Benjamin Tatar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Benjamin Tatar
Cekamo Wandu i Skalju da jos objave cijenu. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ne znam šta je smiješno pa ugovor mu ističe za 4 mjeseca. Dobro je pa su i ovoliko para uzeli.
Umjesto da su priliku dobili mladi talentovani igrači pa cak i iz naše lige oni su forsirali ovakve propalitete. Sa finansijske strane 700 hiljada maraka nije uopste toliko loše. Prodati dva igrača iz najgore lige u Evropi za milion maraka je uspjeh. Vidjeti ćemo šta će biti sa Djokanovićem..Maestro je napisao/la: ↑06 feb 2021, 21:29https://sport.av.....az.ba/domaci-nogomet/629253/sarajevo-prodalo-tatara-za-500-hiljada-maraka
I za tu pisljivu zaradu je guran u repku. Jos sam dao nesto para toliko je arapima bio interesantan.
Rahmanovic, Tatar, Cipetic, I. Hadzic, Corluka, Ziljkic, Zeljkovic...sveukupna zarade za ove igrace nije ni JEDAN milion eura. Sam Demirovic je bez guranja u repku za cetri miliona eura + bonus. I onda kazu daj sansu domacim pizdama od igraca.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Djokanovic ce na kraju prodan biti za neki milion eura u Grcku i onda ce završiti u neki Turski klub koja se bori izmedju opstanak i sredinu lige.
Pa dobro nek ima karijeru ko Cimirot i imati ćemo koristi od njega. Potreban je iskorak u evropskim takmičenjima bez toga teško ćemo igrače iz naše lige prodavati za veće pare.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Cekaj kad sad Skaljan na transfermarktu udupla tu cifru.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Jesi ti "cool" 

Skaljane treba sad vratiti cijenu Tartaru na transfermarktu. Kao sto vidis nije nikome 800 000 eura vrijedan. 

Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Goalgetter
- Kontakt:
I za ovakav transfer je dobio 4 nastupa u repci...
Ako je sa 4 stig'o cak do Arabije, gdje bi tek sa 3 ... ne zelim ni da pomislim ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Do Turske kao drugi kolega mu.

@igrajlopte 🐦
Kada je izvagao sve mogucnosti vidio da Arapi najbolje placaju.
Poslije dvije godine kada se vrati u BiH moze opet u Sarajevu igrati a donio para nazad da otvori Nargila Bar i lagano uziva.
Poslije dvije godine kada se vrati u BiH moze opet u Sarajevu igrati a donio para nazad da otvori Nargila Bar i lagano uziva.
Naša reprezentacija samo za to služi, kakvi su sve amateri igrali za nju, mene sramota za istu više navijati. I opet likovi se prodaju u neke sumnjive lige i klubove a ovdje po forumu od pojedinih igrača pravili Ronalda Fenomena : )
"Pitanje je samo šta se želi. Ako se želi uspjeh, da budemo ponovo na nivou na kojem smo nekad bili i da se radi sa najboljim igračima, onda sam tu. Ako će biti šikaniranje kao u zadnje dvije-tri godine, dovođenje nekih igrača kako bi se prodali i uzele pare ispod stola, onda to meni nije potrebno u ovom dijelu karijere.”
Slika i prilika naše reprezentacije i igrača.
Ko prenosi saudijsku ligu?
Mysterious🥷
OBRIŠI TEMU ADMINE, NIJE VRIJEDAN !!
Cekaj, zar nije trebao u CSKA za cifru od 5 miliona? 

E pa kad moze Hadzikadunic igrati za Rostov i reprezentaciju, onda moze i Tatar jer i on sad prelazi u Rusiju 
https://sportsport.ba/fudbal/benjamin-t ... ija/378966
"Kako SportSport.ba saznaje Tatar na stolu ima ponudu iz ruske Premier lige, sedme najjače lige Evrope prema UEFA-inom koeficijentu."
"Inače, vrijednost igračkog kartona ovog 26-godišnjaka prema Transfermarku iznosi 800.000 eura."

https://sportsport.ba/fudbal/benjamin-t ... ija/378966
"Kako SportSport.ba saznaje Tatar na stolu ima ponudu iz ruske Premier lige, sedme najjače lige Evrope prema UEFA-inom koeficijentu."
"Inače, vrijednost igračkog kartona ovog 26-godišnjaka prema Transfermarku iznosi 800.000 eura."
Zar nerekose pitari da ce u Italiju ima decko kvalitet
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 30 gostiju.