AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Diaz je povrijedjen
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam mislio da je kod Diaza bezazleno i da ce biti spreman vec sutra. E u pm vise.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- OldFashioned
- Kontakt:
Pa je li moguće da nam se godinama ovakve stvari događaju.
Daj promijeni kompletno medicinsko osoblje, ovo nešto nije u dure.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Beduin
- Kontakt:
Ocito da nismo od Arsenala preuzeli samo nekoga iz rukovodstva i politiku dovodjenja mladih i talentovanih igraca, nego i trend povredjivanja tih igraca.OldFashioned je napisao/la: ↑06 feb 2021, 21:24Pa je li moguće da nam se godinama ovakve stvari događaju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
To sam ja pisao nedavnoBeduin je napisao/la: ↑06 feb 2021, 21:42Ocito da nismo od Arsenala preuzeli samo nekoga iz rukovodstva i politiku dovodjenja mladih i talentovanih igraca, nego i trend povredjivanja tih igraca.OldFashioned je napisao/la: ↑06 feb 2021, 21:24Pa je li moguće da nam se godinama ovakve stvari događaju.
Mada ovdje nije medicinsko osoblje krivo jednostavno takav grah pao.
Ma vala nije bilo ovoliko povreda prethodnih sezona, ni blizu.
Sam način igre pogoduje povredama (dosta trke i presinga), a i sama brojka odigranih utakmica bez previše vremena za rekuperaciju je uzela maha, pa se igrači povređuju više nego obično. Ali opet nešto nije ok jer uprkos svim ovim razlozima i uzrocima, ovo je stvarno preveliki broj izostanaka, pa yebote ne znam da su ijednu utakmicu odigrali sa najjačim sastavom.
Pa eto, ne mora biti čak ni najjači sastav, ali ja se ne sjećam ni kad se zadnji put odigralo sa bar 9-10 klasičnih prvotimaca.
Sam način igre pogoduje povredama (dosta trke i presinga), a i sama brojka odigranih utakmica bez previše vremena za rekuperaciju je uzela maha, pa se igrači povređuju više nego obično. Ali opet nešto nije ok jer uprkos svim ovim razlozima i uzrocima, ovo je stvarno preveliki broj izostanaka, pa yebote ne znam da su ijednu utakmicu odigrali sa najjačim sastavom.
Pa eto, ne mora biti čak ni najjači sastav, ali ja se ne sjećam ni kad se zadnji put odigralo sa bar 9-10 klasičnih prvotimaca.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- BuffonGigi
- Kontakt:
ABd da nam se Rom vrati i da skupa pratimo Serie A.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Mali izbor kvalitetnih igrača, borba na tri fronta, stil igre koji Pioli preferira plus malo nesreće i imamo fino skuhanu čorbu. Ali momcima svaka čast, hvala im na tome da ponovno sa radošću čekam utakmicu Milana
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Sutra pobjeda za naseg brata Romangolija
Sutra gol Alessia Romagnolia za našeg Roma, hvala mu burazeru na info, lakše se diše
Bizaran broj povreda, izostanaka, samo neka svi budu spremni protiv Intera i Rome, da nebi unaprijed pisali poraz kao vs Juve. Vakat je vratiti vrh tabele, odlično što su kiksali Napoli i Atalanta.
Bizaran broj povreda, izostanaka, samo neka svi budu spremni protiv Intera i Rome, da nebi unaprijed pisali poraz kao vs Juve. Vakat je vratiti vrh tabele, odlično što su kiksali Napoli i Atalanta.
Ne ulazim već nekoliko dana, nemam vremena posao jbg, hajde reko nedjeljno jutro uz kafu lagano i odmah se stresem k'o sijalica jbt.
@Romagnoli druže brz oporavak!
@Romagnoli druže brz oporavak!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- nextterrain
- Kontakt:
Drago mi je da je Romagnoli bolje, samo naprijed!
Inace ove sezone je Milanova 14. utakmica kako igraju bez najmanje 4 igrača i opet kad bi pobijedili Crotone, bili bi prvi
Nadam se da ce pobijediti danas i odvojit se od konkurenata iz top 4
Inace ove sezone je Milanova 14. utakmica kako igraju bez najmanje 4 igrača i opet kad bi pobijedili Crotone, bili bi prvi
Nadam se da ce pobijediti danas i odvojit se od konkurenata iz top 4
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Danas se mora pobjediti makar i primavera izasla na teren.
Forza Milan!!
Forza Milan!!
- OldFashioned
- Kontakt:
Nevjerovatno zaista.Beduin je napisao/la: ↑06 feb 2021, 21:42Ocito da nismo od Arsenala preuzeli samo nekoga iz rukovodstva i politiku dovodjenja mladih i talentovanih igraca, nego i trend povredjivanja tih igraca.OldFashioned je napisao/la: ↑06 feb 2021, 21:24Pa je li moguće da nam se godinama ovakve stvari događaju.
Idemo uzeti ovo danas, nemamo nikakvo pravo na kiks !
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nisam ni malo zadovoljan koliko prostora ostavljaju jednom Crotoneu
Il Club più titolato al mondo!
Igraju kao da na klupi sjedi Giampaolo. Gadno za gledati.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- muha milanez
- Kontakt:
To je akcija 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Bravo momci sjajna akcija. Sve to izgleda jednostavno kada je Ibra tu
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Dobar gol ali igraju ocajno.
Sale ne zna sta radi. Vadi ga napolje, dobit ce crveni.
Sale ne zna sta radi. Vadi ga napolje, dobit ce crveni.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.