preko 190cm da lome kicmu po krilu.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Daj sad Farisa i Kenana Handzica da halvu pravimo
Bile su ovo lijepe dvije godine sa Tatarom i Amarom, ali jbg vremena se mjenjaju, moramo ici naprijed. Atmosfera se mora odrzati, doci ce i bolji od njih vjerujte mi. Hvala vam za sve momci.....
Idemo dalje Divovi...
Idemo dalje Divovi...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ima Fare cak i LaLigasko iskustvo kao i Cmilja

15.10.2013.
Sinoć crnjak do bola,večeras rapsodija..ma najjači smo babe mi
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Burberry46, Google [Bot], Levin, mire971, muhamedhulk i 85 gostiju.