FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prvo se sve iz temelja mora promjeniti da bi ostvario sve to navedeno.mozes ti kurcu svirati, kad svi zaobilaze ovu državu i igranje u istoj, kako da ga privuces čime? Naslovnim terenima svlačionicama i takvim mentalitetom koji vlada u ovoj državi pa **** te život, jedna klapa reprezentativaca koji igraju za ovi repku su suučesnici od prvog dana lakardije u savezu i pojedinih ljudi, zašto se oni nisu pobunili za dobrog sporta u državi da se sve promjeni. Ali jok prizivajte se i dalje i vedrine i oblacite nad sportom u državi. Vidiš kako to u evropi rade čim se nešto počne kurcit odmah klupa i moli Boga da popusti trener da igras opet. Ali ovdje taj kabadahijski mentalitet prolazi. Zašto svima je poznato. I onda očekujes da jedan klub koji je koliko toliko naspram svih na granici da napravi taj uspjeh za grupne faze alo gdje ćeš iste igrati? U zenici i grbavica koji ne ispunjavaju uslove... jedina država na dunjaluku koja nema stadion 4te kategorije. Igrači žive nesportiski cast izuzecima, željni slave i lova, idu u neku zabokrecinu od države da bi zaradili nešto. I onda ti dodje pojedinac i kaže svi u klubu krivi što ne mogu igraca dovest i ugovor produžiti a da se igrač ništa ne pita dal želi ili šta već. Nemaš uslova dovesti igrača nemaš podloge nemaš ništa. I kad dodjes da budeš u stanju dovest sve što valja u ligi opet ne valja što to radimo. Navijači misle da smo dinamo zagreb ili zvezda uz koje država stoji a ko uz nas stoji niko. A jedini uredno sve plaćali državi a te naše pare država daje drugim klubovima a nama **** da oči izbijemo. I onda da nešto više očekujes. Sve države u regionu dale klubovima stadion a nama se mateju 20 godina nisu u stanju napravit ili renoviran isti.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Statistika je sigurno mjerodavniji faktor, od pukog nadanja da će kod nas postati klasa.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ljudi u fudbalu garancija nema, cak u transferima po 100-150 m€ igrac neopravda.
Ermin zec
Lendric
Ikanda
Pa cak i SUSIC do sad
Pa cak i stilic jednu godinu dobar drugu los
Stepanov odigrao 2 utakmice vrhunski 5 dana posle toga potuko se
Berberoviv
A sve su to igraci koji su imali veoma dobre karijere CV za nase uslove i nista
Dok recimo
Benjo raha pejovic fanimo krste ahmet bilbija imali znatno slabije karijere cv kad su dosli kod nas al su vise pokazali od ovih gore koji su sigurno mnogo skuplji
Ermin zec
Lendric
Ikanda
Pa cak i SUSIC do sad
Pa cak i stilic jednu godinu dobar drugu los
Stepanov odigrao 2 utakmice vrhunski 5 dana posle toga potuko se
Berberoviv
A sve su to igraci koji su imali veoma dobre karijere CV za nase uslove i nista
Dok recimo
Benjo raha pejovic fanimo krste ahmet bilbija imali znatno slabije karijere cv kad su dosli kod nas al su vise pokazali od ovih gore koji su sigurno mnogo skuplji
-
- Kontakt:
A ako ne bude dobar onda ide prica,nema veze probali smo,nije bio skup,falio je i onako napadac,sad ce to Celo na ljeto srediti sve,vjerujemo emiru,bitno da smo na kraju prvaci itd itd,i onda na ljeto opet igraci dolaze 2 dana do evropskih tekmi,i opet ide prica dobro je to,brzo ce se on uklopiti itd itd..pa kad ispadnemo onda jbg nismo imali srece dodje nam opet Celtic i slicno,dok klubovi manji od nas prolaze dalje..JohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:20Ovi sto sad pljuju ce za 2 mjeseca pisati u stilu
“Borise, **** me”, “Oplodi mi zenu Borise”.
Da be pricam da ce lagati kako su oni vjerovali u njega kad su svi pljuvali.
