AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- nextterrain
- Kontakt:
Re: AC Milan
Benali i Ounas ko Iniesta i Messi igraju 
Lose prvo poluvrijeme.
- OldFashioned
- Kontakt:
Očajno poluvrijeme i jedna divna akcija.
Moram pohvaliti Lea zadnjih nekoliko utakmica, govor tijela skroz drukčiji nego na što smo navikli i što nas je većinu iritiralo + trudi se u zatvaranju prostora, trči, pomaže i odbrani. Bravo momčino.
Moram pohvaliti Lea zadnjih nekoliko utakmica, govor tijela skroz drukčiji nego na što smo navikli i što nas je većinu iritiralo + trudi se u zatvaranju prostora, trči, pomaže i odbrani. Bravo momčino.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Igra za klinac, ali nije neka tajna da se Milan uvijek patio sa ovim bunkerašima. A još se igra bez Hakana, tačno se osjeti nedostatak veznjaka na sredini i manjka kreacije jer niko nije u stanju poslati završni pas. Izuzev one akcije Leao-Ibre, tad se prvi put probila odbrana lijepim duplim pasom.
Mada što se mene tiče, više me uopšte ne interesuje kako igraju dokle god se kupe bodovi na kraju.
Vaditi Salamandera, konj će opet dobiti drugi žuti kao da gledam. Leao desno, Hakan u igru.
Još da se najebem mame onim sa arena cloud, pa ne bih vam platio taman da ste jedini na svijetu koji prenose Seriu A.
Mada što se mene tiče, više me uopšte ne interesuje kako igraju dokle god se kupe bodovi na kraju.
Vaditi Salamandera, konj će opet dobiti drugi žuti kao da gledam. Leao desno, Hakan u igru.
Još da se najebem mame onim sa arena cloud, pa ne bih vam platio taman da ste jedini na svijetu koji prenose Seriu A.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ovaj Ounas je nesto sto nama treba na desnom krilu,tacno ceznem za ovakonpokretljivim igracem.
Fina akcija kod gola,ostalo sve lose.
Treba dati jos jedan i da se mirno privodi kraju.
Fina akcija kod gola,ostalo sve lose.
Treba dati jos jedan i da se mirno privodi kraju.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma nisu ovi ni igrali neki bunker baš naprotiv dosta otvoreno su djelovali.
Nego su nam napunili sredinu sa 5 igrača i tu se tačno osjeti nedostatak Bennacera i Hakana.
Bit će ovo bolje u drugom poluvremenu.
Ounasa malo bolje zatvoriti, nemaju ovi šanse.
Nego su nam napunili sredinu sa 5 igrača i tu se tačno osjeti nedostatak Bennacera i Hakana.
Bit će ovo bolje u drugom poluvremenu.
Ounasa malo bolje zatvoriti, nemaju ovi šanse.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Sredina je loša, ovaj Meite(e) uguši Kessia, ništa bolji od Krunića. Aleks će dobiti drugi žuti karton ako nastavi ovako, mada se trudi zatvara za Calabriom. Theo je nekako tih. Leao za sada dobar mada mu je pravo mjesto vrh napada. Uživanje je vidjeti da radi klizeći, da trči i trudi se. Nedostaju Benaser i Hakan. Evo Samua, Pioli neće greške da ponovi...
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
500 gol Ibre. Aferim majstore
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma bunkerišu kad se brane, ali čim osvoje loptu krenu naprijed jer ima prostora koliko ti bog hoće.
To je nešto što bi se rješilo ulaskom Hakana, trebalo bi da ima snage da odigra pola sata.
To je nešto što bi se rješilo ulaskom Hakana, trebalo bi da ima snage da odigra pola sata.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Fakat mi nisu jasni Jel oni misle da će neko plaćati za ovo s*anje. Kodi nijednom ne zakoci za vrijeme tekme a ovo totalno negledljivo.rope11 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:55Igra za klinac, ali nije neka tajna da se Milan uvijek patio sa ovim bunkerašima. A još se igra bez Hakana, tačno se osjeti nedostatak veznjaka na sredini i manjka kreacije jer niko nije u stanju poslati završni pas. Izuzev one akcije Leao-Ibre, tad se prvi put probila odbrana lijepim duplim pasom.
Još da se najebem mame onim sa arena cloud, pa ne bih vam platio taman da ste jedini na svijetu koji prenose Seriu A.![]()
Il Club più titolato al mondo!
- Fantasista
- Kontakt:
Ma kakav bunker, ovo je smiješna ekipa. Čak ljudi napadaju Milan bez problema. U Milanu nema ko da razigra pa se čini tako jer se muče.
No sikiriki. Ibra je tu...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- crvenocrni
- Kontakt:
Lagano i drugom... 
- Fantasista
- Kontakt:
Ibra Vibra.
Ovaj gol je bio potreban.
Samo neka se ne povlace vec nastaviti sa napadima.
Dobar asist Thea.
Samo neka se ne povlace vec nastaviti sa napadima.
Dobar asist Thea.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
-
gambler1899
- Kontakt:
Ibrakadabra idemoo po treci
Anteeeeeeee bum bum bum
Budi se Ante.
Hakan i korneri
Evo ga jos jedan. Bravo Ante.
2 asista Hakana za 10 minuta
Hakan i korneri
Evo ga jos jedan. Bravo Ante.
2 asista Hakana za 10 minuta
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Neka se i Ante probudio. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.