Tacno sam zbunjen da diskurs ide odJohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:20Ovi sto sad pljuju ce za 2 mjeseca pisati u stilu
"Nije odigro tekme znaci los je" do "Ja znam da je los tako jer ga nisam gledo"
Drugo misljenje ili teza je nemoguca misija
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ljudi nece da shvate da je bolje dovesti igraca tipa Benko i platiti ga malo vise nego se nadati i bacati grah hoce li ovaj razvaliti ili nece kod nas.
Nema takvih napadaca 2-3 pa da kazes ejjj jbg nismo mogli dovesti, nego ih ima 10.003 na svijetu. Eh od toliko napadaca da ne mozes jednog dovesti takvog i to treba znati.
U ovoj kukuruz ligi igrac tipa Benke ili Vukusica moze da igra i popisa ligu sa jednom nogom, za ove anonimuse nam treba vidita Dzemila pa da znamo, ili da sacekamo 14.kola pa damo neki sud.
Ako smo mi kao najveci klub u BiH spali na to da gatamo i cekamo onda je to drugi par rukava.
Ja ipak mislim da smo mi mnogo veliki klub na prostoru BiH da ne smijemo dozvoliti da nam potencijalni napadac u prvih 11 bude gatanje.
Nema takvih napadaca 2-3 pa da kazes ejjj jbg nismo mogli dovesti, nego ih ima 10.003 na svijetu. Eh od toliko napadaca da ne mozes jednog dovesti takvog i to treba znati.
U ovoj kukuruz ligi igrac tipa Benke ili Vukusica moze da igra i popisa ligu sa jednom nogom, za ove anonimuse nam treba vidita Dzemila pa da znamo, ili da sacekamo 14.kola pa damo neki sud.
Ako smo mi kao najveci klub u BiH spali na to da gatamo i cekamo onda je to drugi par rukava.
Ja ipak mislim da smo mi mnogo veliki klub na prostoru BiH da ne smijemo dozvoliti da nam potencijalni napadac u prvih 11 bude gatanje.
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 07 feb 2021, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znaš, zašto mu je statistika takva.

- JohnKeynes97
- Kontakt:
A sta bi onda da zivis u Kataloniji i za Barcelonu navijas. Ode ti Neymar, a dovedes Trincaa za 30 miliona eura.Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:29A ako ne bude dobar onda ide prica,nema veze probali smo,nije bio skup,falio je i onako napadac,sad ce to Celo na ljeto srediti sve,vjerujemo emiru,bitno da smo na kraju prvaci itd itd,i onda na ljeto opet igraci dolaze 2 dana do evropskih tekmi,i opet ide prica dobro je to,brzo ce se on uklopiti itd itd..pa kad ispadnemo onda jbg nismo imali srece dodje nam opet Celtic i slicno,dok klubovi manji od nas prolaze dalje..JohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:20Ovi sto sad pljuju ce za 2 mjeseca pisati u stilu
I jos skris 140 miliona na Coutinha. Eto ti primjer igraca koji su skupo placeni, a nisu apsolutno nista uradili.
A doveli su recimo Arauja kao anonimusa iz Urugvaja za mizernu cifru. I lik je najbolji stoper trenutno.
PSPHM
Mozda zato što se Tatar ponio prema Sarajevu šupački. Mozda sto je Rahmanovic duze u Sarajevu. Mozda sto se A.R. nije nikada dizao, uvijek je bio ponizan. Tatar je vec u par navrata prekrsio disciplinu. Zbog toga se oko Amara nije dizala buka, zasluzio je da ide i za manje pare.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nam pokrije oko 50% budžeta.Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:36Sve se slazem,samo se novac mora i iskopati na druge nacine,ne samo cekati koliko Nam ubaci ti toliko imas,evo ti primjer ovaj golman sto nije ni prestavljen,dovedes njega a Dizdarevic na posudbu,adukor vracen a Kurdic na posudbi,Zidan 150 hiljada € a Salcin na beka,produzenje ugovora Hodzicu isto,a salcin je trebao biti zamjena Rahmanu tri godine,sad bi ga imao za prvih 11 mozda itd itd,sve minusi finansiski kad gledas.bordobijeli je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:23Ljudi ne mogu da shvate da smo stabilni i nista vise , to je dovoljno da budemo najbolji u BiH. Pokri se koliko imaš i to uprava i radi. Za nesto vise treba više novca, ovo koliko se ulaze rezultati su odlicni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ma ako navijaci nekog kluba trebaju biti oprezni oko pljuvanja, to smo mi. Jer smo dosta puta pojeli **** kad smo pljuvali nekoga, a isto tako i dizali u nebesa.Denchi je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:30Tacno sam zbunjen da diskurs ide odJohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:20Ovi sto sad pljuju ce za 2 mjeseca pisati u stilu
"Nije odigro tekme znaci los je" do "Ja znam da je los tako jer ga nisam gledo"
Drugo misljenje ili teza je nemoguca misija
Eno ti primjer onaj brazilac kad je dosao, to je hype bio, lik dao 100 golova u 100 utakmica, prekucat ce ligu bla bla bla.
Lik ispadne jedna od vecih **** nakon rata.
Dodje tatar, ****, anonimus, katasrifa, igrac iz druge lige, karijera u silaznoj putanji. Da ne spominjem onog lika sto je **** od do na stranici za tatara, a 3 godine poslije mu profilna saTatarom.
Poenta je da ne treba trcati pred rudu. Teren je jedino mjerilo i vidjet cemo kakav ce biti.
To sto su ljudi ovdje ocekivali boacija i slicne, to je vec problem tih ljudi.
PSPHM
- feniksptica
- Kontakt:
Krsio je i Amar disciplinu i nejga se tjeralo..sve to raja zaboravi i sad se pravi pametna. Jedina razlika je sto je Amar ko covjek takav od sebe srcan prgav i akd e pobije i zaguzva to je zato sto je srcan i ne zna drugacije. Ovaj je namjerno crvo cigancijo zbog ovih razloga.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Statisticki je Handzic najkorisniji i najefikasniji spic lige
Medjutim, tad vam nije vazna statistika

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mene zanima kolika su primanja konkretno kod naših igrača, pa se svim silama trude otici bilo gdje. Evo recimo konkretno Tatar, zna li se okoprilike koja mu je bila mjesecna plata, a koliko će dobit u Arabiji?
Racunaj da ce bit milioner i to je dovoljno
Lupam kod nas imao mozda 8-9.000KM...tamo dobio 15-20.000$
Znaci duplu vise sigurno nego sto je imao kod nas i vise od duplo.
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 07 feb 2021, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Od ljubavi do mržnje ima tako malo...
Hvala Tataru za sve što je uradio u ovom dresu! Uvijek će ostati jedan od dražih igrača, a ovima što je preko noći postao cigan, nek se stide.
Hvala Tataru za sve što je uradio u ovom dresu! Uvijek će ostati jedan od dražih igrača, a ovima što je preko noći postao cigan, nek se stide.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Jos 20 dana do derbija!

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ne mogu se Amar i Benjo porediti. Rahmanović je bolji igrač, i bolji čovjek prije svega. Benjo je hinjski ovo odradio. Iskren da budem nije mi žao njegove prodaje ni najmanje jer je došao do maksimuma. Od ovog bolje ne može, vidjeli smo u reprezentaciji da nije za najviši nivo. Uzela se dobra lova i sad više nema niti jednog razloga da do kraja prelaznog roka ne dovedemo minimalno dva zvučna pojačanja koja će biti instant upgrade i zbog kojih ćemo brzo zaboraviti Tatara.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Činjenica je da već imamo takvog špica da komotno s njim možemo uzet ligu do kraja sezone. Hare jest loš napadač trenutno al je sasvim dovoljan da se sačuva ovih +9 bodova i osvoji liga, Sad kad ima kakvu-takvu konkurenciju, i bol u qrcu će se smanjit na minimum, a i smršao je. Ako popravi realizaciju, može hladno on sam zabit 7-8 komada do kraja. Možeš ti preplatit igrača, ako se taj igrač ne pokaže ti si spisk'o budžet a na istom si kao do sad, imat ćeš tri prilično skupa špica u ekipi, jedan na terenu, a nijedan ne pridonosi (ako se ne pokaže). Ahmetović je među najplaćenijim igračima u klubu, sve i sa ovom polovičnom platom koju navodno ima od povrede, i dalje je to ogromna cifra za igrača koji ne radi ništa. Zamisli da imaš još jednog takvog. Ovako je barem situacija sigurnija po budžet, a to je ono što gazdu i zanima na kraju. Ligu ćemo uzet svakako, on će profitirat na kraju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.